Minden áron újraegyesítenék a "renegát tartományt. " Hszi Csinping, Kína elnöke arra figyelmeztette Tavjan népét, hogy elkerülhetetlen az újraegyesülésük Kínával és ha kell, fegyverrel is érvényt szereznek ennek az elképzelésnek - írja a BBC. A kínai elnök beszédében elmondta, hogy mindkét oldal egy közös, kínai családhoz tartozik és a tajvani függetlenség egy "ellentétes hullám a történelemmel" illetve egy "zsákutca. " "A tajvani népnek meg kell értenie, hogy a függetlenség csak nehézségeket hoz" - fogalmazott Hszi Csinping. Hozzátette: Kína nem fogja tűrni Tajvan további törekvéseit a függetlenség elérésére és ha kell, bármilyen eszközzel meggátolja, hogy a renegát tartomány teljesen elszakadjon Kínától. Beszédében kitért a békés egyesülést gátló külföldi erőkkel való harcra is. Vélhetően itt elsősorban az Egyesült Államokra gondolt, az ország fegyverezte fel Tajvan elég ütőképesnek számító hadseregét.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez a mondat miatt tettem ezt a hirt az itthon rovatba:

A tajvani népnek meg kell értenie, hogy a függetlenség csak nehézségeket hoz" - fogalmazott Hszi Csinping

Nos ezt a magyar nepnek is nem art megtanulnia, mert orban elveszi a szabadsagunkat!
lampa laz
Ott ahol nincsenek fékek és ellensúlyok és a hatalom egy ember kezében van, az mindenre képes, még a saját népe kiíratására is, ha az ellenszegül.
Nem árt odafigyelni orbán szavaira is, kezdte március 15-én az elégtételt veszünk bejelentésével, és teszi is folyamatosan tettekkel és rendelkezésekkel is. Ha nem leszünk elég éberek, figyelmesek 2019 még kegyetlenebb lesz, főleg a két választás miatt. Ennek az elmebetegnek a hatalom és a pénz teljesen elvette az eszét.
papa.49
Azt hiszem ehhez még lesz egy,két országnak véleménye, a sárgák már nagyon feszelegnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.