Hogy miért? Csak….. A főkapitány a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében döntött így. Budapest rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el 2019. január 2-án 8 órától 2019. február 1-jén 8 óráig a főváros teljes területére – írja a police.hu.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A következő fokozott ellenőrzés pedig 2019. február 1-jén 8 órától 2019. március 1-jén 8 óráig lesz, és ez így folytatódhat akármeddig, mindig 1 hónapig tartó közléssel.
Commenter
Pártállam, állampárt, rendőrállam? BÚÉK.
CsipkeRózsa
A következő fokozott ellenőrzés pedig 2019. február 1-jén 8 órától 2019. március 1-jén 8 óráig lesz, és ez így folytatódhat akármeddig, mindig 1 hónapig tartó közléssel.
Nessy
Hát, ha csak a bűnözők ellen lépnének fel. Még a tavasszal volt egy roma társaság két kigyúrt háromajtós szekrény méretű hapsi, meg három nő. Hangoskodtak, mindenkibe belekötöttek. Valaki hívta a rendőröket. Jöttek is. Aztán igazoltatták a két padon ülő csendes hajléktalant. Az akkor éppen "csendes" társaságnak azt se mondták fapapucs. Na, amikor elmentek a rendőrök, elszabadult a pokol. Átkozódtak, mindenkivel ordítottak. Aztán már senki nem hívott rendőrt, mert minek?
namihami
""-Jogállamban fogunk élni, mama!
-Jaj Géza, már megint költözünk?""---mondta egy Hofi Géza nevű látnok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.