NEM SZERETEM EGYIKÜKET SEM, DE EZ MOST JÓ!\n\nMiért van az, hogy nyolc év kormányzás után a könyvespolcokon még mindig egymásba érnek a Parti Nagy Lajosok?\nVégtelen ciklusba kerültünk, drága nemzettársaim, ahogy újra- és újraválasztanak minket a magyar emberek, úgy leszünk egyre nemzetiebbek, erősebbek, elkötelezettebbek és kereszténydemokratábbak, mégis hangunk elcsuklik, kezünk megremeg, amikor a kultúra, a nemzeti kultúra kérdése kerül szóba. Mert hiába a kétharmad, hiába Putyin örök és megbonthatatlan barátsága, de még a Puskás Ferenc Futballakadémia organikus ékszerdoboza is hiába, ha a nemzeti kultúra senyved, ha a liberális szenny óceánján hánykolódó nemzeti flottánk minduntalan zátonyra fut.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a III. birodalomban és idején volt hazánkban is divat

Nem kedvelem sem Para-Kovácsot, sem a Parti-Nagy Lajost, de ez most jó

Az előbbi a hvg.hu site-jain elmélkedik a hazai kultúráról és környékéről. Az írás alapvetően jó és sok értelmes dolog van benne. Azonban van egy – egyébként igazán figyelemre méltó - gondolatmenete, ami így megfogalmazván történelmietlen. Így ír „azok ne számítsanak sok jóra az elkövetkező időszakban, amikor bevezetjük a jelentsd fel tanárodat! (egyébként rendkívül sikeres) kezdeményezés mintájára a jelentsd fel szüleidet és/vagy házastársadat!mozgalmat, kifejezetten az ilyen esetek kiszűrésére.”. Ami ebben a megfogalmazásban túlzó lehetőségnek lázszik, pedig sajnos nem az. Ráadásul igazán „nemes hagyományai” vannak. A III. birodalomban és akkoriban kicsiny hazánkban, sőt az 50-es években is akadtak rá példák! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.