Csütörtökön megkezdték Orbán Viktor miniszterelnöknek a Fidesz támogatóihoz írott levele kézbesítését, amely a nagyobbik kormánypárt EP-kampányát készíti elő.

Már elkezdték kézbesíteni Orbán adománykérő leveleit

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá a nagyobbik kormánypárt céljaihoz – írja a Magyar Időkre hivatkozva a infostart.hu.

mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről a lap szerint. Ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat.

(infostart.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Mivel a befolyt összeg nem ellenőrizhető, ezért az egésznek csak annyi lehet a célja, hogy a választásokra "átcsoportosított" közpénzekre rá lehessen fogni, hogy a hívők adománya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Amikor a Jobbik csinálta (arról is hasonló véleményem volt), akkor pont ez az O1G köpködött a legjobban. És most? Sajátm,agát fogja tsknyolni,?
Netán ez más? Nekik, tőlük ez a haza érdekében történik?
ila51
két kurva beszélget a nap végén
-- Neked mennyi jött össze ?
-- kétezerötven ...
-- na , és ki adott ötvenet ?
-- mind
szép új világ
Mivel a befolyt összeg nem ellenőrizhető, ezért az egésznek csak annyi lehet a célja, hogy a választásokra "átcsoportosított" közpénzekre rá lehessen fogni, hogy a hívők adománya.
szaboria1
@szép új világ: Jól értelmezed a dolgokat. Remélem az ellenzék a választások idejére erős EU. felügyeletet kér. Mert nagy a valószínűsége, hogy csalni fognak.
Commenter
Minek levélben kéregetni? Árverezzen el cuccokat a magánvagyonából, az szavazók biztos vevők rá
szaboria1
@Commenter: Jáj, hogy képzeled el, hogy a vajad eladna valamit is. Nem tudtad csóró mint a templom egere, mert ezt hangoztatja már éve.
czibor400
55##--Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
adrenalink
Na, Vén Hülyék, és Bözsi Néni!
A januári 3500 Ft nyugdíjemelés tessenek átutalni a Jótevőnek! Biztos meg fogja hálálni...
babp1982
Na mi fene nem tellik a lopott vagyonból kampányra-:))) Van olyan hülye aki ad neki lét? Ó mit beszélek , persze, hogy lesz most csorgatnak vissza egy kis lóvét a lopott pénzből!
Borsodi
Talán kérne azoktól akikkel jótékonykodott.
4 sept. 2018 - Bőkezűen osztogatja az Orbán-kormány az értékesebbnél értékesebb ... Nem ez az egyetlen, amelyet a Magyar Református Egyháznak adományozott a kormány, ... pedig Orbán Viktor gyülekezete kapott egy 647 milliós állami telket. ... Összesen 72 milliárd forint ment el különféle fejlesztési célokra.
Desischado
Kalapácsra, gerendára, szögre és kötélre szivesen adok!
Lepényleső
Az adományozók számából pontosan fogják tudni,hogy ehhez a választáshoz majd
mekkorát kell csalni?
advocat
Jól képzett barátaim mondták, hogy a csekken adjunk fel 5 forintot. Az a FIDESZ-nek 187 forintjába kerül, mert a csekkfeladást a címzett fizeti. Jó ötlet!
szaboria1
A szomszéd asszonyom meg lepődött mikor mondtam neki kapni fog egy levelet hogy pénz adjon a fidesznek. Mert annak idején a nyugdíjas klubban mindenkivel aláíratták, hogy fidesz szimpatizánsok. Most épp szidja mert alig emelnek a nyugdíjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.