Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter visszautasítja Margot Wallström svéd külügyminiszter "pökhendi", Magyarországot egy svéd napilapban kritizáló szavait – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium pénteken közleményben az MTI-vel.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy a Dagens Nyheter svéd országos napilap internetes felületén csütörtökön megjelent egy interjúban

Margot Wallström egyebek mellett azt mondta, hogy Magyarország problémás.

Magyarország számos alkalommal egyedül akadályozza meg az EU-t abban, hogy egységes hangon szóljon.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter válaszában hangsúlyozta: a svéd bevándorláspárti kormány belpolitikai bizonytalanságba kormányozta Svédországot, jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor lesz új kormánya Svédországnak, Margot Wallström mégis fontosnak érzi, hogy Magyarországot kritizálja.

Szijjártó Péter arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar emberek egymás után harmadszor választották meg nagy többséggel az Orbán-kormányt, a stabilitás nagy érték egy ilyen kihívásokkal terhelt időszakban.

A miniszter szerint a bevándorláspárti svéd külügyminiszter Magyarországon kéri számon Európa egységét, miközben a saját hazája megosztott.

Tudjuk, hogy a bevándorláspárti erők nem viselnek el semmilyen ellenvéleményt, de biztosíthatjuk a svéd külügyminisztert: Magyarországot minden körülmények között megőrizzük magyar országnak

- hangsúlyozta a miniszter.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
elképesztő ez a barom:
Minek után pofátlan hangnemben kiosztotta svéd kollégáját (pökhendi, mondja egy nőnek), mert kritikát merészelt megfogalmazni.(értsd felemlíti, hogy rendszeresen szabitáljuk az EU-s kezdeményezéseket), van bő a pofáján azt kijelenteni, hogy "a bevándorláspárti erők nem viselnek el semmilyen ellenvéleményt"! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
elképesztő ez a barom:
Minek után pofátlan hangnemben kiosztotta svéd kollégáját (pökhendi, mondja egy nőnek), mert kritikát merészelt megfogalmazni.(értsd felemlíti, hogy rendszeresen szabitáljuk az EU-s kezdeményezéseket), van bő a pofáján azt kijelenteni, hogy "a bevándorláspárti erők nem viselnek el semmilyen ellenvéleményt"! =))
justhpeter
Petinél nem most először veri ki a kultúra a biztosítékot. Tagadom azt is hogy most ment át tahóba. Már korábban is tahó volt, abból lett miniszter.
namihami
És erre valóban nem is lett volna alkalmasabb személy. Hiszen nála pökhendibb paraszt, még ebben a kormányban sem, nem ok akad.
Talán csak Teknőstestvér, Rizsabuzi, Kupakos, Bayernyilas és hasonló nagyonnéhány veheti fel vele a versenyt.
Clavigo
Mééééé... nem lōkted mindjàrt keresztūl valami vak komondoron,,a svéd kūlūgyest,,te kis Lòfejū Szopòautòmata?
relatív
A mai Magyarország vezetésében megjelenő unfair elemek ( magukat miniszternek, államtitkárnak, stb... képzelve ) a jóizlés minden ismérvét áthágva ( erejükben bízva 'pökhendien' ) nyilatkozgatnak a hazánkat lejáratva.

Jól észrevehetően saját gyakorlatukat másnak tulajdonítva gyalázzák, mert annyira szűklátókörűek, hogy ezt a kontraprodukciót észre sem veszik !!!
balos
@durbincs: Maga meg a szárnyas betétnek köszönheti,hogy nem a lefolyóban született!
balos
Meg különben is mi a fax közük van a fideSS spermiumi huszáróknak Magyarországhoz?azonkivül,hogy a seggtolóikon kivül mindenki kint szeretné látni őket a putyin jurtában!
Eladott Ország
Az a baj, hogy ezzel a Szijjártó nevű közönséges végrehajtó által fémjelzett mocsárdiplomáciával, amit úgy csúfolnak, hogy a merjünk kicsik lenni helyett a merjünk nagyok lenni nemzetpolitikai ösvényére léptek ők, valójában azt kockáztatják, hogy mindenki öklendezve fordul el a társaságukban. A folyamatos pávatánc, a hátbaszúrások, a hőbörgés, a hisztéria szerintem nem diplomácia.
desiro
petike a tömjén zsótti megalapozta jó hírünket Svédországban!!!
SystemError
Ez a kis csirkeszar pökhendiz le másokat...?!:)
Eriksson
@RonaGyuri: "a bevándorláspárti erők nem viselnek el semmilyen ellenvéleményt"! =))
Ha nem, az nem Szíjjártó hibája.
Commenter
@Eladott Ország: sikerült ez évben másodszor is a legnagyobb példányszámú svéd napilap címlapjára kerülni. Negatív értelemben most is. Majd ha valaha is megközelítjük nem az osztrák hanem a svéd életszínvonalat, a svédorstági jóléti és demokratikus államot akkor beugathat a svédeknek, de amíg csak állami szinten művelt orvvadászattal és alja stílusú menekült és külpolitikával kerülünk címlapra addig a jobb ha csendben visszahúzódik a gazdája új dolgozószobájának az egyik sarkába ez a majompincsi.
dagens.dn.se/#issues
SystemError
@Eriksson: Ki az a bevándorláspárti erő? Hadd röhögjünk kicsit a 2 forintos, tudatlan, proli összeeskūvés elméletlen. Csak tényszerűen, ahogy szoktátok...:)
Eriksson
És azt sem ártana figyelembe venni, hogy sem Sargentini asszony, sem ez a svéd nemtudomki, nem fújta az orrából Magyarországot, a magyar embereket. Erre tessenek figyelni hölgyek urak, amikor minden szaros zsebkendőt engednek magukhoz törölni, csak a nyugati szervilizmus kedvéért.
Eriksson
@SystemError: Ha magadtól nem jöttél rá eddig, én hiába tépném itt a klavit napestig.
Csizmás Kond
...svédország európa legkorcsabb országa...a többi meg csak szülemény.
SystemError
@Commenter: Jó, azért ez műsor nem is a svêd értelmiségnek szól, hanem Németh Sziszi célközönségének, ami sajnos az ország negyede...:)
Commenter
@SystemError: tudom. De nem szabad alábecsülni őket mert primitívek és gonoszak és mint ilyen mindenre képesek, pláne a szimpatizánsok bevonásával. Olvastam a Nagy Imre topicban a hozzászólásodat. Tényleg úgy érzed itt elkezdődött valami? Én valahogy a folyamatos döbbenetet és bénultságot érzem a közhangulatban. Annak a bizonyos dolgozószobának a látványától nem térek magamhoz... Döbbenet.
Jozefina
Szijjátónál pökhendiebben nem tud nyilatkozni senki!!!
Nessy
Miért? Nem problémás a kormányunk? A saját javaslataikat leszavazzák az unióban, amikor megvalósításra kerülne.
Lehet, hogy van akinek itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvannak elégedve, de élnek itt mások is, nem kevesen, akik ezt nem így érzik.
Eladott Ország
Egyszóval Szijjártó itt tart szellemileg. Ha valaki bírálni meri a magyar kormány áldatlan működését, akkor előkapja az aduászt: hülye migránssimogató bibibiiiiiii! Jól van, nyugodjál meg Petike! Tudom, hogy a vezér (vagy valaki, aki gyártja a szóvirágokat) kitalálta ezt a nagyon frappáns baromságot, hogy ő megőrzi Magyarországot magyar országnak. Falják is az egybites fanatikusok, de jobb, ha tőlem tudod, nincsenek ők annyira sokan, mint amennyit szeretnétek elhitetni velünk. Mert, ha a nagyszerű felcsúti nem lenne, mi lenne velünk?
Azt mondtam már, hogy Svédország így is jobban működik, mint Magyarország az egypárti kormánnyal és a sokszáz féleszű rokonnal és haverral államtitkári, helyettes államtitkári és még ezer címmel felpántlikázva? Akkor most mondom.
Eladott Ország
@Commenter: Nem rontott Szijjártó fodrásza. A félnomád kinézet az államtitkár Közép-Ázsiai üzleti útjainak hatása.
444.hu/assets/tumblr_mpbgvtlHi01qige3yo1_1280-760x490.jpg
444.hu/assets/szijjarto-peter-fred-marvaux-soos-lajos.jpg
Commenter
@Eladott Ország: félnomád, félázsiai, a séró...nagyon ott van még idiótábbnak mutatja őket a fapados fodrász kreációja.
1magyar
Ez igaz! A magyar nép egyetért abban, hogy nem kellenek migránsok. A hazaáruló vezetők meg valamilyen okból a népük nyakára (szó szerint) engedik be őket.
RonaGyuri
@Eriksson: te sötét bunkó a ragya haverod épp azzal kezdett, hogy leugatott egy nőt, mert kritikát mert megfogalmazni!!! =))
Nessy
@1magyar: lehet, hogy ezeregyszáz évvel ezelőtt rólunk is így vélekedtek? :-))
kissé felnőttem
hát szerintem te osztogatod Hölgyekre a saját jelzőidet. csak nem látsz az orrodnál tovább
külügyminiszternek mered nevezni magad? én azt mondom alpári kocsis beszélget igy a kocsmába aztán kidobják,
dönt majd az utókor DR bubóról
nezelodo
Miért, Petya? Zsebre ba...tt kézzel osztotta a sallert meg a Kokit a svéd kulugyer, ahogy Orbán szokta szerényen a kinti viselkedését eldicsekedni? Nem? Vagy ők is árulják a letelepedési kötvény saját zsebre az arab haveroknak? Vagy úgy harcolnak az iszlám ellen, hogy a legjobb elvbarataik az iszlám elkötelezett hívei? Hogy lehet ez a kis figura külügyminiszter?
1magyar
@Nessy: Hol van az már, és ki tudja mi történt igazából! De a jelenben kell mindig megvédeni a hazát,kit érdekel már az "őskor"?
cikicakk55
Azért ez már kezd unalmas lenni,hogy Magyarország harmadszorra választotta őket meg 2/3 túlsúlyban. Nem,nem igaz,csak ezt Ők nem képesek tudomásul venni. Talán ha egy millió választó lenne akik rájuk szavaz,de még az is túlzó. Elcsalták az egész választást és ezért jött ki a 2,6 millió,de még az sem az ország 2/3 része. Mindig minden mocskosságot a migránsokra kennek. Mi köze van a migránsoknak a rengeteg stadionhoz? Mi közük az államtitkárok és a miniszterek fizetésének a duplájára emeléséhez. Mi köze a migránsoknak a lepusztult kórházakhoz? Arról nem is beszélve,hogy uralkodásuk alatt 700.000 magyar hagyta itt a hazáját és ebből elég sokan pont a pökhendi Svédországban keresnek 5x annyit mint a Nagy Magyar biztonságban. Arról miért nem beszél Petike,hogy bár migránsok nélkül élünk( de csak azért,mert akiket beengedtek már tovább álltak,csak a papír kellett nekik) ám hatalmas nyomorban és nem kis veszélyben.Ugyan is éhen halni,megfagyni,kórházi fertőzésben,vagy orvosi ellátás hiányában nem a biztos jövőt jelenti.Sem fiatalnak sem öregnek. Mennétek már ki az egész bagázs Putyinékhoz.
RonaGyuri
@1magyar: mit kell védeni te szerencsétlen, s kitől??? Itt csak egy buta retardált gusztustalan bagázs járatja le az országot!
1magyar
@RonaGyuri: Te szerencsétlenebb vagy nálam, hiszen nem veszed észre sem a migráció veszélyeit.
Vagy fizetnek neked ezért, hogy ne láss, ne gondolkodj?
Nessy
Az ünnepek alatt is a rettentő 2 fős "tömegtől" védett minket a kerítés!
Ja, köztörvényes "szövetségesért" diplomáciai kocsit küldünk, kisérőkkel!
Eriksson
@RonaGyuri: Sötét bunkó az, aki felnevelt és nem tanított moresre.
SystemError
@Commenter: 13:27 Igen úgy, de ez nem a mi érdemünk, hanem sok dolog most állt össze külföldön és itthon is, ami csúnyán megfújta a hazugság kártyavárat..
SystemError
@Eriksson: "Ha magadtól nem jöttél rá eddig, én hiába tépném itt a klavit napestig."
Ezt bírtad rá írni..?:)
Elhiszem, hogy félsz "papírra" vetni, mert minden skizofrén, akkor döbben rá, hogy mekkora hülyeségben hisz, amikor azt egybefüggően le kéne vezetni...:)
Commenter
@SystemError: És még tetézi is... brazil diktátor ünneplése, várba költözés, Nagy Imre szobor. Csak az elmúlt napok termése. Elég magas az ingerküszöbe a népnek, valóban.
SystemError
@Csizmás Kond: "...svédország európa legkorcsabb országa...a többi meg csak szülemény."

Ez amolyan, ha nekem trabantom van, akkor az a legjobb autó a világon dolog? :)
SystemError
@Commenter: Amúgy nem az ilyen szimbolikus dolgokra gondolok, hanem arra, hogy a nagyvilágban már a nevén szólítják a diktátort és átlátnak rajta. Egy diktatúra ilyenkor kezd jobban bezárni, elzárni, különben bukik. Ha itt megállnak, akkor buknak, ha "erőszakoskodnak" akkor is bukni fognak. Akárhogyan is, láűthatjuk, hogy elkezdődött, hogy már nem csak az ellenzék egésze Soros :), de az elégedetlen munkást is síkerült lesorosozni a suttyó parasztnak. kezd sarokba szorulni és idegeskedni és lenyomni izomból a fejét "bárkinek".

Nézzük csak meg a kétharmadot, ha az ellenzék összeállna már akkor is necces, hogy egyáltalán nyernek, de ott van 50% pártpreferencia nélküli, akik nem fideszesek és nem is a klasszik ellenzéki pártokra szavaznának, ők erre vártak, ami most kezdődött el. csak ők nem mennek utcára. Szerintem, ha egységben az ellenzék és ennek lenne egy jogi csoportosulása is, akikre lehet szabazni, akkor már most bukna a fidesz...de nem kell sietni, idegeskedjenek csak, böszmén próbálják lenyomni a hétköznapi embert és majd utána kell ezekről beszélni. Ahogy látom ezt felismert az ellenzéki vezetők egésze. Ezt orbán is tudja és most csírájában próbálja ezt elfojtani..pont mint egy diktátor! :)
SystemError
@durbincs: Nem veszed észre, hogy szarba se vesznek...?:)
Eriksson
@SystemError: Kicsit zagyva a gondolatmeneted.
Commenter
@SystemError: a világnak is nagyon kezd elege lenni belőle. 0 diplomáciai érzékkel még elmegy ünnepelni egy másik diktátort mindezek ellenére. Ahogy írod mind jobban elszigetel miközben ő is elszigetelődik. És ott vannak valóban a párt nélküliek is. Az évtizedek óta nem szavazók. A lakáj Gulyás G már elő is húzta védekezésképpen a békamenetet...az ellenzék úgy látom én is kezd a választások utáni sokkból felébredni és cselekedni. Remélem úgy lesz ahogy mondod és minél előbb megbukik.
SystemError
@Eriksson: Gondolatmenet, ami számodra ismeretlen szó, arról beszélsz...? :) Na akkor lehet felsorakoztatni a te gondolatmenetedet! Ja nincs! :)
SystemError
@durbincs: Rákaptál a technolkol-ra megint a karácsony magányában?
SystemError
@Eriksson: Ahogy nézem más megértette...Inkább te szellemi szinteddel van baj, ahogy ezt eddig is lehetett tudni. Ne lobogtasd, hogy nem érted, mert nem biztos, hogy engem minősítesz vele..:)
SystemError
@Commenter: Sok olyan hazugság bukik most meg, mint a NER is. Mi is a NER, ha a teljes ellenzék kint van...A NER a fidesz..:) A fidesz kommunikáció, minden elszeparált társadalmi réteget azzal etetett, ami ott kellett(vidéken, orvosok, nyugdíjasok, stb). Most viszont mindenkinek van egy hozzátartozója, akit érintenek a változások és soroszsoldos lett belőle, tehát megbuktak ezek a kis helyi hazugságok és ellentmondásokká mentek át. Omlik össze a hazugságkártyavár és erőszakba fog átmenni és akkor fognak bukni, de ez még sok idő, de visszafordíthatatlan... Amúgy van egy másik faktor is, amit egyszerűen Simicska fogalmazott meg, hogy a magyar nép 8 évnél sokkal többet nem tud egy helyben lenni... Ha már nem lesz ellenség(amitől retteg Viktor), akkor az ő teljesítményének számonkérése jön...
Eriksson
@SystemError: Figyelj. Ha nem érted mit mondok, nem az én hibám.
Talán nem rajtam kéne számonkérni tájékozatlanságodat. Bárki láthatja, hallhatja, hogy milyen dolgok történnek tőlünk nyugatabbra. Aki ennek veszélyét nem méri fel józan ésszel, az vagy bunkerban él, vagy süket és vak.
Nem kell ide semmilyen Orbáni propaganda.
Commenter
Ha már nem lesz ellenség(amitől retteg Viktor), akkor az ő teljesítményének számonkérése jön. Zéró teljesítmény. Valahová most belinkelték az újratemetésen mondott beszédét (állítólag Fodor Gábor írása volt) de abban mi, fiatalok volt a központi szófordulat ami mostanra mi, magyarokká változott. Ez a köpönyegforgató funkcionális analfabéta mint a páva világéletében idegen tollakkal ékeskedett, és gátlástalanul lopott. Most hallgatom a Nagy Imre szobor helyén demonstrálókat, az előbb Mécs Imre beszélt. A zsarnok és a nép kapcsolatáról beszélnek, hogy a nép mindig visszaveszi a zsarnoktól a hatalmát...legyen így!
solidedge
Szijjártó megint a számok csapdájába esett. A nagy többséggel Orbánra szavazók egy lózung. A kisebbség szavazott Orbánékra, ezt fújták fel kétharmadra. Hollandiában kisebbségben kussolnának a padsorok között. A 2,8 millió ember nem Magyarország, nem lehet a többséget kirekeszteni. De erre majd rájönnek ők is.
Commenter
@durbincs: miért durvul? Nincs mit ünnepelni,vagy maga rejtette el a kincset? jüvőre maga se ugyanitt már húsvétkor?
Commenter
@durbincs: üveggömbje van, hogy a jövőbe lát?
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
silber13
@durbincs: Ne ugasson az olyan aki a sajá anyját.- ha van egyáltalán - naponta meghágja fiatalkorú ministráns gyerekek helyett!
babp1982
Petike ők és még sok másik ország miniszterei vastagon leszarjàk, hogy te mit nyilatkozol utálnak titeket mint a szart pontosan azért smiért te most a svéd külügyminiszter asszonyt vádolod pedig csak a fejetekhez vágta az igazságot! Te és a csuti mangalica vagytok pökhendiek , hogy dögölnétek meg már végre az szolgàlná igazàn az orszàg javát!
kokopelli
@SystemError: ...hogy is volt azzal a "fake news"-os luvnyával aki elmenekült a svédektől
vissza a dem.hazájába? Miért is generáltak a fityiszesek akkora ß@rt a hazugságából?
...ha a svédekről van szó akkor fideszpofa be! ...én feljelentettem volna a megyar médiát?
Bécs is csatlakozhatna a feljelentéshez,ugye Lázár-vadász,"házasságtörő keresztyény"?
SystemError
@Eriksson: Semmit mondó vagy, tények nélkül, ahogyan szoktad. "Mindenki láthatja" Ezek alapján az egész fidesz tolvaj csürhét a sitten kéne látnunk.., ha te "érveiddel" élne itt bárki. Zsibbasztó egy sajtreszelő vagy! :)
SystemError
@kokopelli: Amúgy szerintem ezt egy tollvonással fogják elintézni, ahogyan mondod, csak mindig ez a fránya EU-s naivitás, hogy példamutatóan kell viselkedni..:) Igen van, amit az EU-nak is meg kell "újra" tanulnia, hogy a tolvajt tolvajnak hívjuk, a maffiát meg maffiának...és nem finomkodunk, amikor tizedjére hazudnak az arcunkba, hanem szépen megy a szamárpadba a suttyó..:)
kokopelli
@SystemError: ...nem tudom,hogy mit gyüjtenek az EU tisztviselői (nem a küldöttek) az
olyan senkikről akik a net-be tolják a hazug pofájukat! Nem fogadnék!Láttad már,hogy a
nagy plénum előtt magát az Orbánt hányszor égették le,úgy hogy köpni nyelni nem tudott!
Nem egyszer és nem egy ellenfelétől! Semmi nem marad nyom nélkül!Az Orbán formátu-
ma egy nyugati párezres kisváros PM-jelöltjének (másodállásos) a szintje,azzal a különb-
séggel,hogy ott nem sértegetik egymást! ...már ott is a fairness kötelező! (;-))
juttka
@1magyar: Kitől kell a jelenben megvédeni a hazát? Menj -G.O.V.-del és bandájával harcolni, kis Don Quijoték.
Csizmás Kond
@SystemError: ...ki hogyan veszi, de egy olyan ország ahol a kormány azt pártolja, hogy bárki dugja egymást farba annak szerintem nem nagyon lehet a szavára adni.
SystemError
@Csizmás Kond: Ja már értem! Erre csak azt tudom mondani, hogy sok mindennel foglalkoznak ott, kinek mi ebből a fontos..:)

"A tudatalatti pszichológiai fogalom; olyan aktív lélektani folyamatok jellemzője, amelyek nincsenek a tudat értelmi tevékenységének középpontjában, a háttérből azonban mégis hatnak a tudatos folyamatokra." :)
Csizmás Kond
@SystemError: ...volt egy véleményem...mi a bajod vele ?
SystemError
@Csizmás Kond: Nekem is, mi a bajod vele ?
Csizmás Kond
@SystemError: ...én kérdeztelek volna hogy mit jelent amit írtál ???
SystemError
@Csizmás Kond: Azt jelenti, hogy sok dolog közül mindenki a tudatalattijának megfelelő témát érzi fontosnak.
Csizmás Kond
@SystemError: ...de gondolom te is úgy vagy vele...?
SystemError
@Csizmás Kond: Én azzal vagyok úgy, ahogy.., amit én írtam. Te azzal, amit te...
anima
A mindig szerény és alázatos, és soha nem pökhendi Szijjártó, hazudik.
HAZUDIK A VÍZFEJŰ GYÍK!

Szijjártó reggel, amikor felébred, az első dolga, hogy elolvassa a Dagens Nyheter svéd országos napilapot - mert abban minden benne van, és objektív.

Ó, te szegény Szíjjártó - téged csak az vesz komolyan, akinek három harmadik nemű szülője van.
Desischado
Ez a futsalos here osztja itt a nemlétező eszét, agyam dobom el! Mi van pétör, fáj az igazság? Kapjátok már a sallereket mindenfelől. Az elbizakodottságotok fogja a veszteteket okozni. Remélem, minél hamarabb!
silber13
@durbincs: Pofa súlyba! Röviden: kuss!
1magyar
@juttka: Te meg menj az árulókkal Afrikába!
silber13
@durbincs: Mi van vén hülye buzeráns?? -Saját anyjával fajtalankodó! Nincs kapás?:-)))))
silber13
@durbincs: Tagolalan,,értelemhiányos hablaty a szövege!! Persze,nincs esze!Bunkó!:-))))
silber13
@durbincs: Fáj az igazság maga anyahágó buzeráns?
Lepényleső
Nem hinném el,hogy egy külügyminiszter pökhendi is lehet,ha azt a világ legszerényebbje nem tenné közzé.
Eriksson
@bakcsubakka: Ne személyeskedjünk kérem! Én sem teszem.
Eriksson
@bakcsubakka: Vegyél be egy nyugtatót, vagy feküdj le pihenni.
Csizmás Kond
@bakcsubakka: ...miaz, vége kommunikációs karriernek ?
Csizmás Kond
@SystemError: ...de még most sem értem mit nem értettél...
silber13
@durbincs: Azt kapja vissza, amit hosszú évek trágárságai, mindenkibe belerugdosása miatt bőven kiérdemelt! Maga soha nem szól hozzá a cikkek témájához, csak mocskol mindenkit! Magát ez élteti. Hát ne csodálkozzon a válaszok hangnemének érdességén! Milliószor elmondtuk, prőbáljon meg emberhez hasonló módon viselkedni,de magának reménytelen dolog ez.
csipetke
...és az nem tűnt fel ennek a majomnak,a magyar zseléipar fellendítőjének,hogy ő,(ők) csak és kizárólag pökhendien szólnak bárkihez,bármiről.
kereső
Már megint azzal vádolnak meg másokat, amit ők csinálnak.
silber13
silber13
@durbincs: Azt kapja vissza, amit hosszú évek trágárságai, mindenkibe belerugdosása miatt bőven kiérdemelt! Maga soha nem szól hozzá a cikkek témájához, csak mocskol mindenkit! Magát ez élteti. Hát ne csodálkozzon a válaszok hangnemének érdességén! Milliószor elmondtuk, prőbáljon meg emberhez hasonló módon viselkedni,de magának reménytelen dolog ez
silber13
@bakcsubakka: a lélekharang jobb lenne,!-)
juttka
@Eriksson: Csak te nem érted, mert fidesz-hívő vagy! ezzel mindent megmondtam!
juttka
@Csizmás Kond: A fidesz ezt mondja? Nahááát!
juttka
@1magyar: Én a fideszesekkel sehova nem megyek, te nemmagyar!
juttka
@Csizmás Kond: Nem tudod, mit írtál? Én csak visszakérdeztem.
Csizmás Kond
@juttka: ..ma itt ketten nem beszélgettünk...
kokopelli
@juttka: mindegyik migráncsozik,de még egyet sem láttak!Én tömegével láttam magyar
"emigránsokat",akik gyorsan "imigránsok" lettek!Ilyen gyorsak a magyarok,és megköve-
telik,hogy ne hívjam őket "imigránsok"-nak! (;-))
a fidesz-birkák csak a kolompos után mennek,akkor is ha a kolomp helyett a főnök béget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.