Sőt, ő hívta meg a nőt és párját budapesti koncertjükre.

Újabb részletek láttak napvilágot az M3-as autópályán január 2-án éjjel halálra gázolt fiatal nő ügyében.

Mint ismert, a 25 éves nő, aki ismert volt modellként is, a párjával egy Tankcsapda-koncert után vesztek össze az autóban az autópálya egyik pihenőjénél. A nő eztán kiszállt az autóból, a barátját bezárta a kocsiba, majd elindult a sztráda mentén a szalagkorláton belül. Itt gázolta halálra egy 20 éves férfi, aki a baleset után nem állt meg. A férfit a rendőrök később elfogták.

A Tankcsapda gitárosa talált rá az M3-ason elgázolt nőre

Fotó: Illusztráció/police.hu

A Tények nyomán a Bors arról számolt be, hogy a nőt, B. Katát és párját a Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor hívta meg a koncertre – és ő volt az, aki rátalált a lányra az autópálya mentén. A zenész sokkot kapott, de a mentők kiérkezéséig szorította a lány kezét. A zenekar a Facebook-oldalán búcsúzott a lánytól.

A gázolóról, V. Martinról kiderült, rendezett családi körölmények között él, szakácsiskolában tanul, és imádja a száguldást. A fiatal nagyapja a Borsnak a következőt nyilatkozta:

A szüleihez ment haza, náluk volt a baleset után. Teljesen összetört, sokkos állapotban volt, azt mondták, úgy remegett, mint a kocsonya (...) Nem akart ő elbújni senki elől, fel akarta adni magát, csak ügyvédet keresett, ezért nem jelentkezett azonnal a rendőrségen. Amikor találtak ügyvédet, épp el akart indulni a rendőrségre, de azok már kopogtattak is.

Martint a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására is segítségnyújtás elmulasztása miatt.

"Ha bűnösnek találják, akkor többéves börtönbüntetéssel is számolhat, ugyanis, ha bebizonyítják, hogy a fiatal nő életét az időben érkező segítségnyújtással megmenthették volna, ak­kor az három évet is jelenthet Martinnak a rácsok mögött" – olvasható a cikkben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

czibor400
###--Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
papa.49
Ez így nem mentség, ha ottmarad lehet le se fogják a rendőrök !!!
advocat
Azért a gitáros elég hamar odaért. Hívott segítséget. Szinte azonnal. Sajnos az áldozat - miért is gyalogolt az autópályán, - ennek ellenére nem élte túl. Nem a vezetőn múlt. Legalább is így látszik. Az egy másik kérdés, ha megáll, segítséget hív, mert ahol az ütközés történt ott egy pihenő és benzinkút is van, símán hazamehetett volna.
Inferalsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
bencemacska
A segítségnyújtás elmulasztása nem egy megbocsájtható bűn!
Foxley
Ez is minek kezdett prolikkal? Tessék itt a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.