Mégis elindulhat a zuglói polgármester az ellenzéki főpolgármester-jelöltek versenyén.

Karácsony Gergely, a párt társelnöke péntek este bejelenti, hogy elindul a fővárosi előválasztáson – tudta meg a Népszava. Zugló polgármestere a lapnak sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az információt, döntését péntek este, Gulyás Márton műsorában jelenti majd be.

Az MSZP budapesti elnöke, Molnár Zsolt azt mondta, a szocialisták Horváth Csabát támogatják, így arra kérte az embereket, hogy az ő ívét írják alá.

A regisztrálóknak  három napra, december 27-re, 28-ra 29-re tíz fővárosi MSZP-irodát nyitottak meg, ám vélhetően nem volt hatalmas érdeklődés. A két ünnep közötti időszakra egyébként sem számítottak nagy tömegre, elsősorban a külföldön dolgozó, de karácsonyra hazalátogató, budapesti lakcímmel rendelkező választópolgároknak szerették volna megadni a lehetőséget, hogy a későbbi online szavazás érdekében regisztrálhassák magukat. Lesz egy második regisztrációs kör is január 9. és 23. között.

Molnár Zsolt leszögezte, hogy aki személyesen akar majd voksolni január 28. és február 3-a között, annak nem szükséges előzetes regisztráció.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Karácsony Gergely

(Népszava)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Itt fentebb a "fészbukozók" már minden lényegeset elmondtak a hírről, még csak annyit, az ellenzéki együttműködést mutatja, hogy "Az MSZP budapesti elnöke, Molnár Zsolt azt mondta, a szocialisták Horváth Csabát támogatják, így arra kérte az embereket, hogy az ő ívét írják alá."
sokanvagyunk
Miniszterelnök-jelöltnek is nagyot alkotott, bár látom a képen, a "bukót" azóta beszerezte...
CsipkeRózsa
@verőce21: Ez még csak egy előválasztás lenne, az összefogás akkor lesz fontos, amikor az előválasztásnál eldől, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot.
Ineslinsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
Csizmás Kond
...biztos lesz akinek tetszeni fog a kék kalap...de az csak azzal marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.