Ilyet még biztosan nem láttunk: a polgármester rapbetétben közölte, hogy pénzügyileg minden rendben Marfűn.

Nagyszabású zenei produkcióval készült az ünnepekre Martfű polgármestere és a város apraja-nagyja. A dallam és a zenei alap kísértetiesen hasonlít az ABBA Super Trouper című számára, de annyi baj legyen.

A "Martfű – Szuper csúcshely" című nóta klipjében dalra fakad a város önkormányzata, az iskolások, konyhás nénik, a helyi edzőterem oszlopos tagjai, és még sokan mások.

Dr. Papp Antal független polgármester produkciója 2 perc körül kezdődik.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@papa.49: Idén kétszer is átutaztam Martfűn Nekem tetszett a város is és ez a klip is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Martfűn lakon DE MÉG CSAK NEM IS HALLOTTAM ERRŐL !!!
papa.49
Felejthető volt ,de POLGÁRMESTER, JÓ LENNE HA A HAVAZÁS UTÁN MONDJUK A MELLÉKUTCÁKAT IS MÉLTÓZTATNA ELSÓZNI, MERT ELÉG SOK ÖREG EMBER LAKIK EZEKBEN AZ UTCÁKBAN !!!
A havazás után meg jégpáncél volt az úton, arról az apróságról már nem is szólva, hogy a külhoni szavazók által használt ház előtt szíveskedjék saját kezűleg lekaszálni a dudvát, ha nem tud érvényt szerezni a rendeleteinek !!!
Commenter
@papa.49: én nem, de ez jópofa, nagyon mai. Bárcsak az egész országban ilyen boldog emberek lennének és ilyen szuper csúcshely lenne. Apropó mit fog szólni ehhez Felcsút az "eredeti" szuper csúcshely?
justhpeter
@papa.49: Idén kétszer is átutaztam Martfűn Nekem tetszett a város is és ez a klip is.
Commenter
@papa.49: ezek persze nem kerültek a klipbe. De minden kistelepülés küzd a minősíthetetlen állapotú utakkal, a gazzal, valahogy nem elég a közmunkás (itt csak romák végzik pl.teszem hozzá tisztességgel és éhbérért) de ez nem elég. Sózni már tilos állítólag környezetvédelmi okokból. Itt homok váltotta ki a sót, ez nem túl jó mert nem old, csak csomósodik és csúszik...
papa.49
@Commenter: Végignéztem a videót, nem volt ez olyan hatalmas, inkább szánalmas, ha adsz valami elérhetőséget, akár eltudom küldeni a helyi újságot is havonta, abban ez az ömlengés megy !!!
Miközben az ,,ivóvíz,, ihatatlan, az utcákban a járdák sok helyütt járhatatlanok, miközben a ,,Városi Vásárcsarnok,, üres mert már minden bolt elköltözött onnan, mert beázik !!!
Igaz hogy szépen felújították a Rendelő intézetet, meg csináltak kerékpár utat, viszont mellette a közút gyalázatosan rossz !!!
A faluban pardon Óvárosban csak azok a részek újultak meg ahol a papok táncolnak !!!
papa.49
@justhpeter: Ezek a dolgok nem látszanak ha csak átutazol ...
papa.49
@Commenter: Nem tudom mivel szórták fel a havazás után azt a két utcát ami felénk található de én szerintem nem homok volt !!!
RonaGyuri
alig várom, hogy Lézer Jankó is műsort adjon! =))
Eriksson
Kedves dolog, hogy a martfűiek ilyen szépen kimutatják szeretetüket a városuk iránt. Látszik, hogy van közélet.
Commenter
@papa.49: elhiszem én újság nélkül is amit írsz, ne fáradj ezzel. Próbálkoznak, ahogy itt is. Nincs arra forrás sajnos hogy mindent rendbe hozzanak, és évtizedek óta toldoznak foldoznak. Ezért van minden olyan állapotban amilyenben. Több csarnok felújítása is így sikerült :( itt pl. a már nem olyan magyar üzletlánc fog természetvédelmi! területen újabb boltot nyitni. Vajon hány kistelepülést lehetne rendbe tenni csak a stadionok árából?! Vagy a határon túliaknak juttatott csilliárdokból?
tudode
@papa.49: .
Ez olyan Ha Mohamed nem megy a hegyhez, Mohamednek kell menni a HEGYHEZ!
.
Különösen a SENIOROKNAK a hétköznapjai TAPASZTALATOM SZERINT azért nem ilyen vidámak, amikor klf. korú emberkék összejönnek! Ez fáj, az fáj, ez drága, az drága, mit mondott a szomszédom, ki IMÁDKOZIK ezért, azért stb. a téma, de még ebből a korcsoportból is kihullanak azok, akik MEGMARADTAK pozitív gondolkozásúak, mert a többséget irritálja!
.
Ezzel együtt DÍCSÉRETRE MÉLTÓ, ha bármely polgármester részt vesz egy hasonló show-ban, különösen reppelésben, festett hajjal!
papa.49
@Commenter: Ha valamire nincs pénz azt megértem de azzal nem értek egyet, hogy ,,csodaszép képet,, festenek egyesek erről a városkáról, holott éppen szarba leszünk nyakig mert a Hejneken már a raktár bázist is bezárja dec. 31. !!!
A sörgyár évi 100 milla körül fizetett városfejlesztési hozzájárulást, amellett, hogy kb. 300 embernek adott elfogadható megélhetést !!!
papa.49
@Eriksson: Ha itt élnél te se látnád másként, ez nem szeretet kérdése, csak utálom az ilyen ,,dalos hazugságokat,, ennyi !!!
papa.49
@tudode: Most nem tudok igaz adni neked ebben nem értünk egyet !!!
Soha nem bírtam az ilyen fenn hangon hirdetett boldogságban, és abban igazad van itt se beszélgetnek már az emberek az utcán, a kaput mindenki kulcsra zárja, vajon miért is !!!
Mivel a nejem idevalósi, ő itt nőtt fel, de neki is ez a véleménye...
Szerintem egy polgi ne csináljon ilyet magából !!!
Eriksson
@papa.49: Nem tudom papa. Lényeg, hogy azok ott, akik szerepelnek a videóban, Szépek, jókedvűek, lelkesek és megelégedettnek látszanak. De az is érthető, hogy nem mindenki van így ezzel. Minden csak nézőpont kérdése.
Commenter
@papa.49: nyilván akkor a Heineken kivonulása miatt is muszáj szebbé tenni a képet. Akkor helyesbítek: propaganda klipnek legalább modern. Rappelő polgármester? A csuti azt se tudja mi az a rap.
papa.49
@Eriksson: Ezért írtam itt kell élni ahhoz hogy megtud ítélni amit láttál az volt a MÁZ !!!
Lehet, hogy neked mint kívülállónak tetszett, aki meg itt él nagy százalékban gondolom nem, de majd érdeklődöm az ismerősöknél, és megírom...
papa.49
@Commenter: Rátaláltál az igazságra, nem fenékig tejfel itt se az élet, mondok egy példát a lányomék tegnap eljöttek hozzánk ...
Maglód és Martfű kb. 120 km van egymástól vasúton a menetidő 3.5 őra ide, és vissza ugyanannyi !!!
Valamikor régen mikor mink esküdtünk 1970. gyorsvonat volt reggel a Nyugatiba, este vissza ide, meg több olyan vonatpár amiről nem kellett átszállni ...Fejlődött a közlekedés !!!
Eriksson
@papa.49: Jó, írd meg. :)))
Annak idején kicsit nehezteltem a kivételezett martfűiekre, amikor a fizetésemelések, és a prémiumok helyett azt hallgattuk, hogy kell a pénz a sörgyáralapításra, meg a zsebkendő hajtogatóra. Ráadásul amikor privátba cincálták a dolgokat szerte-széjjel, még a munkásrészvényekből sem jutott, mert voltak arra érdemesebbek is.
De nem volt mit tenni, akkoriban még nem volt divat a munkássztrájk.
Commenter
@papa.49: katasztrófális állapotban van a MÁV ahogy a BKV is. Sajnos az állampolgároknak be kell érniük ezzel és ilyen menetidőkkel, nem lehet mindenkinek magánrepülőzni, helikopterezni...ez van. A távolsági buszok sem sokkal jobbak de nem koszosak legalább mint a vonatok.
Commenter
@papa.49: a homok katasztrófa ezért el tudom képzelni, hogy van alternatívája és nem mindenütt használják.
papa.49
@Commenter: Úgy tudom káliumsót használnak, mindenesetre nem volt semmi azon a két utcán amit felszórtak csak víz ..
Commenter
@papa.49: hát itt csak a nedves homok, kocsik, emberek minden korcsolyázik és nincs járda több útszakaszon. Nagyon nagy felelőtlenség de itt soha nem lesz járda. Tisza emlékmű felújított Tisza tér az van!
tudode
@papa.49: .
.
Lehet, hogy ide "Mohács" kell? Emlékszem arra, amikor menekültek velünk a szüleink, az akkori Kispestről Fejér megyébe, Pest megyébe, nem messze a Czinege utcától, amikor kitörtek a németek a Budai várból akkor az emberek együtt voltak. Sőt amikor kitört a BÉKE gyalogoltunk két napot, megháltunk egy családnál. Olyan finom szalonnás burgonyát azóta sem ettem.
.
Különben egy NÉG LÉPCSŐHÁZAS, emeletenként 15 lakóval élek együtt, csak időnként az ordibálásukat hallom, és amikor valamit kalapálnak. Úgy élnek egymás nyakán az emberek, mintha mindenki KÜLÖN TANYÁN ÉLNE.
.
Lehet, hogy a polgitok egy HOMO LUDENS, amely nem ártana senkinek, amikor elszáll felette az idő! (Mentségére szolgáljon, hogy benne volt a buliban, elég kajlán.)
Micike
@tudode: Bocsika, hogy kijavítalak, "Ez olyan Ha Mohamed nem megy a hegyhez, Mohamednek kell menni a HEGYHEZ!" de ez értelmetlen. Mind a két esetben Mohamed menne a hegyhez. HELYESEN: “Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.”
Micike
@papa.49: Igazad van Papa, ez egy megkomponált, megkoreografált Fidesz csicsa boldog, mosolygós emberekkel, mint anno Rákosiéknál és nem ez az első eset és nem is az utolsó. Ez ugyanolyan, mint amikor boldog óvodások elképesztő propagandaműsorral avatták fel a mórahalmi kormányablakot néhány éve. Íme:
www.youtube.com/watch?v=u-SeaoUWylk
Arnolista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Jozefina
El sem hiszem, hogy ez kishazánkban történt!!! Gratula az ötletadónak és mindenkinek, aki közreműködött!!!
kopacsijanos
Kinem szarja le hogyan utánozza a büdös niggereket!
papa.49
@Micike: A legszebb az volt az egészben, hogy semmi nem volt benne a helyi újságban se, se kiplakátolva, pedig még a ,,kolbász fesztivált,, is kiszokták plakátolni a város közepén a körforgalomban ...
Ebből gondoltam én is hogy ez egy ,,zártkörű buli,, lehetett, hogy nehogy olyanok is odamenjenek akiknek ott nem osztottak kártyát...
Már várom mikor lesz ,,meghallgatás,, mert lenne néhány kérdésem a ,,rappelő polgihiz,, !!!
papa.49
@tudode: A mi polgink állítólag független, de lehet, hogy ez csak az igazmondására érvényes !!!
terlasz
Nekem tetszik! Kár, hogy Magyarország nem ilyen!
terlasz
@kopacsijanos: Megjöttél, amikor mehetnél is, náci bácsi?
ágimami
Nagyon klassz összeállítás, csak gratulálni tudok!!
Sylvianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > linkto.eu/TkSNU
Commenter
@papa.49: itt az eredeti dal és klip:
www.youtube.com/watch?v=BshxCIjNEjY
Martfű most nyilván a nyáron mozikba került film miatt kapta fel. Ügyes! :)
bence
Hogy ennyi boldog ember Magyarországon nincs , az biztos ! Ennek a nagyszabású zenei produkciónak az elkészítésére lefogadom , hogy egy halom pénz kiosztása volt engedélyezve ! Ezzel akarva mutatni , hogy ebben az országban minden rendben ! Azt tutira veszem , hogy a szereplők ezt nem ingyen vállalták ! A zenei mű , esti mese volt "Felnőtteknek " ! A gond csak azzal van , hogy többen nem hisznek benne , mint ahányan elhiszik !
papa.49
@Commenter: Ez is meg van többszörösen az ABBA gyűjteménybe. A ,,filmről,, meg csak annyit pont akkoriban esküdtünk mikor elkezdődtek újra a gyilkosságok. de ennek a filmnek semmi köze nincs a történetekhez !!! Jelentősen másról szól mint a valóság !!!
papa.49
@bence: Meg ,,kiválasztott,, szereplők, ma már utána érdeklődtem többeknél, (kb. 10 fő) ennyiből egyetlen ember hallott valamit felőle, pl. itt az utcában senki nem tudott a ..produkcióról,,
bence
@papa.49: ! Ha hiszed hanem , erre számítottam ! Na ennyit a fideszes tájékoztatásról ! Köszönöm , hogy utánajártál !
papa.49
@bence: Várható volt, tegnap a Lidlben vásárlás közben érdeklődtem az ismerősöknél, na meg az utcában ahol a 24 házból 18 ban ilyen vénségek laknak mint én is ...
bence
@papa.49: ! Ez jellemző a fideszre ! Amit kérdeznek sem hihető nem még amit állítanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.