A magyar adófizetők így már több mint harmincmilliárd forinttal járultak hozzá Orbán Viktor hobbijához. Az év végén 9,97 milliárd forint támogatást juttatott a magyar kormány határon túli fociakadémiák támogatására – írja az Átlátszó. Az elmúlt években 22,5 milliárd forintot adott a kormány a szomszédos országok futballakadémiáinak a magyar adófizetők pénzéből, a mostani támogatással az összeg több mint 30 milliárdra duzzadt. Az oknyomozó portál ki is gyűjtötte, mennyi magyar állami pénz ment a határon túli fociba:Mészáros Lőrinc eszéki (Horvátország) focicsapatának akadémiája eddig 2 milliárd forint támogatást kapott, ez most hárommilliárdra nőtt, az Orbán-kormány ugyanis további egymilliárd forintot adott a szervezet működésének és fejlesztésének támogatására;az FK Csíkszereda (Románia) 2,17 milliárdot kapott az év végén, így összesen már 5,87 millárd forintnál járnak (ez egyébként az az egyesület, amelynek akadémiájáról a felcsúti Puskás ingyen igazolhat játékosokat);a Sepsi OSK...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a 72 milliárdról szóló cikkben nem volt ín concreto, de sejtettük; kell az aranylábúaknak is a karácsonyi ajándék! =))
CsipkeRózsa
Egy másik cikkben pedig olvashatjuk, hogy itthon hány családot lakoltattak ki! Túlzás, amit ez az ember csinál az országban, ami eszébe jut, azt "megveszi", nem jut eszébe, hogy az nem az ő pénze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.