Jól látszik az a frusztráció, amely mozgatja az ellenzéket, hiszen néhány hónappal ezelőtt a magyar választók kinyilvánították, hogy nem kérnek belőlük - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában. Németh Szilárd szerint az ellenzékre soha nem lehetett számítani, nem érdekli őket más, csak önmaguk. Tóth Kriszta kérdésére közölte: az ország és a családok biztonságát, hazánk szuverenitását elsősorban a Magyar Honvédség garantálja. Biztonságpolitikai szempontból megváltozott a világ – utalt az elmúlt évek terror- és kibertámadásaira. Ezekhez az új kihívásokhoz fejleszteni kell a hadsereget. Ez azonban nem csak technikai modernizációt jelent, hanem a létszám növelését is – szögezte le. Ezért döntött úgy a parlament, az ellenzék ellenében akkor is, hogy lehetőséget biztosít a Magyar Honvédségnek, hogy megemelje a létszámot 37 500 főre.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hazánk szuverenitását,és biztonságát a honvédség garantálja?Bakker! Sziszi fejét megsütötte a nap.Hány katona lehet vajon?Ezer?kétezer?Vagy esetleg ha jön a migráncs tízezrével,( bakondi úgyis folyton ezt tolja) akkor németh sziszi kiáll eléjük,és mire sorban megkerülik,addig nekünk lesz időnk jól elmenekülni.Hacsak így nem...:))
RonaGyuri
A kormánypárti birkák korlátoltsága egyik legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy még ezt a szerencsétlen retardált barmot látván és hallván sem merül fel bennük a gyanú, hogy hülyét csináltak belőlük! =))
namihami
Rezsibuzi, mint a Honvédség parlamenti államtitkára?
""Óh, irgalom atyja ne hagyj el!""
Rettegj ellen, jön a félelmetes magyar hadsereg, élén a Rezsibuzival. Az összes támadó meg fog halni. A RÖHÖGÉSTŐL...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.