Rekordösszegű hitelfelvételre számít a Magyar Nemzeti Bank (MNB) idén karácsonykor: 450 milliárd forint fölött lehet a felvett személyi kölcsönök összege - mondta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank szóvivője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Elad0tt 0rszág
Meg is érdemlik, csak ne szidják majd miatta jövőre az államot meg a kormányt.
Eladott Ország
Piros pötty a seggünkön, új Eurázsia, selyemút, zizi, ropi, körhinta! Éljen! Matolcsy György a minimálbérből. Az infláció sokkal nagyobb annál, mint amit az MNB bevall. Ez nem is lehet másként, hiszen a hazai árak alakulására ható tényezők közül minden gyorsan növekszik: a névleges bérek, a nemzeti valuta értékvesztése nyomán az importtermékek árai és a költségvetési kiadások. Ezek után kijelenteni, hogy a jegybank kizárólag az inflációs várakozásokat követi, bizony szemfényvesztés. Folyamatosan és tartósan gyengülő hazai valuta esetén a további romlás megállításának legfontosabb eszköze a kamatok felemelése. Erre van (lenne) szükség. Mivel azonban nincs többé felelős és független jegybank, ezért nem történik semmi. Mivel az infláció mégis csak növekszik, jobb azt letagadni. Tudom, nem lesz forradalom azért, mert elmarad a kamatemelés. De fontos, hogy ha majd jön a válság, amit az MNB felelőtlen politikája előre elmélyít, lássuk majd, ki miért volt felelős. Kóros tudatlanságból, pökhendiségből, kivagyiságból. Talán egyszer tanulunk ebből is.
szalai48
[--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.