"Az ellenzék a parlamenti obstrukció alkalmával túllépte a törvényesség és józan politikai magatartás határát. Ezt fokozták a tévészékházban elkövetett erőszakoskodásukkal. Az utcán az általuk feltüzelt aktivisták garázdálkodtak," jelentette ki Harrach Péter a Magyar Hírlapnak adott interjújában. A KDNP frakcióvezetője szerint az ellenzék olyan,"mint a bukdácsoló diák, aki az iskolán kívül, a haverok között próbál kitűnni. Ha nincs politikai teljesítmény, legyen erőszak. Valahogy láthatóvá kell válni. Ezt abbahagyni sem lesz könnyű. A mi támaszunk viszont az a józan többség, amelyik megdöbbenéssel és felháborodással figyeli a jelenséget. "Arra a kérdésre, hogy mivel készül a KDNP jövőre, úgy válaszolt, hogy pártja"az elmúlt időszakban is képviselte sajátos szempontjait a fontosabb kérdésekben, így a nemzetpolitikát, a bevándorlást, az üldözött keresztények védelmét és a családokat érintő kérdésekben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Örömmel fogadták Tordai Bence helyszíni közvetítését azok, akik Peti bá' 2014-től ÁLLAMTITOK lett a plenáris ülések közvetítése
.
Köszönet illeti a TEHETSÉGES, négy gyermekes család apa közvetítését, legalább beleláttak abba, hogy a MAFFIA államocsKÁNAK az Országunk Háza lepel a MAFFIA ÁLLAM csínytevéseihez.
.
Hát ami a RABSZOLGA izé, és egyéb ecet citrom, JAJJ DE SANYARÚ nyomi SZÉGYENFOLTJA a galerinek, és a PARLAMENTISÉG leokádása!
.
Peti bá! lehet szörpögni, és "keresztények csúfjaként " NYARVOGNI azon, hogy RÉSZT VESZ ennek a bagázsnak a NÉPFELSÉGET, minden tisztességes "garázdát" felháborító praktiKÁJÁBAN 71 évesen!
kokopelli
@Clavigo: Ő nem ereszkedett térdre és imához,amikor a csuti-nyugatpakisztáni
dádé felszólította? Már a kereszténydemokrácia magában egy oximoron!Mikor és hol
voltak demokratikusok a "csuhába-brunzolók"? Sajnos az ő esete európeszerte meg-
taláható,csak nyugatabbra régebben tudják,hogy mikor elég népbutításból,és megpró-
bálnak a pirulás határán belül maradni!!...otthon útban van a vén bak,a Parlement meg
legalább fűtött!
bencemacska
Hány tagja és hány szavazója is van ennek a pártjának, rajta és az útlevél árulón kívül???
Dinasztia alapító?
444.hu/tag/harrach-tamas
Az alma persze nem esett mesze a fájától!
alfahir.hu/2018/02/19/harrach_tamas_fidesz_goncz_arpad
kereső
Ki erőszakoskodott te diszfasz? Az országgyűlési képviselő, még ha ellenzéki is!!!, akkor is hivatalos személy-és jogosan tartózkodott a hazugtv székházában. A "civil biztonsági szolgálat" FBÖ -s emberei ( pintér belügyér névleg nem cége)- követtek el hivatalos személy elleni erőszakot. Ne hazudj,álkeresztény,bár már nem számit! Már elkárhoztatok!
Láttunk mindent élő-egyenesbben, és inkább hiszünk a szemünknek, nem nektek, akiknek már akkor sem hagyná el száját, ha magával Jézussal beszélnétek. Ja, nem is beszélnétek vele, hiszen Ő is csak egy koszos migráncs lenne a szemetekben.
lusta
Mellesleg teljes mértékben igaza van a mínusz 5 százalékos támogatottságú párt e jeles képviselőjének. A facebookos helyszíni közvetítésen világosan látható volt, amikor Varjú DK-s képviselő a gyomrával hatalmas ütést mért a biztonsági őr öklére és az ehhez hasonló cselekményeket is megörökítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.