Miután napok óta azzal támadják, hogy egyedüli uniós vezetőként vesz részt az új, szélsőjobboldali nézeteiről ismert brazil elnök beiktatásán, amitől más országok első emberei is inkább távol maradtak, Orbán elég egyértelmű, "rend és haladás" címmel osztott meg egy videót közösségi oldalán. Amiben van mindenféle látványelem arról, mennyire szerették a brazilok, hogyan paskolgatják egymást a helyi fontosságokkal és hogyan integetett neki a nép. A kommentek alapján a miniszterelnök hívei nagyon elégedettek, hogy Brazíliában is ennyire szeretik a magyar kormányfőt, áradnak a gratulációk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a ,,prosztó,, ahogy betrotyoskodott az már magában mutatja megint tele a kevlár bugyi )))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Asszem ebben a sztoriban a trottyos gatya játssza a legkisebb szerepet,mellesleg orbánnak csak egy négyszemélyes katonai sátor állna jól.Egy alacsony hordót nem lehet jól öltöztetni.A szomorú,hogy egy ilyen eseményen egyáltalán részt vett.Nagyon valószínű,ha menekülnie kell,(jó esély van rá) arrafelé veszi az irányt.
papa.49
@csipetke: Arra felé jó helyre megy ott csak egyszer tud átbaszni egy kiskirályt, oszt. kroki eledel lesz belőle !!!
colibri
@tudode: 19:57 Azt mondod, a kislánya lekaphatná róla a gatyát... nos, én úgy látom, a kislánya is hasonlóan topis, mint az apja, különösen azóta, amióta kipottyantotta a két unokát. Lehet bármilyen divat-nagykövet, vagy akárki, alkatilag (is) a pohos apjára hasonlít, nem az anyjára.
colibri
Nem azért, de az írás címe a HVG-n az telitalálat!
Yoda69
orban mar egyertelmeuen az union kivul valo eletre keszul. Mindenben az unio ellen megy rovidesen elokesziti a kiugrast, csak meg jobban meg akarja utaltatni az uniout a birkakkal.
De az Unio is megeri a penzet, meg mindig ontik a penzt orbaneknak. Igy nehez lesz oket elkergetni:
www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/gigantikus-karacsonyi-ajandekot-kapott-a-kormany-brusszelbol.1.309237.html
papa.49
Ez az Unió PONTOSAN OLYAN BÉNAKECSKE MINT A NÉPSZÖVETSÉG VOLT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.