Az LMP tagjai és szimpatizánsai részt vesznek a szombati ellenzéki tüntetésen a Hősök terén, valamint később a Kossuth téren – mondta Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára pénteken, budapesti sajtótájékoztatón.

Kanász-Nagy Máté hangsúlyozta:

az LMP fontosnak tartja a demonstrációt, hiszen "minden békés eszközt meg kell ragadni, hogy fellépjenek a rabszolgatörvény ellen".

"Tüntetni fogunk a fővárosban és vidéken", "útlezárásokra is készülünk, és ha kell, arra hívjuk a munkavállalókat, hogy országosan sztrájkoljanak" – fogalmazott az ellenzéki politikus.

Értékelése szerint "a rabszolgatörvény elfogadása és az elfogadás módja megmutatta, hogy a kormány gazdaságpolitikája, munkaerőpiaci politikája gyakorlatilag megbukott".

Ismét nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány az alacsony munkabérért dolgoztatott, kiszolgáltatott munkavállalókra akarja alapozni az ország versenyképességét

- mondta.

Hozzátette:

az is bebizonyosodott, hogy a kormány a külföldi multinacionális vállalatok zsebében van, hiszen ezt a törvényt a külföldi autógyárak diktálták.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Inferalsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
Clavigo
Osztàn majd Tusvànyoson ne felejtsétek el bocsànatot kérni a Gazdaàllattòl,,a tüntiken valò részvétel miatt. Lehet Menni ( a ) Pics@@ba,,oszt jò napot.
Cicamama55
Ez egy álca a párt életben maradásáért...Amikor nagyon fontos lett volna, nem voltak képesek kompromisszumokat kötni, nagy ívben lesz.rták az ellenzéki pártokat... Ők arra valók, hogy szétcincálják az ellenzéket! Így most velük hiteltelenné válik minden...Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.