A mentelmi jog miatt a rendőrség átpasszolta az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészségnek, Polt Péternél pattog a labda.

„A rendőrség még meg sem kezdte a nyomozást a közmédiában történtek kivizsgálására”, illetve „A rendőrség még nem kezdte meg a nyomozást a közmédia épületében meghurcolt képviselők ügyében”továbbá „A rendőrség még nem nyomoz az MTVA-nál történtek ügyében” címmel jelentek meg írások egyes internetes hírportálokon. A cikkekben a rendőrséget bírálják amiatt, hogy a nyomozásokat még nem kezdte meg, a feljelentéseket ez idáig válasz nélkül hagyta – olvasható a BRFK közleményében.

A rendőrség elismerte, valóban nem nyomoznak Hadházyék ügyében – hatáskör hiányában

Polt Péter legfőbb ügyész

Fotó, címlapi kép: MTI/Soós Lajos

"A rendőrség leszögezi, hogy ezek a cikkek pontatlanok, és a hiteles tájékoztatás érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság az alábbiakat közli:

Az MTVA székháznál történtek miatt Szél Bernadett országgyűlési képviselő 2018. december 17-én Budapesten a Teve utcai Rendőrségi Igazgatási Központ Központi Panaszirodáján tett feljelentést. A rendőrség gyakorlata következetes, így minden esetben vizsgálja, hogy annak elbírálása hatáskörébe tartozik-e. Amennyiben hatáskörének hiányát tapasztalja, úgy a feljelentést átteszi a hatáskörrel rendelkező illetékes hatósághoz.

Tekintettel arra, hogy a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. tv. 30. § e) pontja alapján, a mentelmi joggal rendelkező személy sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak esetében a nyomozás kizárólagos ügyészségi hatáskör, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság a feljelentés áttételéről határozott és azt még aznap a Központi Nyomozó Főügyészség részére megküldte" – olvasható a közleményben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ezek a Magyar rend őrei nyomozói Kurva nagy sameszok. Volt hogy rá kérdeztem egy két ügyben a sok hápogás után csak azt mondták hogy ha nem akarja hogy le csukjuk akkor hagyja ezt a témát. Szerintetek miért nem engedik ki Marinkót, és soha nem is fogják ki engedni és senkivel nem beszélhet. ez csak egy olyan dolog hogy hogy is volt ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Janos34
[[-=-_tt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
Desischado
Akkor lesz ebből érdemi nyomozás, amikor én a római Pápa leszek! Ha csak nem bukik a banda!
papa.49
Na és az mtva. feljelentés ügyében???
Ott ugye a mentelmi jogos képviselők ELLEN TETT FELJELENTÉST A TETŰ MTVA: !!!
gulyasgyula
@qxy: ...Nem érnek rá most nyomoznak az Ajkai vörösiszap ügyben ...Majd ha azzal végeztek jöhetnek Hadházyék ...
kisrigó
@papa.49: Ja, ők a mi kutyánk kölkei, majd jól megállapítják a "tényállást!" Hadházyék meg örüljenek, hogy nem vitték be őket, mint zavartkeltőket, hisz láthatólag nem állnak be a sorba!
Borsodi
Majd megtalálják a módját,hogy állítsák félre, mocskolják be őket,elvégre az ellenzék a nép ellensége.A haza megmentője Orbán jobbkeze kivizsgálja a dolgot,ahogy kérik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.