Járulékokat nem vonnak tőlük, így több lesz a nettójuk. A korhatár előttieknél megszűnik a kereseti korlát is. Úgy tűnik, a kormány valóban aranytartalékként tekint a munkaerőhiányos magyar gazdaságban a hadra fogható nyugdíjasokra, legalábbis számos ponton kedvez nekik 2019-től, ha munkát vállalnak. Varga Mihály pénzügyminiszter például azt mondta októberben, hogy akár meg lehetne tízszerezni a dolgozó nyugdíjasok 30-40 ezres táborát

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
"Járulékokat nem vonnak tőlük" vagyis a keresményük nem növeli következő évtől a nyugdíjukat...
1magyar
A gazdagok meg még gazdagabbak, így sosem fogják megoldani az ország helyzetét.
A legjobban utált politikus Mo-on Bokros és Bajnai, Bokros a rossz foggal az eü. helyzetet rontotta, Bajnai meg a nyugdíjkorhatár emeléssel szintén kizsigerelte és elvette a fiatalok esélyeit.
lampa laz
Egy frászt dédelget... az a nyugdíjas aki eddig dolgozott minden éve után megkapta a 0,5%-os nyugdíjnövelést ami igazán megérte, mert ezzel gyarapíthatta a nyugdíja összegét. Most ezt a lehetőséget vonta el tőlünk, h ne növelhessük a nyugdíjunkat, elėgedjünk meg az általa adott alamizsnával. Leegyszerűsítve, jól orbabszott bennünket.
Peller Anikó
Boldogok lehetnek a nyuggerek mert a kegyes kurmányzat hagyná őköt dolgozni mert imádnak túlórázni és robotolni.

Nemis azért gürcöltek egész életükben, hogy a nyugdíjukból megéljenek, hanem azért, hogy túlórázhassanak a kedves vezető kurmányának, mivel a fiatalokat elüldözték. Aki tud és akar dolgozni az már rég elment, a tinik meg csak azt várják, hogy vége legyen az iskolának. És lépnek (le).

A nyugdíjas nem a több munkán agyal hanem azon, hogy mennyi gyógyszerrel képes megélni a másnapot.
vacsi
Nem "többet kereshetnek", hanem nem vonnak tőlük járulékot, ha utolsó leheletükig güriznek! Így viszont miből fog a kormány nyugdíjat, stb. fizetni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.