Hiába tettek feljelentést a képviselők, miután az MTVA fegyveres őrei rángatták őket. A tüntetők közben gyorsított eljárással kerülnek a bíróság elé.\n\"A rendőrség nem hogy nem védett meg a biztonsági őrök törvénytelen erőszaka ellen, de az azóta eltelt időben még csak meg sem kezdte a nyomozást\" - írja közösségi oldalán Hadházy Ákos, az egyik országgyűlési képviselő azok közül, akiket két hete, a rabszolgatörvény elfogadása utáni demonstrációk során az MTVA biztonsági őrei bántalmaztak, majd kidobtak a köztévé székházából. Hadházy hozzáteszi:\npersze azt, aki kicsit lefújta az országzászlót, azt már el is itélték 300 nap közmunkára.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
business as usual

Az isten malmai lassan őrölnek, de a dagadt félistené még válogatnak is

Tegye fel a kezét, aki csak a legkevésbé is meg van lepve! A magyar országgyűlés kéz képviselője december 17.-én tett feljelentést „hivatalos személy elleni erőszak miatt, amit hivatalos személynek nem minősülő emberek követtek el, felfegyverkezve.” tárgyában. A derék matyar (i)gazságszolgáltatás eddig méh – kis túlzással – iktatni sem volt képes.
karma1
Amig poltpetya van a magas polcon, addig "boldog karacsony" lesz kivanva csupan, es arra fognak hivatkozni max, hogy "dehat jott a karacsony, es az unnepek alatt nem volt mod a feljelentesre,..."
persze csak akkor, ha egyaltalan veszik a faradsagot valamilyen gyenge magyarazatra.
Commenter
Nem is fog. sőt az ellenzéki képviselők ellen fog eljárás indulni, erőszakért, magánterület elfoglalásáért, garázdaságért, uszításért stb,Ezt már megírta a 24.hu is és a propi is átvette napokkal ezelőtt. A Valton security biztonságban van. Kprmányközeli cég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.