“Tisztelt Szerkesztőség! Egy “kivándorolt” nővér vagyok, az a sokat szidott hűtlen fajta. A kép, amit jelen e-mailemben csatolva küldök Önöknek, szintén kórházi étel, de nem a betegeké, hanem a nővéreké… A képen KÉT (!!!) adag vadas látható,  ezt kapta ebédre a két szolgálatban lévő volt kolléganőm Karácsony estéjén. Az étkezés...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai48
==--##-Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
emerencia
Nagyon sok profitszférás munkahelyen nincs már semmi étkezés, ez sokszor olyan helyeken is így van, ahol hosszú a műszak. Mindenki megoldja ahogy tudja, önköltségesen. Már a pártállamban nagyon pocsék volt az üzemi kaja, ráadásul nem is olcsó, így leszoktam róla de ezt azért nem kívánom másoknak. Nem bír ki mindenki 12 órát élelem nélkül. Az lenne az igazi, ha szabadon lehetne választani többféle ételből elfogadható áron. Amíg ez nincs így minden munkahelyen, mindig lesznek jogos elégedetlenkedők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.