Egyelőre válasz nélkül hagyta a rendőrség Hadházy Ákos és Szél Bernadett  független országgyűlési képviselők feljelentését az MTVA-székháznál történtek miatt.

A 168 óra számolt be arról Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-posztja alapján, hogy hiába tett ő és Szél Bernadett ugyancsak független parlamenti képviselő (korábban mindketten az LMP társelnökei voltak) feljelentést azután, hogy december 17-én az MTVA-székház biztonsági őrei kidobták őket a székházból – ez a magyar rendőrséget egyelőre nem hatotta meg.

A rendőrség egyelőre nem válaszolt a tévészékházból kidobott Hadházyék feljelentésére

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy szerint ugyanis még meg sem kezdte a nyomozást a hatóság, amit csak azért tart furcsának, mert azt a férfit, aki az egyik tüntetésen az országzászló rúdjára ráírta a sztrájk szót, azt már gyorsított eljárásban 300 óra közmunkára ítélték.

"A két politikus december 16-án éjjel többedmagával azért ment be az épületbe, hogy az M1 élő adásában felolvassák az ellenzék öt pontját, csakhogy ezt közfeladatot ellátó országgyűlési képviselőként sem tehették meg, másnap délelőtt pedig egyszerűen kihajították őket. Ezután nemcsak az őket érő erőszak, hanem rendőri intézkedés elmaradása miatt is feljelentést tettek, mert hívták ugyan a 112-t, és kértek segítséget a helyszínen tartózkodó rendőröktől a jogaik érvényesítéséhez, a rendőrök nem avatkoztak be. Mindemiatt a a Központi Nyomozóirodához fordultak a feljelentéssel" – olvasható a cikkben.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Fogalmuk sincs a rendőröknek, hogy mit kezdjenek a feljelentéssel. Orbán fogja nekik megmondani. Az eredmény borítékolható.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..az az ingatag te vagy...és azért is tudsz csak abban gondolkodni.
Csizmás Kond
@SystemError: Ők mondták el, hogy azért mentek oda, hogy beolvassák a követeléseiket...vagy te nem követed csak vitatod ?...és hol hazudtam ...idéznéd a kedvemért ?
SystemError
@Csizmás Kond: Csak abban, hogy egy magánember saját érdekeit mondja be és, hogy erőszakkal és nem odamegy bárki, hanem egy tüntetéssorozat kapcsán történt, amit a propaganda tv még akkor sem közvetített, amikor már az ajtóban voltak a tüntetők. Szerinted ez a demokratikus működése a közmédiának, hogy összesen kétszer lett elmondva az Orbán tv-kben a tüntetések valódi oka. Nyomasd csak a propagandát és hazug érvrendszert, ez elbukott országszerte, főleg azzal, hogy már mindenki soros, aki nem ért egyet ebben az országban valamivel. Emiatt a böszmeség miatt fog összeomlani a hazugságváratok.
SystemError
@Csizmás Kond: És várom a videót, amin a képviselők erőszakoskodása, tettleges kényszerítése látszik jó, mert ezt is állítottad!
Csizmás Kond
@SystemError: ...akkor sokat kell várj...:)...de addig is BUÉK !
SystemError
@Csizmás Kond: Igen, gondoltam, hogy egy nulla vagy és szavaid mögött semmi nincs.

Neked is gerincben gazdag újévet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.