Amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, Magyarország egyre jobban teljesít, a 2010 óta eltelt időszakban 25 százalék felett volt a gazdasági növekedés, a számok pedig azt igazolják, hogy a bővülés stabil és fenntartható – közölte a KDNP szóvivője pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Nacsa Lőrinc kiemelte, a Fidesz-KDNP kormányzásának kezdete óta Magyarország visszanyerte pénzügyi önrendelkezését és stabilitását, folyamatosan csökkennek az adók, valamint 800 ezerrel többen dolgoznak, ezzel pedig harmadára esett vissza a munkanélküliség.

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták a kormányzásuk idején tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, egymillió embert tettek munkanélkülivé, és ezzel megduplázták a munkanélküliséget

- hangoztatta a szóvivő, hozzátéve: a sorozatos adóemelésekkel, megszorításokkal tönkretették a vállalkozásokat, megnehezítették a magyar családok helyzetét és megalázóan alacsony bérért dolgoztatták a magyar állampolgárokat.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, "alkalmatlanságukkal és felelőtlenségükkel" veszélybe sodorták az ország pénzügyi stabilitását, megduplázták az államadósságot, és elveszítették a befektetők bizalmát.

2010-ben szakítani kellett a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájával, és növekedési pályára kellett állítani a gazdaságot

- jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Mennyit tenne ki az EU támogatás, az hova lett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@telegdilaci: Na, igen! A fideszes haramiák, mást nem is művelnek 8+4 éve csak LOPNAK!
Qqberci
Mocskos álszent tolvaj banda! Előre elloptátok még a kovetkező 30 évünket is!...
kereső
Érdekes, amikor egy kdnp-s megszólal, dől a szájukból a hazugság. Jézus ezeket kergette ki a templomból- kufárok! Eladtátok Istent, Jézust orbánnak,az antikrisztusnak- judások vagytok,sok-sok harminc ezüstért.
advocat
És ha elfogy az uniós pénz? És lesz még válság. Is. Eléri őket. Csak meg kellene tanulni gondolkodni. Is. Mert ma még megy, de holnap? Mert egy újabb összeszerelő üzem (BMW?) még nem minden.
CsipkeRózsa
@telegdilaci: Én egy fillért sem loptam az országból, és nem tömtem magánemberek zsebébe a pénzt.
solidedge
EU-s támogatás nélkül 18%-kal esne a GDP. A 4,3 %-os növekedés is 2 %-kal jobb lenneha nem lenne az enyves kezű Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.