Egyelőre válasz nélkül hagyta a rendőrség Hadházy Ákos és Szél Bernadett  független országgyűlési képviselők feljelentését az MTVA-székháznál történtek miatt.

A 168 óra számolt be arról Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-posztja alapján, hogy hiába tett ő és Szél Bernadett ugyancsak független parlamenti képviselő (korábban mindketten az LMP társelnökei voltak) feljelentést azután, hogy december 17-én az MTVA-székház biztonsági őrei kidobták őket a székházból – ez a magyar rendőrséget egyelőre nem hatotta meg.

A rendőrség egyelőre nem válaszolt a tévészékházból kidobott Hadházyék feljelentésére

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy szerint ugyanis még meg sem kezdte a nyomozást a hatóság, amit csak azért tart furcsának, mert azt a férfit, aki az egyik tüntetésen az országzászló rúdjára ráírta a sztrájk szót, azt már gyorsított eljárásban 300 óra közmunkára ítélték.

"A két politikus december 16-án éjjel többedmagával azért ment be az épületbe, hogy az M1 élő adásában felolvassák az ellenzék öt pontját, csakhogy ezt közfeladatot ellátó országgyűlési képviselőként sem tehették meg, másnap délelőtt pedig egyszerűen kihajították őket. Ezután nemcsak az őket érő erőszak, hanem rendőri intézkedés elmaradása miatt is feljelentést tettek, mert hívták ugyan a 112-t, és kértek segítséget a helyszínen tartózkodó rendőröktől a jogaik érvényesítéséhez, a rendőrök nem avatkoztak be. Mindemiatt a a Központi Nyomozóirodához fordultak a feljelentéssel" – olvasható a cikkben.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Fogalmuk sincs a rendőröknek, hogy mit kezdjenek a feljelentéssel. Orbán fogja nekik megmondani. Az eredmény borítékolható.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Fogalmuk sincs a rendőröknek, hogy mit kezdjenek a feljelentéssel. Orbán fogja nekik megmondani. Az eredmény borítékolható.
Jozefina
Igen erre is a BM-ből kapnak majd utasítást, hogy hogyan is kell eljárni!!! Minden törvényes utat mellőzve!!!
mackoka46
Nem is fog, a rendőrség a bűnözőket védi, a becsületest tapossa.
papa.49
Szarban vannak a söndörök nincs utasítás a csutipatkánytól, hogy mit válaszoljanak, így most ,,,AZ ADATGYŰJTÉS FOLYIK,, minden terhelő adatot beszereznek erről a két képviselőről, pl. eldobott egy pzs.t vagy a bokrok mögött vizelt akármit csak terhelő legyen !!!
Csutisztánban már csak így mennek a dolgok !!!
Eladott Ország
Olajszőkítő Pintér Sanyától mit is lehetne várni, aki az ország egyik legnagyobb bűnözője, akinek a szaros ügyeit 85 évre kellett titkosítani. Egy rakás szar van minden területen. Ez nem kormány hanem maffiaállam!
papa.49
Már kitalálták ,,NINCS HATÁSKÖRÜK,, ja persze a csutipatkány verőemberei ellen nem lehet nyomozni !!!
kisrigó
Mi az, hogy nincs hatáskörük?! Hát kinek a hatásköre a nyilvánvaló jogsértés kivizsgálása vazze!? Az már önmagában beszédes, hogy a rendőrök nem akadályozták meg az erőszakot, tehát úgy gondolják, hogy minden rendben volt?! Pintér elvtárs lapít, valószínűleg ő adta utasításba a rendőröknek, most úgy gondolja, hogy nincs itt mit vizsgálni! Aztán ezentúl így lesz? Az oszlopfirkáló már elítélve, a fizikai erőszak rendben van elvtársak?!
Csizmás Kond
Na és mondja meg valaki mióta joga vagy kötelessége egy képviselőnek a saját érdekinek kivitele pl egy médiaközpontban ?...mert köztünk legyen mondva oda bemenni és követelni, hogy változtassák meg a programot stb már túltesz minden jogi maghatározáson.
...így csak a bűnözők viselkednek.
SystemError
@Csizmás Kond: Már a kérdés is hazug..:) Tehát a képviselő képvisel. Lehet nem téged, de nem a saját érdekét. Egy magánember valóban bűnt követne el ezzel. Ezt amúgy te is pontosan tudod!:)Tudod van az a kis igazolványuk, amivel bemehetnek sok helyre..
Csizmás Kond
@SystemError: A képviselő képvisel és joga van felügyelni de nincs joga erőszakot alkalmazni, sem kéréssel sem követeléssel. Oda nem ellenőrizni vagy bármilyen munkavégzést végezni mentek hanem erőszakoskodni amiért úgy ki kéne kirúgni mint amikor a macskát kirúgják szarni.
...és ezt biztosra tudom.
tudode
Nem csoda, hogy a képviselők BESOKALLTAK amiatt, mert a NER-esek semmibe veszik őket 2,5 millió választójukkal együtt, azzal együtt, hogy KITERJEDT KÉPVISELŐI jogok illetik meg őket:
.
Beletekintettem, és és levonva a következtetést, nem csoda, hogy pipák, mivel időnként megtekintve a plenáris üléseket, a Maffia koalició úgy vesz részt azokon, mintha SAJÁT ELLENZÉKÜK lennének, azaz bojkottálják az üléseken való részvételt, miközben az ELNÖKLŐ "megvonja az ellenzéki képviselőktől" a hozzászólási lehetőséget, amúgy POFÁTLANÚL:
.
Ime, ha már átvették a mandátumukat, az alábbi jogok illetik meg őket a választóik képviseletében:
.
www.parlament.hu/fotitkar/kepv/ogy_kepv.htm#k0405
.
Nem semmi! Erre vonjon gombocsKÁT a rendőrség, az ügyészség!
.
(Bezzeg a tüntetőket, akiket kikaptak a sorból, STATÁRIASAN ÍTÉLTE el a maffia maga alá vont szervei!)
.
Szégyen!
Sylvianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > linkto.eu/TkSNU
Alena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük ==> bit.do/eCNPE
Janos34
=-_tt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
csak úgy....
@Csizmás Kond: te ,szerintem NEM egérfogásból tartod fönn magad és az almot...
idén,utoljára légy öszinte, mennyiért szopsz vagy nyalsz ?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...miért, csak idáig terjed a képzeleted ?...szerinted csak szopásból és nyalásból lehet megélni ?...de miért is kérdezek olyant aki mást nem tud vagy lát...
csak úgy....
@Csizmás Kond: azt is el tudom képzelni,hogy nem fö állásban nyalsz...
kíváncsi leszek,hogy pár év múlva,kinek-kiknek dorombolsz ,az adottság adott !
hajlékony és extrém vékony gerincoszlop...,érdes nyelv ,puha szörzet...
SystemError
@Csizmás Kond: Megmutatnád behivatkozva a videóval, hogy a képviselők hol erőszakoskodnak?
SystemError
@Csizmás Kond: 17:39-re Ha a képviselő képviselt ilyen szépen felmondod, akkor egy poszttal előrébb miért hazudsz megtévesztően. Pontosan ugyanarra az kormány propagandára felhúzva, ahogy ott is félrevezetik az embereket. Tudod van, aki tájékozatlan, te szánt szándékkal hazug állításokat fogalmazol meg. Megkérdezhetem gerinctelenséged okát és hogy a dezinformálásból te milyen célt érsz el és mikyen érdeked fűződik ehhez, mint magánember?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..az az ingatag te vagy...és azért is tudsz csak abban gondolkodni.
Csizmás Kond
@SystemError: Ők mondták el, hogy azért mentek oda, hogy beolvassák a követeléseiket...vagy te nem követed csak vitatod ?...és hol hazudtam ...idéznéd a kedvemért ?
SystemError
@Csizmás Kond: Csak abban, hogy egy magánember saját érdekeit mondja be és, hogy erőszakkal és nem odamegy bárki, hanem egy tüntetéssorozat kapcsán történt, amit a propaganda tv még akkor sem közvetített, amikor már az ajtóban voltak a tüntetők. Szerinted ez a demokratikus működése a közmédiának, hogy összesen kétszer lett elmondva az Orbán tv-kben a tüntetések valódi oka. Nyomasd csak a propagandát és hazug érvrendszert, ez elbukott országszerte, főleg azzal, hogy már mindenki soros, aki nem ért egyet ebben az országban valamivel. Emiatt a böszmeség miatt fog összeomlani a hazugságváratok.
SystemError
@Csizmás Kond: És várom a videót, amin a képviselők erőszakoskodása, tettleges kényszerítése látszik jó, mert ezt is állítottad!
Csizmás Kond
@SystemError: ...akkor sokat kell várj...:)...de addig is BUÉK !
SystemError
@Csizmás Kond: Igen, gondoltam, hogy egy nulla vagy és szavaid mögött semmi nincs.

Neked is gerincben gazdag újévet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.