Szél Bernadett független képviselő a Facebook-oldalán jelezte, hogy a Momentum egyik elnökségi tagját akarta bevinni a parlament csütörtöki rendkívüli ülésére (minden képviselőnek papíron joga van vendégeket hívni a Parlamentbe). Ám a momentumos nem jutott be.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A köteles kövér lancelot etársat mikor fogják kitiltani a parlamentből???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ez azért érdekes, mert egy körözött bűnözőt, Zaid Naffát nem tiltotta ki a parlamentből. Őt is vendégként vitték oda.
dr. prédikátor
A köteles kövér lancelot etársat mikor fogják kitiltani a parlamentből???
magyarbakancs
@Shikari: Mit szólsz a komcsi ivadék, mit tesz kitiltja a demokratikus párt egyik tagját?
Nem felháboritó ,hogy egy K1G komcsi ivadék mire vetemedik Kövér elvtársról nem gondoltad volna?
Nem persze mert egy @zar@eresztény büdös komcsi ivadék nem?
almosd
Bajusz király azért tiltotta ki a parlamentből a momentumost, mert bele akart , kötni , valakibe mert ő a köteles.
Clavigo
@Commenter: a dzsuker flòri sem zavarja kõvér elvtàrs kényes ízlését..Jaa, a flori amnesztiàt kapott..Màr nem kétes elem.
RonaGyuri
ez a retardált barom jól jellemzi a mai magyar rögvalóságot! Őrjöngve tobzódik a vélt hatalmában! =))
RonaGyuri
@magyarbakancs: bocs de nem csak ivadék!!! =))
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett,.te romàn kōpōcsésze? Kis rūhes,szaros nyelvű romàn migràncs...
magyarbakancs
@Shikari: Joga Kövér elvtársnak mindenre van.
arra is ,hogy normális hangon beszéljen.
Tanult ember révén nem ártana retorikai órákat venni.
dr. prédikátor
@Shikari: Nocak csikori! Új foglalkozásod van?román köpőcsésze lettél! hát ez igazán illik hozzád! remélem tele is köpködnek!!!
Nessy
Kövér elvtárs rosszabb, mint egy "békebeli házmester"! Az "elegáns, intelligens stílusáról", tevékenységéről meg azt hiszem nem érdemes vitafórumot nyitni!Finoman fogalmazva egy hangyafülnyit egyoldalú.
magyarbakancs
@Shikari: Civil életben beszélne ilyen pökhendi fennhangon velem hát igencsak dermatológiai intézet váró termében töltene néhány rendelési időt.
Én meg a dutyiban
namihami
@Shikari: Olvasd el iscsoráz.
A Szellőnéni akart egy vendéget bevinni. És a Szellőnéni, amíg 2/3-os törvény nem születik (nem lehetetlen, pusztán egy egyéni beadvány kell hozzá és 24 óra), addig még képviselő. Ergo: joga LENNE hozzá. Persze, nem Kövér/Fidesz döntnök mellett.
A Horthy-uralom idején is a házmesterek voltak az élet-halál urai. Most MÉG nincs annyi joga, de a nyilasai már fel vannsk fegyverezve. Pusztán idő kérdése.
dr. prédikátor
@Shikari: Anyádat megdugtad már ma???Román köpőcsésze!!!
Eladott Ország
L’État, c’est moi! “Az Állam én vagyok!”? Ez már a feudális abszolutizmus.Hajrá elvtársak, hajrá Kövér, csak így tovább! Ássátok a sírotokat tovább.
Commenter
L’État, c’est moi! A Napkirály ilyet mondhatott, ő valóban az volt, de ezek a sötét tahók csak hiszik magukról hogy ők az állam. Hát, ha a sírjukat ássák nem kár értük.
dr. prédikátor
@Shikari: ne büfögjél már te szaros szájú köpőcsésze, inkább dugd tovább anyádat!!!
Sámannus
Ennek a sötét csürhének a felszámolását 2006-tól kezdve kell kiértékelni.
A hazugság cunamit akkor indították el, és a 2010-es választások után követték el minden korábbinál nagyobb államellenes bűncselekmény sorozatukat.
Hatalmas feladat ennek a sötét bűnözőtársaságnak felszámolása.
Commenter
@Sámannus: Hazudtak korábban is, valójában sohasem voltak liberálisok, politikai nézeteiket érdekeiknek megfelelően változtatták.Ők a volt MSZMP valódi legeslegalja.Még a thürmer féle utódpártba se férnének bele.
Sámannus
@Commenter: Hát még Thürmer is melléjük állt, ez az igazság, és több mint árulkodó.
Commenter
@Sámannus: ja igen, tényleg. Ifj. Thürmer fideszes lapokba publikál.
Eladott Ország
@Commenter: ma, 10:565; Kövér olyan mint egy elefánt a porcelán boltban, aki soha nem tudott megszabadulni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségétől, ő a vakondtúrás erkölcsi világító tornya a fidesznek. Kövér László állapota szemmel láthatólag súlyosbodik. Az egy dolog, hogy veszi magának a bátorságot és nyilatkozik mindenki nevében. Ez is egy tünet, nincs egyedül ezzel a kórképpel. Az viszont, hogy már látható módon teljesen elrugaszkodott a valóságtól, ráadásul képtelen meghatározni saját helyét és szerepét az országon és a társadalmon belül, ennek következtében mindenhatónak érzi önmagát is, a kormányt is, az túlmegy minden írott és íratlan szabályon. Baj van gazdagon, nem is kicsi.
Jozefina
Kövér is meg fogja kapni azt, ami jár neki!!!??
kereső
@Commenter: 10:13, sőőőőőt!, ott feszitett a páholyban a miniszterelnök -ovmO1G- megválasztásakor,eskütételekor, több más bűnözővel együtt.
kereső
"A házelnöki rendelet értelmében a napi belépők kiadása szünetel."- szóval ezt utólag is meg lehet irni. Attól a geciség még nem lesz kissebb!Most gondoljunk bele, hogy mit művelt volna a fidesz=orbán egy forditott helyzetben. Ismét sikerült maghazudtolni orbánt kövér által: " mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik velünk nem értenek egyet"!
Ajánlom ezt a tényt szives figyelmébe az EPP-nek, és külön Webernek.
Commenter
@Eladott Ország: még a nomád játékokon sem lenne megengedhető a hangneme.
Commenter
@kereső: Ajánlom ezt a tényt szives figyelmébe az EPP-nek, és külön Webernek.Hiába. Weber gyáva érdekember aki szerintem kétkulacsos, mert jónak akar tűnni Európa új erős emberének? a szemében, de a saját pártjának is. Ezért mondta a Sargentini szavazás után hogy nem ov ellen szavazott. Ov meg támogatja őt a vezető posztért...Weber talán most a brazil expedíció után felébred és okul hazája történelméből is. Kérdezze csak Guy Verhofstadtot ha Magyarországról és ov-ről van szó.
kereső
@Commenter: igen, nagyon rosszul jött ki a száján, hogy ő tulajdonképpen nem is orbán, hanem Magyarország ellen szavazott. És igy pályázik az EB elnökségre?,- kicsit elveszitette a gerincét ,valahol "Földvár felé félúton"!
kereső
@kereső: ...bár Lepsénynél még megvolt.
Commenter
@kereső: rátévedt kissé a -zorbáni útra talán és most felcsút felé bolyong, de talán észhez térítik a párttársai és azok akik következetesen ov ellenesek. Weber jobb, ha észreveszi, hogy a háború ellene és pártja ellen is folyik, nemcsak Mo. és az itteni ellenzék ellen.
namihami
@Shikari: 1. Rosszul tudod, nincs joga megtiltani. Bár ez Bunkólacit semmiben nem gátolja. A Főnök nemhogy engedi, de tetszik is neki. Hasonló szintű paraszt. A manírja is...
2. Hova, kihez és milyen eredménnyel fordulhatna úgy a Szellőnéni, mint bármelyik ellenzéki? Avő ügy se volt ügy, a Rogán kopterezéssel kombinált masszív hazudozása sem, a katonai focimeccsgép és társai dettó. Ugye, nagyjából elég ennyi. Legfeljebb néhány fideszes kishal lett a pártpocsolyából kihúzva. Bizonyos szint felett az érinthetetlenek kasztja van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.