A nyugdíjasok idén is számíthatnak a kormányra – mondta Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteken Budapesten újságíróknak.

A kormánypárti politikus kijelentette, a kormánypártok ebben az évben is vállalják, hogy megőrzik a nyugdíjak értékét.

Azt szeretnénk, ha a magyar gazdaság elmúlt években elért eredményeiből részesülnének a nyugdíjasok is, hiszen "ők azok, akik az elmúlt évtizedekben keményen dolgoztak ezért az országért"

- fogalmazott.

Dunai Mónika azt mondta:

a Gyurcsány-kormány idején az idősek csak megszorításokra számíthattak.

A szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, a balliberálisok kormányzásuk idején elértéktelenítették a nyugdíjakat és megdrágították az életet, háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére az alapvető élelmiszerek áfáját, és mindezeken felül kórházi napidíjat és vizitdíjat is akartak fizettetni az emberekkel – sorolta.

Hozzátette: az ellenzéki pártokra a nyugdíjasok továbbra sem számíthatnak, hiszen nem támogatják azokat az intézkedéseket, amelyekkel a kormány a nyugdíjasok életét igyekszik megkönnyíteni. Példaként említette a nyugdíjprémiumot és az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
Te buta liba a baloldali kormányok alatt, soha nem volt ilyen alacsony nyugdíj emelés mint amit ti csináltok.
Nyüszítő gorbán szuka.
lusta
Én mindent hajlandó vagyok elhinni. Tehát a szocialisták miután elvettek egyhavi nyugdíjat, a nyugdíjasok ezek után csak 11 havi nyugdíjat kaptak. Édesanyám ezek szerint nagyon kivételezett nyugdíjas, mert ő mind a mai napig megkapja mind a 12 hónapban a nyugdíját. Akkor hogyan is van ez Mónika?
Eladott Ország
Mónika úgy tudja, hogy a nyugdíjrendszer – amihez szintén ért – mára stabil lábakon áll. Lóf@szt, Mónika! Az alternatív valóságban nem divat ezzel szembenézni, pedig a nyugdíjrendszer összeomlóban van, csak a plafon még nem szakadt a nyakunkba. Már ti magatok is beismertétek, hogy ugyan 3000 milliárd forintnak a seggére vertetek, de az állami rendszer fenntarthatatlan. Ha már ennyire futja a papagájkodásból és az IMF-et is sikerült belekeverni, mert propagandagépezet ezt írta a papírodra: nem elég, hogy megzsaroltátok és beszarattátok az embereket, hogy nem lesz nyugdíjuk, ha nem az állami rendszert választják, az IMF hitel jelentős, ha nem a teljes részét masnival átkötve vettétek át Bajnaitól és tőzsdéztétek el. Egyebek mellett túlárazott MOL-csomagot fizettetek belőle, meg feltőkésítettétek a baráti bankokat (pl. OTP, Eximbank). A büdös nagy igazság az, hogy a Manyup erőszakos lenyúlása a Dunai Mónikák földbuta szervilizmusának vállán és segédletével ámokfutó Orbán-kormány egyik soha el nem évülő bűne. Hát nem sül le a bőr arról a buta és hazug orcádról, Mónika? Nem szégyelled magad legalább a saját választóid előtt? Felfogta az a végtelenül egyszerű barázda nélküli sík agyad, hogy amit egy mikrofonba okádsz bele, azt valójában a nép arcába tolod? Hogy nem csak azokat nézed hülyének, akiket amúgy is hülyének néznél, mert nem rád szavaztak, hanem a saját választóidat is? Mónika, képzeld! Míg 2010-ben minden harmadik szájbavert nyugdíj-forint hiányzott, most az összes hiányzik. Elégettétek, felzabáltátok, megloptátok az embereket. És mivel egy méretes pöcegödrön kívül semmit nem tudtok felmutatni, nyomjátok a paneleket: hogy az előző kormány, az IMF és a fényességes telihold. Ez minden intellektuális, erkölcsi muníciótok. A másra mutogatás.
Inferalsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
vacsi
Nem! A Fidesz vette el sok öregtől 3 napra a nyugdíjakat! 3 nappal később vehetik fel a bankban, ha nincs kártyájuk - már, ha addig éhen nem döglenek! Ki az Államkincstár vezetője?!
szaboria1
Kár volt ennek is megszólalni. Kedves Ti kezdtétek el az elvételt már 1999-ben az általatok is megszavazott 20% emelés helyett csak 8% adtatok. A szocik a válság miatt vették el a 13 havit. Ti meg még 14-et is ígértettek, pedig ti azt állítjátok magyar ország jobban teljesít. Akkor hol van a beígért 13 és 14 havi nyugdíj. Nem Böske utalvánnyal kell kiszúrni a szemüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.