És még a rendőri intézkedésnek is ellenállt.

Egy afgán menekült bántalmazott egy párt Budapesten, a Keleti pályaudvarnál szilveszter éjjel – közölte a rendőrség kedd délután honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 24 éves férfi december 31-én 22 óra 30 perckor támadt rá egy párra a Keleti pályaudvarnál, akiket ököllel meg is ütött. A pár egy buszra menekült fel, de az afgán férfi követte őket. A buszvezető egy Thököly úti buszmegállóban leszállásra szólította fel az agresszívan viselkedő, ittas férfit, aki ezt követően addig ütötte és rúgta a busz szélvédőjét, amíg az pókhálósan betört. Az afgán férfit a helyszínre érkező járőrök fogták el, aki azonban a rendőri intézkedésnek is ellenállt.

Ittas afgán menekült bántalmazott egy párt és egy buszt Budapesten

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrök M. M. afgán állampolgárt előállították a VII. kerületi kapitányságra, ahol rongálás és garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására – írta a BRFK.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@nevemnick: és persze megint afgán. A gyrosos támadó után megint egy afgán, az csak véletlen ugye, hogy a zuglói menedékkérő Ahmed H. is afgán...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@nevemnick: aztán felcsúti házipálinkát ivott...és randalírozott, nem maradt meg "illedelmesen kopogtatónak."
nevemnick
@Commenter: csak úgy eszembe jutott: két polt-ergeist járja át Magyarországot... :D
Commenter
@nevemnick: és hol máshol mint Karácsony kerületében Zuglóban...
Lepényleső
Ki engedélyezte számára a szabad mozgást? Valamelyik nemzeti hivatalnok aki soros
ösztöndíjas volt?
kokopelli
@nevemnick: képzeld el,ha egy orvos lenne,aki először kapott be úgy istenesen,
mert ünnepeltek!Nekem volt (csak) egyszer egy olyan filmszakadásom! Azóta még
be sem rúgtam! Hálás is vagyok máig az első "tecchalálnak"!
Commenter
@nevemnick: és persze megint afgán. A gyrosos támadó után megint egy afgán, az csak véletlen ugye, hogy a zuglói menedékkérő Ahmed H. is afgán...
namihami
A másik 47, akit a detoxikálóba szállítottak, az pedig mind szír volt.
A magyarok szolid ünnepléssel és házikészítésű málnaszörppel köszöntötték az újévet. Még a szalonspicc is elképzelhetetlen. A szörp nem okoz ilyen állapotot.
nevemnick
@Commenter: az a helyzet, hogy a tálibok nem tudnak idejönni, mert a mákföldekre kell vigyázniuk, így csak egy-két ,,tálib e, tutáli be máli-be" van itt.
simmering73
Ha ezt Lakatos Nintendo csinálja, már otthon vacsorál a kiccsaláddal. Ha erre a piás faszra ráhúzzák, hogy terrorcselekmény és példát akarnak statuálni - mert ugye a statuálás a lényeg - akkor akár tíz év fegyházat is kaphat.
Commenter
@nevemnick: nem értem mi bajuk van a tálibokkal. Úgy muzulmánok ők, ahogy ezek keresztények...
tudode
Az ittas ember IGAZAT mond, de hogy egy AFGÁN folyékonyan nyomja a magyart a KIRÁLYTV híradója szerint az kétségeSS!
nevemnick
@Commenter: szerintem ezt még ők sem tudják, ugyanúgy mint a sorossal és az eu-val. Valaki, vagy valami mindig kell az ellenségképhez, lényeg az, hogy arab vagy afrikai legyen. Nem pártolom egyiket sem, de életem során elég sok arabbal, afrikaival volt dolgom, sőt fehérrel is. :D Na mindegy, ne bonyolódjunk bele...
Commenter
@nevemnick: az erőszak sosem bőrszín és származás hanem emberi jellemfüggő. Genetikai dolog, hajlam, és környezet vegyesen felelős érte. Ők nem agresszívek persze, nem bántanak senkit, szelíd és békés emberek. Na igen. Szelíd és békés emberek szoktak politikai, jogi és erkölcsi értelemben is elégtételt venni politikai ellenfeleiken és az ellenük szavazókon.
Commenter
@durbincs: ja. Vanuatun...braziliában...
namihami
@durbincs: Pusztán a szilveszter és az új év iránti lslkesedésem visz rá, hogy most egy kérdéssel illesselek:
--Mondd, te istenmarhája, miért nem elég annyi lehülyézés neked, amennyiben az én hozzászólásom nélkül is gazdagon részesülhetsz? Leb@szás-frigid vagy, hogy azzal a mennyiséggel se éred be vagy nem tudsz kielégülni? Neked az okoz szexuális
namihami
@durbincs: örömet, ha mindenki nemcsak annak néz, de annak is lát, ami valóban vagy?
Egy orbitális barom...
namihami
@durbincs: Magyar Helyesírási Kézikönyv
Szinte évente jelenik meg. De a te szintedhez egy 1850 körüli kiadás is feldolgozhatatlan kiadvàny. Már abban is túl sok oldal és betű van.
Borsodi
Hogy ki hang súlyozzák persze ha cigányról van szó azt titkolják,pedig azok bűnöznek gyilkolnak ész nélkül.Nem a migránsok jelentik ránk a veszélyt.
terlasz
Lehet, hogy tényleg afgán volt, de ezeknek már azt sem hisszük el, amit kérdeznek.
Veleda
Azt csinálta, amit otthon is szokott. Bár a hazai ittas ember sem különb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.