Ha egy testépítő étrend alapját nem is, de részét néha képezhetik egyes felvágottfélék, különféle feldolgozási módokon átesett húskészítmények. Szilveszterkor a virslivel kerülhetünk közelebbi kapcsolatba. 2017. augusztus elsejétől szigorítottak a Magyar Élelmiszerkönyv előírásain, és a virsliben kötelező a legalább 51 százalékos hústartalom elérése. A maradék szárazanyag az MSM. Mi az az MSM? Az MSM a csontokról …

Forrás: testepitek.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sok virsli állaga semmit sem változott de az ára viszont az egekbe szökött. Név változást hajtottak végre pálcika néven kerülnek forgalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.