A kemoterápia elérte a határait, az új ígéret az immunterápia, amelynek segítségével a szervezet el tudja pusztítani a daganatot. Az idei év korszakalkató felfedezéseket hozott e téren. De mikor lesz minden beteg számára elérhető a gyógyulás? Tímár József patológus, rákkutató, molekuláris genetikus válaszol.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nagyon sokszor leírták ezt már hogy megvan a kulcs. Legutóbb az őssejt terápia tűnt annak, most az immunterápia. Úgy tűnik sajnos hogy a valódi gyógymód még várat magára továbbra is.Ahogy számos betegséghez nem találják a kulcsot már évtizedek óta, szerzett immunhiányos betegség, pszichiátriai betegségek, autoimmun betegségek stb.
relatív
A ' rák ' - nak nevezett állapot annyira szerteágazó módon jelenik meg az élő testekben, hogy a terápia sem lehet ellene egyirányú, csak célirányos. Az pedig azt jelenti, hogy különféle gyógymód alkalmazására kell gondolnunk elhárításakor.

Talán erre az adott szervezet maga a legalkalmasabb, ezért ebben kell megtalálni a legkedvezőbb segítséget, mely stimulálni tudja a szervezet erre alkalmas erőit.

A tudomány halad ezügyben, de a média munkásai mindig - nem véletlenül - a szenzáció hajszolásába jeleskednek csak ! Vannak szakmailag elfogadható közlések, de azok sosem egy általános megoldásról szóltak ...eddig !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.