Vitatható és vitatott lépése is a parlamenti többségnek és a kormányzatnak, majd meglátjuk, hogy ez a valóságban hogyan fog működni.

Lázár most olyat szólt a rabszolgatörvényről, hogy a Fideszben sokan idegesek lehetnek

Ezt Lázár János nyilatkozta a Makói Városi Televíziónak a túlóratörvénnyel kapcsolatban, az interjút az azonnali.hu vette észre. Azt is hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy ez a munkavállalók széles körének a támogatását elnyeri. Ettől viszont szerinte még nem kell ellehetetleníteni egy parlamenti ülést vagy utcai zavargásokat szítani.

Lázár szerint egyébként sok fideszes politikus lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, de ettől óva int mindenkit, hiszen az ország egyik fele nem a Fideszre szavazott, másrészről pedig nem lehet tudni, hogy ezeknek a tüntetéseknek hol van a határa.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Lázár megy Simicska után. Ez felért egy g^cizéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Lázár a legjózanabb, legreálisabb felfogású és nagyon diplomatikus.
A rabszolgatörvény kiagyalóitól azt kérdezze már meg az ellenzéki képviselők közül valaki, hogy hol van a MT-ben, hogy havonta ki kell fizetni a túlórát mert Orbán ezt mondta.
Madácsi Pali
Lázár megy Simicska után. Ez felért egy g^cizéssel.
Cicamama55
Ő régebben is ki merte a Kormányinfókon a saját véleményét mondani, ezért lógott ki kőkeményen a Fideszesek sorából.
lezer jani
A hatar az orszag megbenitasa,a multik eluzese, igy tudjuk a fideSS-t bortonbe zarni!Hajra!
colibri
Volt is pár olyan beszólása, ami miatt orbán "lefokozta" és ez a mostani is azt vonná maga után, de már ugye megtörtént. Pl. www.blikk.hu/aktualis/politika/foldeak-lazar-janos-mufuves-palya-atadasa-teljes-orulet/2hmmc3h
vagy www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
kereső
Majd eljön annak is az ideje,hogy a "vadászkastélya" a tényleges tulajhoz kerüljön.Előbb még feladati vannak lézerlázárjánosnak. Ménesgazda- rémlik valakinek? Na, majd ha Mezőhegyes,meg Szilvásvárad ménesei már a hűbérúr birtokába kerülnek, akkor megrázzák janó zsebeit IS!,mint simicskáét.Valamennyi aprót azért hagynak nála.
GeoCravker
Lázár burkoltan, és egyelőre lokálisan, de bejelentkezett ismét Orbán helyére. Pár éve már megtette. Félre is állították a partvonal közelébe.
simmering73
Mondd ki bátran: az ország nagyobbik fele nem a fideszre szavazott.
Sziszifusz
Lázár János egy jó képességű, gátlástalan karrierista, politikus. Minden nyilatkozása valamilyen cél elérését szolgálja és valójában sokszor nem azt aminek elsőre látni.
Így lehet ez most is. Ennek a rafinált embernek minden szavát kétkedéssel kell értelmezni.
magyarbakancs
Fidesz belső harcai veri-szét ezt a pártot.
Lehet kezd inogni az elefántcsont torony?
Eladott Ország
Végre megszólalt az emberarcú kastélytulajdonos és mádi szőlőbirtokos...stb. Már úgy hiányzott! Lázár az önszántából visszavonult emberarcú fideszes...Aha...Kábé pont úgy, ahogy Trockij - egykoron a vörösterror hadvezére és hadügyi nepbiztos is önszántából vágott jégcsákányt a fejébe, vagy amikor Rohm, az SA feje, is önszántából lövette tarkón magát. Ami viszont ennél is fontosabb, Bécs a világ legélhetőbb városa lett, Budapest pedig a 34. helyet szerezte meg ugyanezen a listán. Annak ellenére is, hogy a kormány szerint Budapest a világ legbiztonságosabb, legjobb és legkeresztényebb városa, a nemzetközi elemzőkig ez még nem jutott el, őket valamiért sokkal inkább a migránsokkal teli, hanyatló Bécs nyűgözte le. Remélem mondanom sem kell, hogy egyértelműen Soros állhat e blama hátterében is.
uploads.disquscdn.com/images/e6229e5c6fcef939939f5f41ef6fbe07ae880bc7edc1ec2f7b2c9b2159088bcf.jpg?w=600&h=183
namihami
Ettől a dumától most megint büntibe kerül. Igaz, nem Hódmezővásárhelyre, hanem minimum egy tanyára. Aztán majd , ha már megint tudja, hol a helye, jöhet vissza. Csak hogy ne felejtse el, ki a főnök.
Ahhoz, hogy az Orbán helyett vezérürü lehessen, ahhoz ez a szerencsétlen túl hülye. Képtelen a kamarillapolitikát orbáni szinten űzni.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Járja itt a Kállay kettőst, hogy a fideszen belül is, meg a fideszen kívül is elfogadhtó Orbán utódnak tűnjön. De közben ugyanolyan korrupt disznó, mint a többi. Lóf@szt van neki saját véleménye, neki ez a szerepe.
kokopelli
...megpróbál egy kicsit középre,vagy talán a bal oldal felé araszolni? Csak nem
Angliába készül autóval?
Eladott Ország
@namihami: Ugyanúgy megszavazta ez a szarházi rókavigyorú, tótum-faktum, korrupt disznó a rabszolgatörvényt mint a többi fidesz bűnöző. Aki bármit is elhisz Lézerjaninak, az annyit is ér!
nezelodo
Aszongya a Jani, "azért még nem kell utcai zavargásokat szítani" A fenébe, hogyan nem jutott ez eszébe 2006-ban, és nem szólt rá a Viktorra, amikor kivezényelte a fidesz csőcselékét az utcára, ő meg a nagy bátorságáról tanúbizonyságot téve elpucolt a páncélautóján a helyszínről. Biztos Gráczba sietett...
Commenter
@Eladott Ország: Annyitisér...mentené a menthetőt...magát?
karma1
Remenykedtunk simicsben - eskudni mertem volna ra, hogy a g..cizes utan tovabb is megy,... lazarjanko semmi mas, mint egy ver-karrierista, aki nem hagy semmi ketseget afelol, hogy elbol mindenkit lenez, aki kozeposztalybeli , szegeny, elesett, stb. aki "annyit is er" - szocialis ugyekben totalisan erzeketlen - SEMMIT nem varok tole - sot...
Semmi nem fog tortenni, megprobalja a sajat poziciojat - ha mast nem - Hodmezovasarhelyen elfogadtatni magat, mert ha Marki-Zay felgongyoliti az "aldasos" tevekenyseget, akkor neki is kinez par ev borton...Legalabbis remelem...
karma1
O talan csak annyival masabb egy atlagos fideszestol, hogy a karrierje emelkedesenek erdekeben hajlando rengeteget dolgozni - de ne legyenek illuzioink: NEM a nepert dolgozik, hanem csak a sajat gazdagodasa a cel. Es ezert minden eszkozt bevet
Jozefina
Azért egy két ilyen szöveg egyre több fideszes fejében megfordul és előbb-utóbb ki is fogják mondani!!! Orbán nem véletlenül költözik a várba!!! Fél és fél már mindenkitől!!!
SystemError
Mivel minden volt vezető fideszes zsarolható javakkal lépett ki a maffiából, így senki ne gondolja, hogy ez most nem sima jó rendőr, rossz rendőr mutatvány...:)
Eladott Ország
Ez a szarjankó sem pofázik ki a NER-ből. Soha sem volt egy önálló gondolata!
Edmond Dantes
Ezt sokan úgy értelmezik,hogy Lázár most aztán beszólt Orbánnak.Eszembe jut egy történet Karinthy Frigyesről,aki még az első világháború előtt egy szerkesztőségben dolgozott Kun Bélával,aki utóbbi újságíróként kezdte,ezért jól ismerték egymást még a magánéletből is.Amikor évekkel később a háború után Kun váratlanul az ismert politikusi szerepében bukkant fel a közéletben,mint a vörös hatalom,a Tanácsköztársaság feje,Karinthy találkozott a körúton Kun Béla feleségével,aki a kislányával sétált.Beszélgettek s amikor elváltak, Karinthy így búcsúzott el a kislánytól: kicsikém,mond meg apucinak, Frici bácsi az üzeni,hogy na,na!!!
Nekem Karinthy üzenete sokkal bátrabb beszólás,mint Lázár ócska hintapolitikusi hablatya.Ő is építőmestere volt ennek a lezüllesztett stadionországnak,hiteltelen.Egyetlen erénye van,hogy ő legalább saját szókincsével hazudta ugyanazt,mint amit a Fidesz legalja Kósa,Rogán,Németh Szilárd meg a többi.Csak ennyi.
csipetke
Nofene! Csak kiderül,hogy az a kétharmad még 50% sincs.Pedig de odavannak/voltak a kétharmadukkal.Úgy látszik,annyitisér jankó száját néha elhagyja 1-2 igaz mondat is.
advocat
Lázár kiutálta a dolgozó nyugdíjasokat! Van aki már inkább otthon marad, mert ki tudja mi lesz - akár - holnap.
Most megint játsza a maradék eszét! Maradna otthon a vadászkastélyában!
terlasz
Félti a seggét és megpróbál középre sorolni. Jellemtelen!
Ineslinsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
Commenter
Lázár szerint egyébként sok fideszes politikus lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, de ettől óva int mindenkit, hiszen az ország egyik fele nem a Fideszre szavazott, másrészről pedig nem lehet tudni, hogy ezeknek a tüntetéseknek hol van a határa. Ez is egy kétértelmű kijelentés. Most fenyeget Lázár azzal, hogy hol van a tüntetések határa (mert erőszakot fognak alkalmazni a tüntetők ellen) vagy azt akarja mondani, hogy nem lehet tudni hol áll meg a tüntetések határa és bukik a rezsim? A Fidesz Janus arcú politikusa és az ő kijelentései.
Macskaszem
Lázár egy agyafúrt, törtető gyökér, aki éppen aláaknázza a puhos atombiztos bunkerét. Már régebben elkezdte, de orbán szagot fogott, ezért partvonalon kívülre rakta. Annyitisér jános viszont nem az a könnyen feladós típus.
nezelodo
@Macskaszem: Hallunk meg róla, hogy ő ellenezte, meg hogy kényszerítette a V. Ugye, hogy volt már ilyen? Orbán valóban veszélyesnek tartja, okkal. Lehet még bírája...
karma1
@Horizont: Egyszer bedoltem simicsnek - valoban vartam, hogy kikezdi a puhost - oriasit kellett benne csalodnom! ES hat lazar is tudja, hogy nem az Irgalmas Noverek rendjet epitgette az emuttnyocevben , hanem azon dolgozott (masokat is agyonhajszolva a miniszteriumaban) hogy a NER-t ILYENNEK epitse ki.
Tehat meg az a rengeteg munkaja is a magyar emberek ELLEN szolt, es azt jelezte, hogy maximalisan fideszes o, - o csak azt szeretne, hogy a valoban elmebeteg fo"ni kigolyozodjon a ner rendszerebol, es o ulhessen a helyere...
NEM HINNI NEKI AZT SEM AMIT KERDEZ!
papa.49
Mindenki nyugodjon le NINCS ITT SEMMI TABU DÖNTÖGETÉS, ez egyszerűen a megyei bizonytalanok becserkészésére szolgált SEMMI MÁSRA !!!
Ez volt a mai pártfeladat semmi több, amit kimondott az pont olyan mint mikor a Pozsgai kijelentette, hogy '56 FORRADALOM VOLT,, ENNYITISÉR csupán eljátszotta a saját pávatáncát, mondom azt is hogy a csuti tudtával, utasítására !!!
Ez nem az emberekről szól, hanem a Márky Zay megdöntését készíti elő !!!
csipetke
@Eladott Ország: 17:03 Reméljük,ez így is marad,illetve a bizonytalanok,látva ezt a sok genyó dolgot,amit fideszék csinálnak,lehet,hogy már nem is lesznek olyan bizonytalanok.
Desischado
@Eladott Ország: Pontosan. Egy véleményen vagyunk. Ugyanolyan aljas, szemét, mint akármelyik fideszes. Ey szavát sem szabad elhinni!
Lepényleső
Á dehogy,ezt már nem először játssza el. Ez csak a szél kifogása a vitorlából. A
megvilágosodása akkor lesz hihető,ha a harácsolt köz,és magánvagyonokat önként
visszaadja jogos tulajdonba (trafikok,dohányáru elosztások,stb.). Kamatostól.
levarosbukta
@Jozefina: Onnan is ki lehet rángatni. Nem kell ezt a várbaköltözést túlmisztifikálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.