Nagyinterjút adott év végén a kancelláriaminiszter. Sok aktuális kérdésben megnyilvánult. 

Gulyás Gergely szerint elülnek majd a tüntetések, a Fidesznek nem kell változtatnia a politikáján

Fotó: Facebook

Gulyás Gergely szerint Nagy Imrével semmi baj nincs. Kár a Horthy-korszakot mániákusan felemlegetni. Ő nem költözik a Várba a karmelita kolostorba a miniszterelnökkel, "helyhiány" miatt. Úgy látja: az MTVA-ban ha történt is hiba, az volt, hogy egyáltalán engedték belépni oda az ellenzéki képviselőket. Az ellenzéki akciókról és a tüntetésekről állítja: "közröhejjé válnak" és elülnek. Csak kisebbségi kormánynál nem működik ellenzék nélkül a parlament, a "rabszolgaság" nettó butaság, "rabszolgatörvény" nincs, és senki nem rontotta el. 

Kell új stratégia Önöknek a tüntetések miatt az EP-kampányra?

- Szerintem nem.

Arra kérdésre pedig, hogy véget érnek-e majd a tüntetések, azt válaszolta, hogy szerinte is elülnek majd, ahogy arra korábban Kövér László is utalt. A teljes interjú az ATV oldalán olvasható. 

(atv.hu)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Te is elülhetnél a jó anyádba buzikám!!!De ahogy itt elnézlek olyan szopásra áll a szád!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Nekem végtére is mindegy. Ha úgy van legyen másik párt, engem nem érint úgysem anyagilag, legfeljebb egy másik banda gyarapítja majd tovább milliárdokkal a saját vagyonát. Nekem teljesen mindegy ki lopja el az EU - s pénzeket.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Nincs ártatlan politikus, de amit ezek csináltak az már vérlázító. Elég csak összehasonlítást végezni a régiótársakkal. Ha ez így megy tovább az társadalmi katasztrófához vezet. Takarodni kell a fidesz maffiaállamnak!
solidedge
A Fidesz ne változtasson a politikáján. Mivel demokrácia van a 2,5 millió hülyének is kell lenni képviseletének a Parlamentben.
volvós
gergőke a fidesz egyik orális masinája !!!
tulipan
EZ a Bel Ami, egy végtelnül ostoba, fizetett SZÓCSŐ-LAKÁJ!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.