Az Útinform jelentése szerint több helyen balesetek akadályozzák a forgalmat az országban.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 84-es főúton, a 68-as km-nél Rábapaty településen keresztbe fordult egy kamion. A forgalmat a településen belül elterelik, viszont a kamionokat megállítják.

- A 8-as főúton, a 36-os km-nél, Öskü közelében korábban egy kamion a védőkorlátnak ütközött. Veszprém felé a főutat lezárták, a forgalmat Hajmáskéren keresztül terelik el. Az ellenkező oldalon, Székesfehérvár felé nincs korlátozás.

- A 75-ös főúton, a 23-as km-nél, Pacsa település közelében egy kamion az út menti árokba hajtott. A fél útpályát lezárták.

Út- és látási viszonyok:

Országszerte borult, felhős az idő. A gyorsan vonuló felhőzetből helyenként szemérkélő eső esik. A Dunántúlon Baranya megyében, továbbá északkeleten Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több helyen is havas eső esik vagy gyengén havazik.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata túlnyomórészt vizes, nedves. Illetve, ahol kellett a síkosságmentesítésben kiszórt só hatására sónedves.

A látási viszonyok mindenütt jók.

Északkeleten és délnyugaton többnyire gyenge a légmozgás. A Sopron – Szeged vonal széles vonalában közepes erejű széllökéseket mértek.

A hőmérséklet -4 és +4 fok között alakul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.