A jobboldal nem szokta szidni Nagy Imrét, Magyarország kommunisták által halálra ítélt és kivégzett miniszterelnökét – közölte csütörtökön közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az egykori miniszterelnök unokájának, Jánosi Katalinnak a nap folyamán tett Facebook-bejegyzésére reagálva.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rengeteg szókinccsel rendelkezik a magyar nyelv, de erre a sok aljasságra amit ez a mocskos, rohadt, erkölcstelen, tolvaj, fasz banda elkövet, nincs már megfelelő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Rengeteg szókinccsel rendelkezik a magyar nyelv, de erre a sok aljasságra amit ez a mocskos, rohadt, erkölcstelen, tolvaj, fasz banda elkövet, nincs már megfelelő.
Nessy
Azért bontjátok el az éjszaka leple alatt a szobrát! Az ember azt hiszi, már nincs lejjebb, a fidesz bebizonyítja, hogy van!
menekült
@Nessy: Hajnalban a legjobb elbontani. Akkor senkisem tiltakozhat, mert ha mégis, legfeljebb érkezik a mindig készenlétben álló különösen védett delegáció akik miatt le kell zárni a teret.
tulipan
PONTOSAN, EZÉRT IS TETTÉK A SZOBRÁT LÁTHATATLANNÁ!
kereső
Ezért "végeztétek ki" másodszor IS!?
Nessy
Ekkorát lódítani, már művészet! Ezért kell eltüntetni a szobrát, és egy szobrászatilag nem éppen értékes replikát állítani a helyére!
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
tulipan
@Nessy: Bocs, nem "művészet", hanem a legpofátlanabb narancsos GAZEMBERSÉG!
Eladott Ország
Ezek után kérdezem én, mi kell ahhoz, hogy Orbán végre észrevegye, hogy ebben az országban több millió embernek van elege az ő ténykedéséből? Molotov-koktélok, lángoló autók és épületek kellenek ahhoz, hogy az ország vezetése végre megértse, hogy a népnek elege van belőlük? Mert egyre inkább tűnik úgy, hogy efelé tartunk. És végül a kormány verbális ökölvívójának tegnap esti produkcióját ajánlom figyelmükbe, amellyel Nagy Imre unokájának mondta meg a magáét. Ahogy Kovács Desikerült? Zoltán vissza tud ugatni bárkinek, nem ugat vissza úgy senki. Jánosi Katalin felvetése ez volt:
"Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott… A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka. Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?"
Ímhol a csattanós, érdemi válasz, a politikai kommunikáció magasiskolája:
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/q88/p526x296/49202835_1137091086449871_6353783066455965696_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=a497707ca20c6303d135b9da9510de0b&oe=5CCC08AF
Kurvaszép napot kívánok Kovács Zoltánnak is, a faszfejnek!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
tulipan
@Eladott Ország: Rém egyszerű! Őt is ki akarják sajátítani!! A narancos jobb oldalnak NINCSENEK mártrírjai!
RonaGyuri
és tegyük hozzá, hogy ennél még nagyobbakat is szokott hazudni! =))
menekült
@Eladott Ország: Nekem már néha úgy tűnik, hogy elegük volt a hatalomból, meg a pofonokból, a harcból a nemlátható Soros és migráncsai ellen, a pofátlanságaikra rendre rámutató ellenzékből. Mostmár akit akartak, a semmiből milliárdossá tettek, többeket nem akarnak, csak élvezni végre az összeharácsolt javakat. Úgy tűnik, hogy ezért feszítik túl mindig a húrt. Ami egyébként mintha gumiból lenne, mert nem akar végre elpattanni.

Nagy Imre szobrának hűlt helye mellett egyébként Vértanúk terén levő kőkerítésen még ott a felirat Nagy Imréről. Az maradhat?
kereső
Egy kérdésem csak lenne,kovácsdesikerülte zoltánhoz: milyen jobboldal? A fidesz? Ne nevettesennek már,kérem!
Eladott Ország
@menekült: Reméljük el fog szakadni a húr és az ellopott közpénzmillárdokat el kell tőlük venni
és börtönbe kell zárni a bűnösöket. A Vértanúk terén levő kőkerítésen a Nagy Imre feliratot is el fogja távolítani a fidesz, csak idő kérdése és majd Horthy különítményeseit - a Prónay Pál, Héjjas Iván, Ostenburg-Moravek Gyula, Francia Kiss Mihály- fogja elhelyezni a politikai prostituált fidesz bűnbanda, ha hagyjuk!
menekült
@Eladott Ország: Hát, nem tudom, hogy mi mindent lehet itt megtenni, ez a bűnbanda gondoskodott róla, hogy ne sokat. Hiába a tüntetések, az ellenállás, a hivatkozás hogy ezt vagy azt rajtuk kívül senki se akarja, csak megcsinálnak mindent, amit megálmodnak. Ha meg lehet tenni, hogy népszavazási kérdés benyújtását kopaszokkal megakadályozzák következmények nélkül, ha képviselőket lökdösni, húzni-vonni lehet a köztévében szintén következmények nélkül ráadásul eljárást indítani ellenük, akkor mégis, mivel lehet bármit elérni? Mit tehetünk azért, hogy ne hagyjuk?

A harácsolt vagyont se lehet visszavenni. Annak jó része offshore számlákon van, amikhez nem lehet nyúlni, más részüket szétosztották a haverok és rokonok között tehát az már máshol van, a többit meg felélték, elszórták, éltek mint Marci Hevesen - a könnyen jött pénzt mindenki könnyen elherdálja.
Eladott Ország
@menekült: A társadalmi feszültség hamarosan szétveri ezt a bűnöző bandát.

"Demokrata" Zoltán nektek meg mi közötök a jobboldalhoz?! A fidesz csak egy közönséges politikai kurvák bűnöző bandája!
Eladott Ország
@tulipan: Csak sajnos a sztrájktörvény úgy szabályozta le ez a bűnöző tróger banda, hogy lehetetlen, hogy ütős tudjon lenni egy sztrájk. Nos ezt a fidesz által leszabályozott törvényt fel kell rúgni, mert az is törvénysértő, mivel a diktatúra fenntartása érdekében született. Úgy nem lehet mérkőzést nyerni a ringben, hogy az egyik félnek feltett kézzel kell bokszolni.
tulipan
Ezek a százernyi Eurók, mind a narancsosok zsebét dagasztják! :( A fene essen beléjük!

24.hu/kozelet/2019/01/23/letelepedesi-kotveny-europai-bizottsag/
görbetükör
"„Szoborparkba Nagy Imrével!” címmel adott ki közleményt a jobbikos Szávay István, aki azt kifogásolja, hogy „máig szimbolikus helyen, az 1919-es kommunista terror alatt legyilkoltaknak egykor emléket állító Nemzeti Vértanúk Emlékművének helyén áll a Horn-kormány által felállított Nagy Imre-szobor”.
24.hu/belfold/2018/07/05/a-jobbik-a-szoborparkba-akarja-vitetni-nagy-imret/

"A Facebookon kelt ki Kövér László házelnök lapunk által is idézett mondatai miatt Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája. A házelnök – miután neobolsevista csőcseléknek nevezte a Kossuth téren tüntetők egy részét – Nagy Imréről azt mondta, hogy a legrosszabb fajta kommunistának tartja, aki csak annyiban volt tiszteletre méltó, hogy az „56-os forradalom után mégis volt egy pillanat, amikor a meg nem alkuvó módon, önként vállalt halálával felülírta mindezt.”
nepszava.hu/3019910_martir-vagy-legrosszabb-fajta-kommunistaa-kormany-sem-tudja-hanyadan-all-nagy-imrevel

Fidesz, vagy Jobbik -- egykutya. Egymást támogatják még akkor is, ha bele-bele kapnak egymásba.
tulipan
@görbetükör: Ez nem meglepő, hiszen az (álítólag?) "nagy+ történész Antall is képtelen volt KIBOGOZNI, hogy tisztelje, vagy megvessre, a hazájáért életét áldozó Nagy Imrét! :)
csak úgy....
@Shikari: ugye iszol eleget ,tibim? télen is köll ám folyadék a szervezetnek, mert elöbb-utóbb halucinálsz , ...oszt ki az az ernst,akire gondótá?
tulipan
@Shikari: Olyan, mint TE? Hányadék!!!
tulipan
@Shikari: Kár volt az enewergiádért, mert eltévesztetted a házszámot ! Én t.i tanultam történelmet!! Mégpedig nem a Google-ből!! SS-Fidesz őrjöngő pedig, legjobb tudomásom szerint, még mindig TE VAGY!!! Nekem nem a jobb, vagy Náci-tagok a háborús hőseim! Bármennyire szeretnéd is rám erőltetni, a saját agyamentt téveszméidet!!! AGYATLAN ORBÁN SEGGNYALÓ!
csak úgy....
@Shikari: ernst röhm,egy nürnbergi pedofil,buzeráns volt és az adolf tetette el a láb alól...
te ennyire hülye ? 1934 ben ,egy müncheni börtönben végezte !
arcmás
Kovács Zoltán, a síróarcú ember (ne sírjon az arcod, ember!), az agitprop titkár szerint mindenki rosszul tudja.
Ha most feltámadna Nagy Imre, ezek képesek lennének neki is megmagyarázni, hogy rosszul tudja.

Budapest nem hisz a könnyeknek, síró arcú ember.
csak úgy....
@Shikari: tibim,neked a szádon keresztül,szokott lenni a hasmenésed?
csak úgy....
@Shikari: a kis güzü! :) @tulipan: remélem lerendezed ...
tulipan
@Shikari: Shiakari, a lenini kommisszár, egyben orbáni főseggynyaldosó, román vándorciágny!
Ugyebár picinyem???
desiro
@Shikari: Ha az ilyen gazemberek a TE példaképeid, akkor TE IS 1 NÁCI SZEMÉTLÁDA VAGY.
Most már nem is tagadhatod.
desiro
@Shikari: Káplár voltál az SS-ben, hogy ilyen jól tudod a rangokat?
tulipan
@Shikari: Te Shiakari, a lenini kommisszár, egyben orbáni főseggynyaldosó, román vándorcigány!
Ugyebár, picinyem? Sem Náci, sem a lenini vadkommunista katonai rangokhoz nem ködötött, az ész! Ez látszik rajtad is!!!
tulipan
Jó kérdés! Nyilvánvalóan, azért, hogy fizetni lehessen neki, amiből persze, jelentős rész átmegy a Főnarancsos, logó hasú hisztérika, adóparadicsombeli számlájára

168ora.hu/velemeny/cegledi-zoltan-ader-janos-on-minek-van-162561
tulipan
@Shikari: Te Shikari, a lenini főkommisszár, egyben orbáni főseggynyaldosó, román vándorcigány!
Ugyebár, picinyem? Sem Náci, sem a lenini vadkommunista katonai rangokhoz nem ködötött, az ész! Ez meglátszik rajtad is!!!
tulipan
@Shikari: Te Shikari, a lenini főkommisszár, egyben orbáni főseggynyaldosó, román vándorcigány!
Ugyebár, picinyem? Sem Náci, sem a lenini vadkommunista katonai rangokhoz nem ködötött, az ész! Ez meglátszik rajtad is!!!
vacsi
Azért ne feledjük, hogy Nagy Imre söpörtette le a padlásokat...
vacsi
@desiro: A családom mindig Nagy Imrét emlegette.
tulipan
@Shikari: Te Shikari, a lenini főkommisszár, egyben orbáni főseggynyaldosó, román vándorcigány!
Ugyebár, picinyem? Sem Náci, sem a lenini vadkommunista katonai rangokhoz nem ködötött, az ész! Ez meglátszik rajtad is!!!
tulipan
@vacsi: Na ja, én mindig azt hallottam az idősebektől, hogy azokban az időkben, Rákosit életveszély volt emlegetni, még suttogva is! :(
Kookas
@Nessy: ez lejjebb is olyan mint a soha mindig van még lejjebb vagy más.
tudode
Figyu Zoli bá!
.
Arról miért nem MOND ESTI MESÉT, hogy a VÁRBAN beindult a zsibizés, az ipam, apam, vagy mi a bánat ÁLDÁSÁT ADTA arra, hogy

---- Újabb hétmilliárdot kap Tiborcz István üzlettársa egy várbeli építkezésre
.
168ora.hu/itthon/ujabb-hetmilliardot-kap-tiborcz-istvan-uzlettarsa-egy-varbeli-epitkezesre-162576
.
Lózsiros kenyérre való azért lesz a szt családnak!
vacsi
@tulipan: Abban a korban egyikünk sem élt, mindannyian csak hallomásból tudjuk, mi volt. És a családjaink helyzete sem volt egyforma.
tulipan
Hja, hát ezért kell többfelől tájékozódni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.