Hát, pedig de. Ahogy korábban megírtuk, még mindig a Kossuth téren állnak azok a szánkók, amelyeket a Fidesz ígérete szerint szegény gyerekeknek ajándékoztak volna. Most az az új információ, hogy az Index cikkére reagálva a kormánypárt közölte, a portál sugalmazásával szemben a szánkókat nem karácsonyi ajándékként adják át. Mivel gyakorlat szerint az Ország Karácsonyfáját és az azt körülvevő installációt az Országgyűlés Hivatala mindig vízkereszt után bontják el, a szánkókat is csak ekkor, tehát január 7-én, hétfőn adják át a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak. Ennek némileg ellentmond a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs egy videója, amelyen a politikus azt mondja, a szánkók karácsonyi ajándékok.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egyébként több propaganda műsorukban emlegették karácsonyi ajándékként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Emlékszik valamelyikőtök olyan dologra,amiben nem hazudott a fidesz?
Naugye...
CsipkeRózsa
@csipetke: Talán csak a "Folytatjuk" volt igaz.
simmering73
Nagyapám mondta anno szegény Kádárékra: Az se igaz amit kérdeznek. Ma meg ezt mondaná: Ezek még meg se szólalnak, már hazudnak.
silber13
"Si fecisti nega" Mennnyire jellemző ez erre a hordára!
tudode
Úgy tűnik az AMNÉZIA alapvető követelmény O1G stábjában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.