Mecseki Csabával együtt tizenhárom ember távozott Gyurcsány pártjából.

Kám első embere, Mecseki Csaba kilépett a DK-ból, ezután függetlenként politizál.

Vele együtt 13-an hagyták ott a pártot, köztük Kelemen Krisztián, szombathelyi önkormányzati képviselő.

Mecseki az ugytudjuk.hu-nak azt mondta, Gyurcsány Ferencre való tekintettel fájó szívvel hozták meg a döntést, de a Vas megyei DK vezetőivel és a régióvezetővel nem tudnak és nem is akarnak együtt dolgozni. Mecseki szerint nem segítették őket megfelelően a kampányban, illetve sok kiadást saját zsebből fizetett.

Bélyegzőkészítés, Vadai Ágnes szentgotthárdi fórumának terembérlése, molinó készítés, koszorúk és hasonlók. Nagyjából 90 ezer forintnyi számla gyűlt össze, a többi kiadáson felül, mivel minden kitelepülést, szórólapozást, pesti utakat saját magunk finanszíroztunk, ami egy ilyen nagy választókerületben nem kevés kiadás. A nyáron küldtem el a központba a számlákat, hogy egyenlítsék ki, azóta sem kaptam nemhogy pénzt de még csak választ sem.

Az utolsó csepp az volt, hogy az éveken át fizetett tagdíj ellenére a régióvezető nem engedélyezte, hogy egy év végi vacsorát rendezzenek azoknak, akik az országgyűlési választás előtt gyűjtötték az aláírásokat, standoltak. A kilépések után a Vas 03-as DK szervezetben néhányan maradtak – mondja Mecseki.

(ugytudjuk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Erre bizony figyelni kellett volna a DK-nak. Ingyen dolgoztatással a leghívebbeket is el lehet űzni. Ha kifizették volna a bekerülést meg a túlórapénzt, biztos nem lennének ilyen gondok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.