Csak minden harmadik ember elégedett a Magyarországon zajló folyamatokkal. Az elmúlt hónapban 41 százakról 30 százalékra, 11 százalékponttal csökkent azok aránya, akik elégedettek a Magyarországon zajló folyamatokkal, írja a Publicus Intézet a Népszava megbízásából készített közvélemény-kutatása alapján. Ezzel párhuzamosan hasonló arányban, 11 ponttal, 53 százalékról 64 százalékra nőtt az elégedetlenek aránya.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Horizont: egyre biztosabban szappanozza maga alatt a lejtőt és vágja a fát...áldatlan munkájának gyümölcse beérik majd...rá, rá, hajrá, meg se álljon a pokolig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: Így igaz. De az orvos az életre esküszik föl ezért van itt a narancsos horda.
papa.49
@Commenter: Náha az emberiség érdekében tehetnének kivételt !!!
Commenter
@papa.49: előre ők sem látják mivé lesz a csecsemő.
Commenter
@papa.49: vagy tompika a másik észlény neki 6 év alatt sikerült...
tulipan
Eladott Ország
Meri-e bárki is tagadni, hogy Magyarország új neve méltán Abszurdisztán? Meri-e bárki is tagadni, hogy ezekkel a félkegyelmű, modortalan tajparasztokkal semmi más a jövőnk, mint újra a legsötétebb középkor? Csak éppen az a baj, hogy ezek a figurák tudás nélkül szereztek hatalmat, kerültek előnybe mindenkivel szemben, azokkal, akik sokkal többet tudnak náluk, minden téren. Ez persze nem zavarja őket abban, hogy gátlástanul osszák az észt. Mondjuk én óvatosabb lennék a helyükben, gondolni kellene arra is, hogy gyorsan fogy. A kevesebb meg még gyorsabban.
papa.49
@Commenter: Fütyisz segítséggel ))))))))
De az is lehet vette az Ecserin )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.