Bayer Zsolt publicista vetette fel, az ellenzéki tüntetések után ideje lenne Békemenetet szervezni, Gulyás Gergely miniszter érdemes mérlegelni a kérdést.

"Nagy győzelem lenne" most egy újabb Békemenet – Gulyás Gergely szerint el lehet gondolkodni a kérdésen
Fotó: Rosta Tibor/MTI

"A butaság, az erőszak, a rosszindulat és antidemokratikus hozzáállás láttán sokunkban fogalmazódik meg az igény a Békemenetre"

- mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Pesti Srácoknak adott interjúban.

Gulyás szerint amikor a miniszterelnök mond beszédet, akkor egy nemzeti ünnepen is ötször ennyien szoktak megjelenni,

de ha a Fidesz egy nagyrendezvényt tart, ott többszázezren is részt vesznek. 

Ez pedig összevetve a közelmúltban utcára vonuló néhány ezer emberrel szemben a választási eredménynél is nagyobb győzelmet jelentene.

(HVG)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@cikicakk55: az index videójában most nyilatkozta egy idősebb férfi hogy ha így haladnak a dolgok ez a hatalom már márc. 15-ig sem tart ki. A próféta szóljon belőle hogy dől a Nemzethy Együttrothadás Rendszere...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kissé felnőttem: Saját környezetemből is kinőttek ilyen kaméleonok! Évente találkozunk,és
annak ellenére,hogy 23 hónapig együtt csúsztunk-másztunk a sárban és hóban a bajtársunk-
kal és volt KISz-titkárunkkal, ismerjük a múltját! Most egy sokmilliárdos saját üzemet vezet ami-nek alapkövét '89-ben a köztársaságtéri munkahelyén ötölt ki az ex.elvtársak segítségével!
Eladja nekünk mint siker-storyt! Azt hiszi,hogy mi demencesek vagyunk,pedig csak udvariasak,
és nem vájkálunk a "meséjében"! Évente egyszer hagyjuk őt álmodni,holott Andersen is meg-
halt már! ...papa ezek ugyanazok?
cikicakk55
@Commenter: Minden épeszű ember,aki becsületesen szeretne élni az oszágban,megveti a jelenlegi kormányt. Nem azokat a tudtalna falusi,vagy tanyasi embereket vetem meg,akik a Fideszre szavaznak,mert nem maguktól teszik. Mélyen vallásos emberek és ha már a pap is azt mondja nekik a templomban,hogy Orbán Viktort tudja csak megvédeni őket a migránsoktól és Sorostól,mikor a Pap rémtörténeteket mesél,hogy miképpen veszik el a kis földecskéjüket,azt a pár szem háziállatot,ami még van,miképp becstelenítik meg az unokáikat,persze,hogy elhiszik,ráadásul az az egy szem tévéjük,vagy rádiójuk is csak ezt harsogja. A polgármester is ezt mondja. Mit is tudnak akkor tenni? Már pedig Magyarország lakosságából kb egy millió ember ilyen körülmények közt él. Lehetetlen elvárni,hogy Budapest védje és képviselje az egész országot. Mivel a vidéki emberekért nem küldenek buszokat,így a vidéki városokban hiába felvilágosultak az emberek,nekik túl drága Budapestre utazni. Tényleg valami olyasmi kéne mint annó a taxis blokád volt. Egyszerre az egész országban,és akkor nem tudják az összes rendőrt Pestre vinni,mert a vidéki város lakosai is tudnak balhét csinálni. Két rendőr ismerősöm is van,akik már 20 éve rendőrök,de mostanában egyre gyakrabban és egyre több kollégájuk gondolkozik úgy,hogy nem megy ez nekik. Képtelenek olyan emberekre rátámadni,akik a szabadságukat, a demokráciát védik és értük is,rendőrökért is. Talán egyszer megérjük,hogy mind mellénk állnak.
kereső
Valamit nem értek. Bayeraranyszájú ugye cöf-ös. A cöf civil szervezet! Mi köze a kormány miniszterelnökséget vezető miniszterének ahhoz, hogy egy civil szervezet menetel-e vagy sem? Vagy mi köze ehhez az állampártnak, a fidesznek? Vagy a cöf csak egy a kormány-és fidesz által támogatott álcivil!!!/kamu!!! szervezet? Mert akkor ugye az a helyzet, hogy az MVM 500 millája, és a többi támogatás mind-mind költségvetési csalás.Nos GG? Bevállaljátok?
Commenter
@cikicakk55: persze, értem én. Van az a szintű propaganda, ami nemhogy az alacsony végzettségű egyszerű embereket is megtéveszti de sok tanult embert is megvezet, gondolj bele, hány akadémikus, professzor stb. állt anno melléjük a zömük mára kiábrándult belőlük. Mert kevés ennél gusztustalanabb és álszentebb kormánya volt Magyarországnak. Nem tudom, hogy egy taxisblokád most mit érne el de sokat várnak a közelgő tüntetésektől. Én nagyon úgy érzem hogy az utóbbi hetek, napok történéseivel betelt a pohár és csak a 2 ünnep közötti időszak miatt van csend. Most nincs olyan köztársasági elnökünk aki kiállna a tüntetők mellett a kormánnyal szemben, és ez a kormány sokkal messzebbre ment mint a "mentor"-antall kormánya valaha is. Ha a karhatalom nem áll át, nincs esély. Az ő jövőjük is azon múlik miként döntenek.
Macskaszem
Mindenki tudja kicsi csicska, hogy a fidesz rendezvényeken fizetett közönség van, buszoztatással, napidíjjal, fenyegetésekkel. Másképp ketten se hallgatnák végig orbi hazudozásait. Az ellenzék ilyen módszereket sem anyagilag, sem erkölcsileg nem tud támogatni, a tüntetésre önként, saját pénzünkön, szabad akaratból megyünk.
kissé felnőttem
@kereső: MVM 500 millióval csak ugy szerinted szivességből miből buszoztattak + 3000 na meg ahogy irták itt +5000 ja, közpénzből? és egyszerü szegény nyugdijas a 60 %-a szerintem
Flórika választására is csak pénzért mentek nem meggyőződésből
,Anno ezt a kisgazda elnök lecsokolbásszal savanyusággal intézte meg susogta Horn Gyula mongyon le a parlamentbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.