Az Országház lépcsőjén, közösen tettek fogadalmat a kormánnyal szembeni ellenállásra a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum politikusai, illetve független képviselők. Esküjük szerint együtt lépnek fel a tavaly év végi tüntetéseken megfogalmazott ötpontos követeléscsomag megvalósításáért, amelyben a „rabszolgatörvény” visszavonása, kevesebb rendőri túlóra, független bíróságok, az európai ügyészséghez való csatlakozás és …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ha nem lenne demokrácia, akkor nem tehettek volna homályos célok és kétes támogatottság nevében semmiféle fogadalmat, hiszen betiltva ülnének valamelyik börtönben politikai fogolyként.
RonaGyuri
@verőce21: ne felejtsd el az idézőjelet, mert akitől idéztél az "a középiskolában és a nyíregyházi főiskolán is iskolai KISZ-titkára" volt!
czibor400
_-_#-Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
RonaGyuri
még jó hogy idéztem a nem idézőnek, így rájöttem:

Hoppá, sőt hoppá-hoppá

A történelem hamisítás magasiskolája

A mai napot beragyogja Gajdics Ottóka , aki a párt központi napilapja főszerkije, akinek szavait „Ha nem lenne demokrácia, akkor nem tehettek volna homályos célok és kétes támogatottság nevében semmiféle fogadalmat, hiszen betiltva ülnének valamelyik börtönben politikai fogolyként.” a lakáj média terjeszti mint a mételyt.
Ahogy az ártunk és qurmányunk belső berkeiben kedves szokás természetesen ő is KISZ titkár volt. De csak kényszerből =))
Hogyan ,hogy nem vagyok magamnál, ne már csak idézem a róla szóló CV-t. Ebben olvastam „Közéleti érdeklődése hamar megmutatkozott. A korabeli lehetőségeknek megfelelően ezt a KISZ-ben próbálta kibontakoztatni. Tanulmányai során diáktársai a középiskolában és a nyíregyházi főiskolán is iskolai KISZ-titkárrá választották”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.