Orbánék Karácsonykor sem feledkeztek meg az erdélyi "honfitársakról". Aki meg ezt bírálni merészeli, mondván hogy ideát milliók nyomorognak, az persze ballibsi hazaáruló, de minimum nem magyar. Mintha az itteniek iránti szolidaritás nem számítana hazafias érzelemnek, csak az odaátiak iránti.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2018 év, a határon túli szavazatok száma: 216 561 főt. 47,36 % ( hazai) ; 49.27 % összesített eredményt jelentett a fidesznek. Ezért a fidesz bűnöző bandának semmi sem drága, beleértve saját nemzetének nyomorát is. Ezért van az ész nélküli év végi és év közi milliárdok szórása a magyar nép adójából a határon túliakra, leszarva a többség véleményét.
A hatalomért semmi sem drága.
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Csizmás Kond: Nem vagyok menekült, én már itt születtem sok-sok évtized múlva. A nagyszüleimről van szó. Nagyapám már itt dolgozott és így jött össze a család. Az állam semmit nem segített. Egy zsidó család fogadta be őket szolidaritásból de ez régen volt. Ami a jelent illeti @CsipkeRózsa: tökéletesen leírta neked a helyes választ.
Csizmás Kond
@emerencia: ...nem akarok ebbe belebonyolódni...:)
anima
Van cirka 1,2 millió magyar Romániában, és a számuk folyamatosan csökken, a fideszes nagy-magyarkodás ellenére is.
Lehet továbbgondolni az összes szegmensét ennek az adatnak.

Orbánék jobban terrorizálják a magyarokat itt, mint a Románok ott!
csak úgy....
@Csizmás Kond: nálad ,egy gombolyag fonal is bonyodalmat okozhat,cirmos...
tudode
Hogy hova vezet az úgy a BENNSZÜLŐTTEK, mint a KÜLHONIAK körében az, hogy ÉN ATOM EZT, TE ADOD AZT, kéz kezet mos RENDSZERTELENSÉG, átláthatatlanság, amelynek TANÚi vagyunk, az ANNYIT is ÉR!
.
Akkor, amikor MINDEN REGNÁLÓ KORMÁNY feladatkörébe tartozott a KÜLHONIAKRA való odafigyelés, kapcsolattartás, de a MOSTANIHOZ hasonló módon nem volt példa, beetetés VOKSSZERZÉS céljából úgy, hogy már a LÁTSZATRA sem adva:
.
------ Több mint 378 ezer határon túli regisztrált a választásra
24.hu/kozelet/2018/03/25/hataron-tuli-szavazok-valasztas/
.
Választási turizmus
.
Nagyjából 1 620 000 találat (0,47 másodperc)
.
www.google.com/search?q=V%C3%A1laszt%C3%A1si+turizmus&oq=V%C3%A1laszt%C3%A1si+turizmus&aqs=chrome..69i57.6157j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------
.
Hasonlóan a nyuggerekhez, a választásokkor NŐ MEG a JELENTŐSÉGÜK, különben SIC, SIC!!!
tulipan
@Csizmás Kond: ..bizonyos vagyok hogy a a beláthatatlan távolság neked az orrod előtt van...azért érted annyira a naancsos csalás csíziót.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.