Farkas Örs politikai elemző szerint nevetséges az ellenzék viselkedése, miszerint először kivonulnak az Országgyűlés munkájából, majd 15 nap múlva ők kezdeményezik az összehívását arra az ülésre utalva, amelyen nem vettek részt.

Farkas Örs szerdán az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott,

az ellenzék viselkedése a "következetlenség magasiskolája".

Az elemző azzal kapcsolatban, hogy szombatra közös tüntetést szervez a Jobbik és az MSZP a tapolcai Fidesz-iroda elé, valamint a Magyar Szolidaritás Mozgalom is közös tüntetésre hívta az ellenzéki pártokat, azt mondta, hogy az ellenzéki erők a táboruk csökkenése miatt próbálnak egységet sugározni és fenntartani az erő látszatát.

Farkas Örs azt is mondta, hogy az elmúlt nyolc évben az ellenzék politikáját az "Orbán-ellenesség" határozta meg, és egyelőre semmi sem utal arra, hogy bármi változhat az ellenzéki pártokban, ezért nem vonzó hozzájuk tartozni.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hány évig is vonulgatott ki - be a fidesz frakció a parlamentbe?
Hány évig akadályozta a munkát? Ők most a 47 % = 2/3 birtokában legalább kényelmesen szórakoztathatják egymást, még a kártyával sem kell foglalkozni, a gombot sem kell nyomni., a számítógép elvégzi azt is, mint legutóbb láttuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Egyáltalán ez a prosztó tisztában van vele, hogy minek a következménye az, hogy az ellenzék ezt a csürhét beinvitálja egy kis beszélgetésre?
kereső
Ez meg már megint kicsoda?Melyik nyúl kalapból húzták elő? Ezekkel az elemzőkkel is már Dunát-Tiszát lehet rekeszteni annyian vannak. Ami meg az "elemzését" illeti- talán ez lesz az új minősitése az ellenzéknek?"nevetséges"? Nem, kedves elemző úr! Az ellenzék, most kezd úgy viselkedni,mint azt ellenzéknek kellene már régóta. Országgyűléési munka?- na az ami nevetséges! Mióta munka az, hogy nyomogatjuk a gombokat,azt se tudni mire- ész ,és képviselői kártya nélkül is működő szavazatszámlálóval. Ezt kedves elemző úr- úgy hijják jobb helyeken- nem orbanisztánban- a parlamentáris demokrácia megcsúfolása, a jogállamiság telibe xarása. De csak elemezzen tovább, szolgálja meg a baksist, amig még lehet.
Eladott Ország
Farkas Örs elemző elemzett. A pártszolgálati televízióban mesélt arról a józsefvárosi önkormányzat polgármesteri kabinetvezetője, aki olyan neves elemző, hogy az MTI elég rendszeresen lehozza a kijelentéseit, hogy bizony helyzet van. A helyzet pedig az ezen a decemberi zimankós reggelen, hogy az ellenzéki pártok nem képesek mozgósítani a választóikat. Én ugyan nem vagyok sem elemző, sem Kocsis Máté alkalmazottja, de én is gondolok valamit erről. Mégpedig azt gondolom, hogy a pártoknak nem is az a dolguk, hogy a saját szavazóikat mozgósítsák. Azt a szektásodott, önmagukat pártnak nevező gyülekezetek tudják megtenni hatékonyan. Például békemenet formájában, amit évek óta nem sikerült a fidesznek sem összehoznia, pedig néhányszor belengette a CÖF, hogy most aztán elmennek Brüsszelig és megállítják. Aztán hallgatásba fulladt az elszántság. Nem szoktunk erről beszélni, de azért ez is jelent valamit. Szerintem a pártok feladata nem a saját híveinek felvonultatása, hanem éppen azoknak a megszólítása, akik nem szavaznának, nincsen pártjuk. Ők vannak sokkal többen, jelenleg 50 % . Egy párt feladata az (lenne), hogy meggyőzze a polgárokat: az ő programjuk hasznos az országnak és a polgároknak, vállalható, előremutató. És meg kellene győzniük a polgárokat úgy általában, hogy őket is képviselik akkor is, ha nem rájuk szavaznak és az ő életük is jobb lesz, mert az ország jobban fog működni. Meg kellene őket győzni arról, hogy nem a pártok számítanak, hanem az ország és annak lakói és ugyanolyan alázattal dolgoznak majd kormányon minden egyes polgár érdekében, függetlenül mindentől. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
Eladott Ország
@Eladott Ország: Korrekció ma, 10:49; decemberi zimankós reggel = január

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.