Rétvári Bence szerint, a balliberális kormányok csak nagyokat mondtak a nők helyzetének javításáról, valós intézkedéseik nem segítettek rajtuk. A gyed extra, a munkahelyvédelmi akció, a bölcsődefejlesztések, a Nők40 program, a gyermekek után járó pótszabadságok mind hozzájárulnak a nők gazdasági érvényesüléséhez, a női foglalkoztatás növeléséhez, amely 20 éve nem volt olyan magas szinten Magyarországon, mint most.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Már megint hazudik ez az álkeresztény. Nem csodálkozom rajta, hogy a felesége is elvált tőle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Már megint hazudik ez az álkeresztény. Nem csodálkozom rajta, hogy a felesége is elvált tőle.
Eladott Ország
Jó akkor eredj vissza Rétvári és nyald tovább a fidesz seggét, te hazug barom!
Nessy
Könyörgöm, legalább ebben a két napban, ami "munkanap" lenne, fogják be a szájukat, és evésre használják!
Egyébként kedves álomtitkár úr ,legalább a KSH adatait jó lenne ha ismerné!
Commenter
@Nessy: mindegy mit mond a KSH adatai is minimum "kozmetikázva" vannak.
Clavigo
Vazzzze...és gondolom ,mindezt rezzenéstelen arccal böfögte bele a " hallgatóság " arcába.
Nessy
@Commenter: Képzeld el a tényeket! Tényleg egy "hamis valóság", ami itt van jelenleg!
Azért olyan jó pillanatragasztók vannak, ragasszák be a száját legalább egy kis időre, az összes szócséplőnek!
eszegfu
"gyermekek után járó pótszabadságok mind hozzájárulnak a nők gazdasági érvényesüléséhez"... na ne röhögtess!!! Áruld el már hogyan?! Sehogy sem tudom megfejteni ennek a mondatnak az értelmét!
Clavigo
Oszt közbe' el ne felejtsék a hölgyek,,pl.szociális,,közigazgatási,,stb... ágazat,,,,a nyakukba baszott 400 óra túlmunkát... Oszt boóódog karácsonyt...
Eladott Ország
Ellenkezőleg tovább szakadt szét az ország a jövedelmi különbségeket tekintve. Tovább nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktívak jövedelme között, a nyugdíjprémium szart sem ér a parasztvakításon és a néphülyítésen kívül. Vissza kell állítani a svájci indexálást, ha már ennyire hasít a gazdaság. A handabandázást meg végre abba kellene már hagyni. A 3,14csába kellene már eltakarodni.
Yeromos
Gondolom itt arra gondolt, hogy csökkent a jövedelem különbség az Orbán család és a Mészáros család között.
kissé felnőttem
HÁT persze te a 3 milliódra nem kapsz semmit én a nyugdijamra kapok 15 forintot tán 2000 év mulva nekem lesz tőbb Eszement
Hazug ócska porhintés csak az a gond hogy elhiszitek amit zagyváltok, mi már nem, ne is fáradj
kokopelli
Két változata van a "különbség " csökentésének! Az első helyes válasz "beküldője" hét-
főtől élvezheti ezt a privilégiumot! Várom a válaszokat,itt ezen a fórumon!
desiro
@colibri: mé vót felesége??? a csak gorbán lehetett??
Clavigo
@Yeromos: 11.58. Ők azééé' ,,,egyeztetnek,,folyamatosan. Naágy a chalaád,,mindkét félről.. :)Sok a pulya..
kereső
Talán erről regélnél inkább bence,te álkeresztények gyöngye. A gyermekek után járó pótszaabadság nem a ti találmányotok,már előttetek is létezett.
Hogy lesz igy a család, család?,ha az anyuka minden idejét a munkahelyen tölti,apukával egyetemben? Bölcsöde program?- az a csak papiron létező valami?Ja nem is- Kárpátalján, meg erdélyben már megvalósult. A 93000 km2-en van csak papiron. Pokolja jutsz bence, ennyi hazugság után. Mondhatsz akárhány imát, áldozhatsz is akár naponta , akkor se vagy keresztény, egy hazugláda vagy csak.
colibri
@desiro: Vót bizony, sőt, már a második van neki..
cikicakk55
Ezeknél már az lenne a csoda,ha egyszer igazat mondanának. Valamiért a munkások a kétkezi dolgozók nem érzik ezt a fene nagy fellendülést. Még mindig,sőt most már nagyon úgy van,hogy csak úgy él meg a család,ha az anyuka mielőbb vissza megy dolgozni( már ha vissza veszik,mert az a védelem amiről ők papolnak,az nem létezik) . Amennyiben szerencsés a család és van a közelben egészséges nagyszülő,akkor talán tud az anyuka folyamatosan dolgozni, ha beteg a gyerek akkor is. Persze Ők nem ismerik azt az érzést,mikor otthon hagyja az anya a lázas,beteg gyerekét és bár tudja,hogy jó helyen van a gyerek,de pokoli érzés úgy dolgozni,hogy nem Ő van a gyereke mellett. Amennyiben nincs nagyszülő,vagy az anya úgy nyugodt,ha Ő van a beteg gyerek mellett,akkor fel is készülhet rá,hogy a második táppénzes idő után már meg van a kifogás miért küldjék el. Hazudhatnak bár mit,ez így van sajnos a legtöbb helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.