A Rádió 7 vendége volt szombaton Lázár János, akivel személyesen a kormánypárti rádió társtulajdonosa, Rákay Philip beszélgetett.

A mostani városvezetőről hamar kiderült, hogy nem független. Róla most kiderült, sok embert csapott be azzal, hogy egy országos mozgalom élére állt és a Fidesz legyőzését, az ország vezetésének átvételét tűzte ki célul

– nyilatkozta Lázár János a Rádió 7 vendégeként Rákay Philipnek.

A Magyar Televízió korább vezérigazgató-helyettese beszélgetett a 2018-as esztendőről, Vásárhelyről, országos politikáról és a jövőről is Lázár János.

Az ATV beszámolója szerint Lázár a saját munkáját sikeresnek értékelte. Mint mondta,

áprilisban nagy fölénnyel nyert, városában is bizalmat kapott, értékelték a választók az eddig végzett munkát és eredményeket. Hozzátette, szülővárosában szeretne élni élete végéig.

Arról, hogy miként élte meg 5 éves kormányzati munkáját, Lázár János úgy vélekedett: Orbán Viktor kérésére nem tudott nemet mondani 2012-ben, még úgy sem, hogy a polgármesteri székből kellett felállnia. 2014-től kancelláriaminiszterként még több időt töltött a fővárosban és az országos ügyek irányításával. Ekkor is nagyon sokat tudott segíteni szülővárosán és választókerülete településein, de személyesen a mostaninál jóval kevésbé tudott ott megjelenni, az emberekkel találkozni.

(ATV)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ments meg tőle (is) Uram,anyagi tartalékomból már kifogytam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@lampa laz: köszönöm, Számomra Lázár átlátszó mint az üveg a szeme sem áll jól a " mosolya" pedig gyilkos vigyor. Az egyetlen volt viszont akinek észt is adott az ég de ebben a retek bagázsban rosszra használta. Mennie kellett, mert ami vele történt az már az országos választási eredményt vetítette előre. Rajta verte el a port a csuti a vásárhelyi zakóért, aztán az országon, a rendszerszintű csalással. Lázárt azt sem menti már, hogy egy dolgot mond és totál mást gondol. Szerény maradt az egy kormánytag volt Vásárhelyről, kijelentésével is. Én nem lennék olyan büszke arra, hogy bárhonnan egy ilyen kormány tagja voltam. Rogán más tészta, a gúnyneve nem véletlenül Roggyanttonyó. Hasonló értelmi szinten van a Barbie babává operált és stylingolt feleségével.
papa.49
@lampa laz: Na akkor kell a nyakába tenni az ,,egymenetes fojtót,, és felhúzni a legelső fára !!!
volvós
" Lázár János visszatért" a főrabbi engedélyével ???
Commenter
@papa.49: utálom, megvetem őket de inkább menjenek békében a francba, minthogy egyetlen csepp vér is vesszen miattuk...
Borsodi
Vissza mint Kósa,jöhet Balogh is.(van még a zsíros bödönbe) gyere Flóri te is.
Desischado
Remélem, a börtönben végzi, Ő sem különb, lásd trafikmutyi - mint a puhos. Gerinctelen féreg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.