Bayer Zsolt publicista vetette fel, az ellenzéki tüntetések után ideje lenne Békemenetet szervezni, Gulyás Gergely miniszter érdemes mérlegelni a kérdést.

"Nagy győzelem lenne" most egy újabb Békemenet – Gulyás Gergely szerint el lehet gondolkodni a kérdésen
Fotó: Rosta Tibor/MTI

"A butaság, az erőszak, a rosszindulat és antidemokratikus hozzáállás láttán sokunkban fogalmazódik meg az igény a Békemenetre"

- mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Pesti Srácoknak adott interjúban.

Gulyás szerint amikor a miniszterelnök mond beszédet, akkor egy nemzeti ünnepen is ötször ennyien szoktak megjelenni,

de ha a Fidesz egy nagyrendezvényt tart, ott többszázezren is részt vesznek. 

Ez pedig összevetve a közelmúltban utcára vonuló néhány ezer emberrel szemben a választási eredménynél is nagyobb győzelmet jelentene.

(HVG)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@cikicakk55: az index videójában most nyilatkozta egy idősebb férfi hogy ha így haladnak a dolgok ez a hatalom már márc. 15-ig sem tart ki. A próféta szóljon belőle hogy dől a Nemzethy Együttrothadás Rendszere...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Na akkor az adóforintjaink megint apadni fognak a közösben. Persze meg van már rá a gyógyír,csak mi még nem tudjuk. Gondolom jövőre már adózni kell a napfény, az eső, a szél, a hó, és a madarakért is az égen.Ja! A teliholdat el is felejtettem.
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Commenter
@cikicakk55: az index videójában most nyilatkozta egy idősebb férfi hogy ha így haladnak a dolgok ez a hatalom már márc. 15-ig sem tart ki. A próféta szóljon belőle hogy dől a Nemzethy Együttrothadás Rendszere...
namihami
Az MVM 500 milliója már ismét a startvonalon. Az elektromos szolgáltatók pedig vele párhuzamosan már postázzák a villanyszámlákat. Amik lehetnének alacsonyabbak (világpiaci ár), ha nem kellene erre a célra IS a még mindig mesterségesesen fenntartott ár.
tudode
Egy MAGÁRA ADÓ kormánytagnak ilyen "bulit" meg sem kellene hallgatnia, nem hogy belefolyni abba, hogy EMBER EMBER FARKASA legyen, illetve magyar magyar ellen egy EGYETEMET VÉGZETT KOCSIS vezetésével!
.
Szégyellje magát!
.
Tehát a CÖF, CÖF nem egy civil szervezet, hanem a FARMER GATYÁSOKHOZ hasonló gyülekezet KÖZLÓVÉBÓL szolgálva azt, akinek a HATALOM, és a LÓVÉ az Istene, bárlom áttapos, még azokat is, akiket KÖZLÓVÉBÓL addig tart jól, amíg kedvére SZOLGÁLNAK cinkostársként!
cikicakk55
@Commenter: ma 20:12
A próféta szóljon belőle és belőled is. Már így is lerövidítette legalább 10 évvel az életünket. ennyi ideget még soha nem nyeltünk,mint ezek alatt.Tudod majd felrobbanok,mikor csak úgy természetesen megírják,hogy ezentúl 400 óra és három év múlva fizetés. vagy megírják,hogy Lölő megint elnyert egy tendert,amiről persze azt sem tudja,hogy eszik vagy isszák. Állítom,ha rákérdeznének,hogy sorolja fel a cégeit, az ötödiknél már elakadna. Fogalma sincs semmiről. Neki csak alá kell írnia amit az orra elé tolnak és kész. na meg ha bukik a csuti,akkor az megpróbál lelécelni a pénzzel. Lölő meg itt marad élő koncnak. Még csak kis sem tudnak húzni belőle semmit,mert tényleg nem tud semmit. Még a gázszereléshez sem ért,nem hogy a közgazdasághoz, az üzletvezetéshez.Nem is tudja mikor minek ír alá.Egyszer el is árulta magát,mert a riporterektől tudta meg,hogy vett egy tv-t Már mint egy tv adót. Azért bízom benne,hogy a fő gonoszok, a főbűnösök nem tudnak lelécelni és kilehet belőlük verni azt a sok ezer milliárdot,amit ha most vissza tennének a közösbe,egy év alatt lenne rendes fizetése az orvosoknak,nővéreknek,ápolóknak,tanároknak,és minden szakmának. Jutna bőven pénz a lepusztult kórházak felújítására is. El sem tudjuk képzelni mennyi pénz lehet so-sok ezer milliárd forint. Az pedig 80%-ban meg van,vagy be van fektetve yachtokba, luxus kastélyokba, festményekbe,stb. Biztos,hogy az országot ki lehetne emelni a szakadék aljáról,csak egy emberséges kormány kéne hozzá. A régieket meg mind egy szálig elzavarni,mert már megfertőződtek a pénz vírusával a hatalom rákfenéjével.
SystemError
Egy megcsinált, buszoztatott, kötelességből, kényszerből menj el szar az agymosott hülyéknek.. Tisztelet azon kivételeknek, akik nem a fenti okokból mennek ki egy ilyenre...:)
SystemError
Amúgy attól, hogy 100e birka végigbéget az Andrássy-n jobb lesz a helyzete a munkásoknak vagy a független bíróságoknak?
Commenter
@cikicakk55: mit is mondhatnék? Több generáció jövőjét is elvették nemcsak 10 évet az itt fórumozók életéből, akikből a beszédtémánál szinte másodpercenként dől ki a jogos, dühös indulat.Engem ma a Nagy Imre szobor 'stikában" történő elvitele dühített fel a legjobban. Ha a jó szobroknak lelke lenne, minden bizonnyal most visítanának fájdalmukban, a gonosz szobrok meg csak állnak a helyükön kőtömbként. Már a New York Times is lehozta a hírt. Ha végigolvastad néhány hozzászólásomat ma akkor látni fogod miért értek egyet minden szavaddal. Ez a világ legnagyobb tolvaja: mindent ellopott: álmot, politikai és valós tőkét, bizalmat, demokráciát, mások munkáját, hitet és még sorolhatnám. Mi a büntetése a tolvajnak egyes kultúrákban: nyilvánosan megfosztják a kezétől hogy soha többet ne lophasson. Egy bizonyos Zaid Naffa erről is tudna neki mesélni gondolom, hisz egyes országokban ez még bevett szokás. Emberséges és szakértői kormány? Lehetséges lenne, ha külső szakértőket is bevonnának és minden ellenzéki párt a legjobb szakértőit, embereit adná az ország és az emberek érdekében.Félretenni a politikát a pártokat 8 horror év után. De lehet, hogy már késő. Ne legyen igazam!
Nessy
Nagy győzelem! Meghívják a lengyel barátaikat ingyen kirándulásra, felutaztatják vidékről ingyen buszokkal az embereket egy kis városnézésre. Jó, van pár ezer pesti is. Pl. egy volt alapszervi pártitkár kolléganőm, aki a Kádár érában soron kívűl kapott lakást, telefont, autó kiutalást. Most akkora fideszes, hogy csak na!
Az elsősorban menetelő Csizmadia, Széles Gábor, Bayer Zsolt remekül éltek/élnek az "átkosban" is, most is! Olyan "hitelesek!"
Hogy milliók nyomorognak, azt fedje jótékony homály! Lényeg, hogy nekik jól ment/megy! Na, ezek az emberek jelentik részben a "nagy győzelmet"!
SystemError
@durbincs: Te mindent tolsz egyszerre a droglistáról?
papa.49
Gondolkoznak mert fent áll a lebőgés veszélye !!!
Nessy
@papa.49: Van akinek ez azegyetlen lehetősége, hogy ingyen megnézhesse a Fővárost. Hozzák a pálinkás butykost, a demizsont, aztán jól elvannak, oda - vissza az úton. A városnézési séta is kellemes, ha nincs rossz idő. Az ukránok is biztos szívesen jönnének, most nagy a szerelem! Meg kell szolgálni a milliárdokat!
solidedge
Lehet hogy a túlóratörvény ellentüntetők kevesebben voltak,mint Orbán "béketüntetői". De ők nem kaptak az MVM-től 500 milliót, nem hívtak lengyeleket akiknek semmi közük a magyar belügyekhez, nem fizettek fejenként 5000 Ft.ot diákoknak hogy részt vegyenek, illetve nem hoztak ingyen erdélyi és ukrán magyarokat akiknek lövésük sincs a valóságról csak amit Orbánék összehazudnak nekik.
karma1
@Commenter: @Nessy: @papa.49: @SystemError: Ha meg mindig be tudjak adni a nepnek azt, hogy az elmult hetek tuntetese nehany ezres volt, de ha ok indul(na)nak el, akkor tobbszazezres lenne a tomeg - , nos, ha EZT el tudjak hitetni az emberek tobbsegevel, akkor nagyon nagy a baj, mert az ellenzek hangja meg mindig nem eleg eros.
Azert kivancsi lennek ra, mennyi penzt kaphatna a bencsik fele csurhe arra, hogy Pestre buszoztasson "szazezreket"?
Nana', hogy csak gondolkodni mernek az otletrol - hisz minden cofos csak egy ocska szajkarates - bayert kihivtak az ellenzekiek egy speechre, - meg csak nem is valaszolt szoban sem a kihivasra, nemhogy elfogadta volna, es bencsik is inkabb a sajat apjat jelentgeti fel, minthogy barmit is meg merjen lepni az egyre jobban osszeallo ellenzek ellen...:o)
Ó-buda
@Nessy: és a piátol eltozult arccal orditsa hogy "viktor a király"
human
Ajánlom mindenkinek (Orbán hívő, ellenzéki) A hullám című filmet. youtu.be/HTNGFe5s3TM?t=687
Commenter
"Ha meg mindig be tudjak adni a nepnek azt, hogy az elmult hetek tuntetese nehany ezres volt, de ha ok indul(na)nak el, akkor tobbszazezres lenne a tomeg - , nos, ha EZT el tudjak hitetni az emberek tobbsegevel, akkor nagyon nagy a baj, mert az ellenzek hangja meg mindig nem eleg eros." Ez nagy és jó kérdés. A szoborelvitelen túl a fidesz ma jó szokásához híven bojkottálta a parlament rendkívüli ülését. Hogy az ellenzéket az utóbbi napok történései mennyire teszik erőssé vagy erősebbé nem tudom. Ez szerintem csak egy országos sztrájk, tüntetések, stb. fogják megmutatni így a két ünnep között. De itt sokak szerint a bukást itt már csak feltartóztatni lehet, megállítani nem. A civilizált világ számára a szobor és a brazil diktátorral való parádézása ennek a csutitetűnek talán az utolsó csepp. Érdemes eredetiben elolvasni a NYT cikkét. Fingers crossed :)
zimmermann
Aki teheti az lelép ebből a maffia államból .
anima
Miben is különbözik a tiétek ettől?

m.blog.hu/ne/nemgogol/image/bekemenet_plakat_vakkomondor.jpg

Mikor ébred már fel a magyar, és lát át a szitán, hogy milyen aljas horda vagytok ti fideszes maffiózók, akik egy egész országot rabolnak ki, és küldenek vissza a 19. századba?
A 21. századot akarod megnyerni, te agyhalott, vérgeci, buta magyarkodó paraszt?
Csak a hülyéket lehet tovább hülyíteni.
Ja, hogy nektek, fideszes gecik, ez rendben van?
Nem kérem, hogy szégyelljétek magatokat, mert ti a szégyenerezeteteket már régen elvesztettétek - Lepsénynél még meg volt.

Ugye nem baj, ha megvetlek titeket (nem emberi mértékkel mérve!), ha undorodom tőletek, és ha úgy adódik adódnak dolgok?
Az aljasság olyan mértékét merítitek ki, amihez még foghatót sem tudok idézni
a történelemből.
Desischado
Én naponta imádkozom azért, hogy végre boruljon a kártyavár. Nagyon el vannak már bizakodva, és a nép is kezd végre ébredni. Ez a cöfös birkamenet min változtat? Sokan nem hisznek már ennek a rablóbandának, és az szerintem az nagyon jó jel, hogy gondolkodnak róla! Pár hónapja izomból megcsinálták volna. Legalábbis nagyon remélem, hogy jól látom. Szerintem is bukni fognak, a kérdés az, hogy mikor már, végre?
karma1
@Commenter: Na, akkor meg sem kell kerdeznem, mi lett a szocialistak altal osszehivott rendkivuli orszaggyules sorsa.

Ezt irtam egy masik cikk ala par napja:
"Ha a bajszos taho nagyon ki akar veluk b@szni es a torvenyt is betartja, akkor pont 31-ere hivja ossze az orszaggyulest, akik persze nem lesznek jelen hatarozatkepes allapotban, es innentol kezdve nincs apellata,... Ezzel azert kellett volna varni mondjuk januar 2.-ig, amikor kover nem igazan tud mire hivatkozni...
thumb_up replyVálasz"

Mert meg mindig elmeleti tobbsegben vannak (illetve a valasztasi es kormanyalakitasi torvenynek megfeleloen vannak csak tobbsegben) - tehat azt hajtanak at, amit akarnak.
En - ismetlem- vartam volna ezzel az osszehivassal, hogy nehezebb legyen okot talalnia kovernek NEM osszehivni ezt a kocos bolhacirkuszt.
Yoda69
GG-GulyasGeci!
Polgarhaborut akartok? Valoban ez a tervetek? Megkaphatjatok, ti rohadekok.
Miert nem mertek kiallni a nep ele? Miert nem mer a fonokotok egy vitaba se beszallni?
Mitol fostok? Hogy ratok sutitek hogy folyamatosan hazudtok, loptok es mindezek tetejebe most rabszolgat akartok csinalni a nemzetbol?
Nos hozzatok a birkamenetet, gondolom jo sok roman es lengyel vedegmunkassal megpakolva. Haza lesztek zavarva te mocskos hazaarulo!
karma1
@Commenter: Annyi volt a kulonbseg, hogy meg arra sem vette a faradsagot a taho kover, hogy 31-re irja ki a parlamenti ulest,... mar eleg regota a latszatra sem adnak.
Es ez a dolyf lesz a vesztuk.
justhpeter
Bayer egy ostoba provokátor, szereti pattanásig feszíteni a húrt, ahogy a gazdaállata, aztán amikor elpattan, akkor elbújnak, menekülnek, külföldre mennek, ami tetszik. A beugratott csürhét meg magára hagyják.
Aki Én
,,de ha a Fidesz egy nagyrendezvényt tart, ott többszázezren is részt vesznek.,,
Ezt láttuk 2006- ban.
Gauntlet
@justhpeter: az Erdogan ön-puccsnál volt az a tényállás, hogy a katonai anarchia közben őbasája a légtérben repkedett, a határ mellett !
justhpeter
@Gauntlet: Bánná a fene, ha ez a minináci is fent repkedne örökké, hisz egyszer úgyis leesne, csak kár a pilótáért, az legalább ért valamihez.
Yeromos
Nagy győzelem 10 millió magyarból 50-60 ezer agyatlan droidot felvonultatni?
És ebben jócskán vannak fizetett és importált droidok is.
Nessy
A főszervezők Csizmadia, Széles, Bayer,bármikor megtalálják a megfelelő talpat, amit nyalni kell. Érdekli is őket a mögöttük totyogó tömeg! A jópénzért ideutaztatott menetelők biztosítják, hogy nagy legyen a felhajtás. Érdekli is őket, milyen táblát nyomnak a markukba.
Nessy
@durbincs: valami újabb szöveg? Ez már valóban nagyon dohos, és unalmas! Ha meg nincs saját gondolatod, kérj program frissítést!
Dr plágium
Az egyetlen problémát ott látom, hogy nagyrészt krumplival bözsi utalvánnyal megvásárolt agy mosottak és felbérelt hivatásos tüntetők lesznek ott.
Dr plágium
@Dr plágium: Ráadásul a felbérelteket közpénzből fizetik.
kokopelli
@Dr plágium: ...aztán ha elfogy a lé,akkor ők nem ilyen lovat akartak,sőt nem is ők "vótak ott"!
Jó lenne megtudni egyszer,hogy egy ilyen "átlag-magyar" hányszor váltott oldalt életében!
"A lé határozza meg a tudatot!" ??? (;-))
desiro
A felvezető autó a csizmadia Rolls-Royce-lesz..
desiro
A birka az olyan állat, amikor csengőt hall oda rohan!!!
desiro
@durbincs: sötét vagy mint a negró...zizeg még a féreg a koponyádban???
Commenter
@karma1: hatalmi arrogancia, dölyf, gőg, önelégültség,ostobaság, mások lekicsinylése, de sok történelmi személy vesztét okozták már idővel. Most sem tesz majd a történelem kivételt, különösen remélem azért nem, mert erőszakkal a kerekét nem, vagy csak ideig óráig lehet visszaforgatni.Ocsmány korszakokba pláne.
verőce21
@cikicakk55: @Horizont: Ti bármit beírtok, csak úgy süt belőle a butaság!
Ha belebotlok mindig végigolvasom, mert az első szótól az utolsóig, végigröhögöm a beírásaitokat.
Már nem tehettek róla, erre a kis időre már nem jön meg az eszetek. :)
kissé felnőttem
lenne halott tömegével mert két vad tábort már a rendőrők sem szedik szét
csak nem kéne a népet ezzel heccelni nem erőt fitogtatni . A végeredményt boritékolnám kétharmad a mesékben emlékezne volt ám anno hatalmuk is.
AZ észt kellene alkalmazni nem a fenyegetős terrort BAYER bajtárs lassan átveszed tán Szállasi stilus+ poziciót is? nemzetvezetővé avanzsálnál? Elég lehetne az illuzioidból
karma1
@kissé felnőttem: 12.52-re: vegulis mindenki megtalalja a posztjat ebben a neo-horthysta vilagban: a goebbelsi propagandat rogan nyomatja, erdo peter lehetne az alszent XII Pius is, (nem, o annal sokkal rosszabb), es bayerzsoti is lehetne valoban a szalasi-pronay kulonitmeny vezetoje.
kancsimarcsi lehetne a kis homan balintka, - stb...
silber13
@Nessy: Ez a programfrissítés kéréséhez is hülye! Egy tanulatlan, végtelenül rosszindulatú,gonosz bunkó mint általában a fideszes hord!
Lepényleső
A román,ukrán egyéb nemzet szülötteit ha elhozzák ide buszokkal ismét "győzni",azt nem
lehet hazaárulásnak nevezni?
kissé felnőttem
@kokopelli: ugy születtem: hogy Horthy rendőr kölykeként,
no komment és no pártocskák
de ezek kisz kommunista szochazások ez a 3-4 köpenyük
EZEK engem ne itéljenek meg senkik ahhoz bocsi
Arnolista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kokopelli
@kissé felnőttem: Saját környezetemből is kinőttek ilyen kaméleonok! Évente találkozunk,és
annak ellenére,hogy 23 hónapig együtt csúsztunk-másztunk a sárban és hóban a bajtársunk-
kal és volt KISz-titkárunkkal, ismerjük a múltját! Most egy sokmilliárdos saját üzemet vezet ami-nek alapkövét '89-ben a köztársaságtéri munkahelyén ötölt ki az ex.elvtársak segítségével!
Eladja nekünk mint siker-storyt! Azt hiszi,hogy mi demencesek vagyunk,pedig csak udvariasak,
és nem vájkálunk a "meséjében"! Évente egyszer hagyjuk őt álmodni,holott Andersen is meg-
halt már! ...papa ezek ugyanazok?
cikicakk55
@Commenter: Minden épeszű ember,aki becsületesen szeretne élni az oszágban,megveti a jelenlegi kormányt. Nem azokat a tudtalna falusi,vagy tanyasi embereket vetem meg,akik a Fideszre szavaznak,mert nem maguktól teszik. Mélyen vallásos emberek és ha már a pap is azt mondja nekik a templomban,hogy Orbán Viktort tudja csak megvédeni őket a migránsoktól és Sorostól,mikor a Pap rémtörténeteket mesél,hogy miképpen veszik el a kis földecskéjüket,azt a pár szem háziállatot,ami még van,miképp becstelenítik meg az unokáikat,persze,hogy elhiszik,ráadásul az az egy szem tévéjük,vagy rádiójuk is csak ezt harsogja. A polgármester is ezt mondja. Mit is tudnak akkor tenni? Már pedig Magyarország lakosságából kb egy millió ember ilyen körülmények közt él. Lehetetlen elvárni,hogy Budapest védje és képviselje az egész országot. Mivel a vidéki emberekért nem küldenek buszokat,így a vidéki városokban hiába felvilágosultak az emberek,nekik túl drága Budapestre utazni. Tényleg valami olyasmi kéne mint annó a taxis blokád volt. Egyszerre az egész országban,és akkor nem tudják az összes rendőrt Pestre vinni,mert a vidéki város lakosai is tudnak balhét csinálni. Két rendőr ismerősöm is van,akik már 20 éve rendőrök,de mostanában egyre gyakrabban és egyre több kollégájuk gondolkozik úgy,hogy nem megy ez nekik. Képtelenek olyan emberekre rátámadni,akik a szabadságukat, a demokráciát védik és értük is,rendőrökért is. Talán egyszer megérjük,hogy mind mellénk állnak.
kereső
Valamit nem értek. Bayeraranyszájú ugye cöf-ös. A cöf civil szervezet! Mi köze a kormány miniszterelnökséget vezető miniszterének ahhoz, hogy egy civil szervezet menetel-e vagy sem? Vagy mi köze ehhez az állampártnak, a fidesznek? Vagy a cöf csak egy a kormány-és fidesz által támogatott álcivil!!!/kamu!!! szervezet? Mert akkor ugye az a helyzet, hogy az MVM 500 millája, és a többi támogatás mind-mind költségvetési csalás.Nos GG? Bevállaljátok?
Commenter
@cikicakk55: persze, értem én. Van az a szintű propaganda, ami nemhogy az alacsony végzettségű egyszerű embereket is megtéveszti de sok tanult embert is megvezet, gondolj bele, hány akadémikus, professzor stb. állt anno melléjük a zömük mára kiábrándult belőlük. Mert kevés ennél gusztustalanabb és álszentebb kormánya volt Magyarországnak. Nem tudom, hogy egy taxisblokád most mit érne el de sokat várnak a közelgő tüntetésektől. Én nagyon úgy érzem hogy az utóbbi hetek, napok történéseivel betelt a pohár és csak a 2 ünnep közötti időszak miatt van csend. Most nincs olyan köztársasági elnökünk aki kiállna a tüntetők mellett a kormánnyal szemben, és ez a kormány sokkal messzebbre ment mint a "mentor"-antall kormánya valaha is. Ha a karhatalom nem áll át, nincs esély. Az ő jövőjük is azon múlik miként döntenek.
Macskaszem
Mindenki tudja kicsi csicska, hogy a fidesz rendezvényeken fizetett közönség van, buszoztatással, napidíjjal, fenyegetésekkel. Másképp ketten se hallgatnák végig orbi hazudozásait. Az ellenzék ilyen módszereket sem anyagilag, sem erkölcsileg nem tud támogatni, a tüntetésre önként, saját pénzünkön, szabad akaratból megyünk.
kissé felnőttem
@kereső: MVM 500 millióval csak ugy szerinted szivességből miből buszoztattak + 3000 na meg ahogy irták itt +5000 ja, közpénzből? és egyszerü szegény nyugdijas a 60 %-a szerintem
Flórika választására is csak pénzért mentek nem meggyőződésből
,Anno ezt a kisgazda elnök lecsokolbásszal savanyusággal intézte meg susogta Horn Gyula mongyon le a parlamentbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.