A társadalmak irányításának egyik legalapvetőbb módszere az, hogy elvonják az emberek figyelmét a politikai és gazdasági vezetői körök által fontosnak tartott problémákról és döntésekről, ugyanakkor az információs teret folyamatosan megtöltik fajsúlytalan, jelentéktelen információkkal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nézd meg az itthoni kormány médiát PONT EZT TESZIK !!!
Peller Anikó
1. Ez pontosan így történik, ha megnézel bármilyen (magyar) híradót akkor azzal van tele, hogy Biharbasmádon leégett egy putri és néhány szerencsétlen gyorsan hajtott az árokba.

Döbbenetes a kontraszt mondjuk a CNN -el.

2. Mesterségesen gerjesztett problémák.

3.Fokozatosan csepegtessük a disznóságokat.

4. Végrehajtás elodázása kicsit későbbre.

5. Infantilis nép kinevelése.

6. Az ember érzelmi lény, érzelmek lovagolásával az értelem és a logika (amiből amúgy is kevés van) háttérbe szorul, lásd gyurcsányozás, abszolút nyerő lett még ma is.

7. A népesség elbutítása, hülyékkel vagy seggnyalókkal körülvett kormányzás. Az értelmesebbje csak menjen nyugodtan nyugatra onnan már nem kapnak (működőképes) választójogot. Majd hozunk helyettük ukránt, románt, ők boldogan tapsikolnak a jótevő vezetőnknek.

8. Középszerűség divattá emelése. Senki ne legyen okosabb minta vezérünk.

9. Bűntudatkeltés.

10. Az emberi természet ismerete, habony művek. A nyugger 1-2 erzsébettel, a cigány egy kolbásszal, a képviselők milliós fizetéssel megvehetők

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.