Aláírásokat gyűjtöttek volna, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Uniós Ügyészséghez, a rendőrség szerint ez nem tartozik a hatáskörükbe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A csglédi vezetés HITHÜLYE FÜTYISZES !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
A képem leszakad, mire nem képes a rendőrség orbánért! Pedig:
"Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet." Orbán Viktor, 2018. 09.11. Strasbourg.
Elég volt! Érje utól minél eéőbb a sorsa!
Nessy
Jön az őszi választás. meg kell felelni őfeneségének, hogy támogassa a jelölését. Egyénként miért nem politikai véleménynyilvánítás? Nem a vöröshangyák nemi élete és az idei kavicstermés alakulása az aláírás témája.
Madácsi Pali
@colibri: már bocs, de inkább a balsorsa érje utól.
Madácsi Pali
Orbánisztánban csak a hithű fityf@szok számítanak állampolgárnak. Őket megillet minden demokratikus jogosítvány, addig amíg a miniszterálnokot dicsérik. A többi csak csőcselék, és eleve "hazudik", Soros bérenc, antidemokratikus hazaáruló... legalábbis amíg O1G be nem költözik a jól megérdemelt rácsos ablakú, vasajtós örökszobájába.
Clavigo
Ne tömörūljūnk,,ne tömörūljūnk. elvtàrsak.
papa.49
@Clavigo: Mindig tudják merről fúj a szél ))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.