Év végi hangulatba kerültünk, de nem az elmúlt, hanem a közelgő évet próbáljuk meg elemezni. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán a diktatúra díszleteit építi, amely mögött a külső szemlélő számára talán fel sem tűnnek a rendszer valódi körvonalai. A hajléktalanokat eltüntették az aluljárókból és parkokból. A szegénységet a külső kerületekbe, a vidékre űzték. Stadionokkal, templom- és várfelújításokkal próbálják megmutatni a külső szemlélődők számára, hogy itt bizony gazdagság és jólét van, miközben százezrek próbálnak meg túlélni. A kormánymédia által létrehozott párhuzamos valóság egy olyan világot próbál eltakarni, ahol a saját otthonában halálra fagyó idős pár vagy a kilakoltatás elől az öngyilkosságba menekülő apuka jelenti a valóságot. A díszletek elkezdtek leomlani, akár elhiszi ezt a hatalom, akár nem. Lehet toldozgatni és foltozgatni egy ideig, azonban a rendszer napjai meg vannak számlálva. Az éhező hamarosan enni kér.
Amíg nem a rendszert támadjuk nyíltan és totálisan, hanem azon belül próbálunk "eredményeket" összekuncsorogni, addig eleve bukásra vagyunk ítélve. Addig Orbán rezsimje töretlenül zakatol előre , a magyar nép végzete felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.