Nagy Imre unokája bukott ki azon, hogy míg nagyapja mindenét a saját fizetéséből állta, addig Orbán Viktor közpénzmilliárdokból költözik fel januártól a budai Várba.

A jobboldal nem szokta szidni Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét – közölte csütörtökön közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az egykori miniszterelnök unokájának, Jánosi Katalinnak a nap folyamán tett Facebook-bejegyzésére reagálva.

Kovács Zoltán: a jobboldal nem szokta szidni Nagy Imrét

Nagy Imre emlékműve a Parlament közelében – hamarosan elköltöztetik

Fotó: wikipedia Közkincs/adam78

A hvg.hu csütörtökön írt arról, hogy Nagy Imre egykori miniszterelnök unokája, Jánosi Katalin Facebook-bejegyzésében a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök budai Várba költözésével kapcsolatban úgy fogalmazott: "Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint 'legrosszabbfajta kommunistát') a fizetéséből bérelt lakásban lakott... A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget..."

Nagy Imre unokája a Facebookon dühöng, amiért Orbán a Várba költözik

Bár a posztban nem említi Orbán nevét, egyértelműen róla van szó.

Kovács Zoltán szerint Jánosi Katalinnak nincs igaza. Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét a jobboldal nem szokta szidni, különösen nem "tele pofával". Kiemelte: ezzel szemben kommunista múltja és tettei ellenére a nemzet mártírjai között tartja számon a jobboldal Nagy Imrét.

Jánosi Katalin bejegyzése csütörtök este nem volt elérhető, közösségi oldalán azt írta: posztját csak ismerősei láthatják.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem mindegy, hogy mit szid ez a kaméleon klub...
Nessy
Nem "szidják tele pofával", áááá ma még nem! Csak éppen még a parlament közléből is elpaterolják a szobrát!
graycivil1
Tényleg már csak röhögni tud..nék, ha nem lenne olyan katasztrofális, ahogy ezek a patkányok hazudnak.

Azért 476 médiában már a hazugságokat is "igazságnak" lehet beállítani az a "szajkózó monokróm agymosással". Az ellenzéknek nem szabad lebecsülni az "elhallgatás és direkt agykontroll" politikaformáló erejét. Bár valóban nagyon veszélyes egy "evolúciós diktatúrában" terjeszteni a "virtuális valóság alternatíváját", de sajnos néha a Facebook nyilvánosságát is fel kell használni, hogy a "keszonagyúak szellemi légnyomását" normális felé lehessen eltolni.
Edmond Dantes
Azért ez a balf@sz Kovács megkérdezhetné Orbánt,hogy ki mondta vigyorogva azt, hogy "Nagy Imre nem a mi hősünk".Azok után,hogy a mártír miniszterelnök hátán pofátlanul felkapaszkodott a politika színpadára,úgy,hogy ma mint a legnagyobb politikai szélhámos parádézhasson.Abban viszont igaza van Kovácsnak,hogy a kommunisták ítélték halálra,tehát Orbán párttitkár apja,és a KISZ titkár fia illetve az elődeik.
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.