A mentőket a többi autós hívta, akik látták az esetet, de a nő életét már nem lehetett megmenteni.

Alig néhány perccel azt követően

gázoltak halálra egy 25 éves nőt szerdán éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán, hogy egy közeli parkolóban összeveszett barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán az autók mellett,

tudta meg az RTL Klub Híradója.

Összeveszett barátjával, ezért sétált az M3-ason a halálra gázolt nő

A csatorna információi szerint az áldozat kivette a barátja kezéből a slusszkulcsot, majd rázárta a férfira az autót. Ezután elsétált a helyszínről, de pár száz méterrel később elgázolták.

A mentőket a többi autós hívta, akik látták az esetet, de

a nő életét már nem lehetett megmenteni, a fején szenvedett halálos sérülést. Autóba zárt barátját a rendőrök szabadították ki.

A gázoló elhajtott a helyszínről. Kiderült, egy 20 éves gyömrői férfi volt a cserbenhagyó, akit délelőtt otthonában fogtak el az egyenruhások. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy tett-e vallomást.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(RTL)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem ismerte a belső ajtónyitót? Miért lepődsz meg rajta?
Képzeld el azt a pasit, amelyiknek a csaja a sötét autópálya sávjaiban kavarcol. Szép pár, tökéletesen összeillenek. Ha bármelyik normális lenne, már kirína a másik mellől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
amit írnom kéne, azt kegyeleti okból nem teszem.
namihami
A fenti szituációt olvasva, a nő is legalább olyan mértékben hibás
Autópályán sétálgatott? Azt hitte, hogy a természet lágy ölén kirándul? Ez persze nem menti a helyszinről elhajtó autóst.
És meggyőződésem, hogy hs ottmarad, akkor olcsóbban ússza meg. Mert figyelni kell, de azért az autópálya sávjain gyalogodra ritkán krll számítani. Ez enyhítő lehetett volna.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
"Autóba zárt barátját a rendőrök szabadították ki." Biztos tudatlan vagyok ,de van olyan autó amelyiken nincs belül ajtónyító??? Vagy lakatot tett kívülről az ajtóra?
namihami
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem ismerte a belső ajtónyitót? Miért lepődsz meg rajta?
Képzeld el azt a pasit, amelyiknek a csaja a sötét autópálya sávjaiban kavarcol. Szép pár, tökéletesen összeillenek. Ha bármelyik normális lenne, már kirína a másik mellől.
Ineslinsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
terlasz
Ha valaki öngyilkos akar lenni, akkor azt ne úgy tegye, hogy másoknak egy életre való sérülést okozzon, mint jelen estben egy 20 éves fiatalnak.
maci0427
@Ineslinsa: A rohadt genyába miért nem tűnsz már el innen te szemét !
maci0427
Gépjárműben ülve , menet közben nem hisztizünk és nem veszekszünk, de főleg nem állítjuk vagy állíttatjuk meg az autót és ugrunk ki belőle sehol, de autópályán főleg nem ! Autópályán gyalogos nem tartózkodhat és más úttesten való gyalogos közlekedést meg a KRESZ. szabályozza ! A gázoló srác, meg egy gyakorlatlan vezető volt, nála csak idő kérdése volt az, hogy mikor okoz balesetet ! Osztott felelősség lesz ! Vajon az áldozatot szállító ember / ...? / miért állt meg az autópályán , miért engedte az utast kiszállni ott, ezt valahogyan nem értem, ez az ő felelőssége , hiszen az M3 as kivezető szakasznál még vannak mellék utcák ahol lekanyarodhatott volna ! Vagy akkor volt a hiszti, a balhé, hogy már nem bírta...???
1magyar
A hülye nő a hibás, tudomásom szerint nem lehet sétálgatni az autópályán.
A szenvedő alany aki elütötte, nem kell neki számítani gyalogosra, de egy életen át rémálmai lehetnek.
maci0427
@1magyar: Pontosan ! És ha nem is a pályán szállt ki esetleg, hanem mellette, akkor sem kellett volna az autópályán sem és más közúton sétálgatni ! Valami nagyon nem stimmelt vele.
1magyar
@maci0427: Én jobban sajnálom aki elütötte 20 évesen, elhiszem,hogy bepánikolt, lehet, hogy én is bepánikoltam volna, pedig igen régóta van jogsim.
Az autópályán a gyalogos az utolsó amire számíthat valaki.
1magyar
@maci0427: Én úgy értelmezem, hogy a nő vezetett, mert, egy mozdulattal rázárta a férfira az autót.
maci0427
@1magyar: ------ Nem Azt írták, hogy a Tankcsapda koncert után az anyja taxival ment haza , Katáért meg a barátja jött és vitte el. A kocsiban összevesztek, nyilván "benne volt még " a koncert hangulata és a barátja megállt, így a lány kivette gyorsan a slusszkulcsot a jobb ülésen ülve, kiugrott és a barátjára zárta az ajtót ! Lehúzódva állt meg a pasi, de a lány mégis " kitévedett ...brrr az M3 as a bevezető útra, és azt sem tudva, hogy merre hol van, kezdett gyalogolni ! Na ezt írták az újságok ! Koncerti hangulat , nagy balhé a baráttal és halál a vége ! Valaki a Facebookon feltette Kata adatlapját láttam én is és még sokan gondolom, lehetett látni képeket is róla és "másokról" is...!!! Felelőtlenség magas fokon ! A gázoló srác meg egy gyakorlatlan volt, megijedt a pályán sétáló Katától...!!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Válasz saját magamnak!Jelentem tudatlan vagyok,nem tudtam ,hogy az "e" típusú Audik ajtaját (sem) lehet belülről kinyitni,ha lezárják a kocsit.
görbetükör
@1magyar: Teljesen mindegy, ki a hibás.
A gázoló ott hagyta - és ez részint bűncselekmény, részint mélységesen megvetendő morálisan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.