A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy építkezésen bombát fog robbantani.

Azzal fenyegetőzött a 40 éves férfi, hogy bombát robbant a Százados utcában: gyorsan elkapták

A rendőrség segélyhívó számára 2019. január 3-án 14 óra 23 perckor érkezett egy ismeretlen férfitól bejelentés, hogy Budapest VIII., Százados utcai építkezésen bomba fog robbanni.

Az építkezési területet, a kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrőrei a Bűnügy Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve a robbantással fenyegető 40 éves ipolyvecei férfit 15 órakor a helyszín közelében elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.