Ellenzéki pártok, szakszervezetek és civilek nem engedik el a túlóratörvény ügyét, vidéken is demonstrálnak és sztrájkokat készítenek elő. A Fidesz szerint az egész csak a randalírozásról és a színészkedésről szól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - mondta a csúti despota 2007 március 15.-én. Most kivételesen egyetértünk.
youtu.be/kQld6YVgmDs
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - mondta a csúti despota 2007 március 15.-én. Most kivételesen egyetértünk.
youtu.be/kQld6YVgmDs
karma1
Maximalisan helyeslek minden ilyen es hasonlo demonstraciot, megnyilvanulast. De azert nagyon halkan megkerdezem: mi van akkor, ha mondjuk a rabszolgatorvenybol teljesen vagy reszlegesen kihatral, de meghagyja a fideszes birosagok felallitasat, es a masik 151, csalassal megszavazott torvenyt? AKKOR mit fognak csinalni? Leallnak a tuntetessel, vagy folytatjak?
MIERT NEM BESZELNEK ARROL, hogy a dec. 12-i ulesen megtortent szavazas nem volt torvenyes??? Mikor fogjak vegre azt kihangsulyozni, hogy az egesz bolhacirkusz illegitim volt??? Es hogy a bajszos szar mar egy csalas eredmenyet szignalta, es mar a szignalas elott sem volt torvenyes az egesz papir???
Commenter
@karma1: Tegnap egy beküldésben az állt, hogy a tüntetések amik eddig voltak, azok már túlmutatnak a rabszolgatörvényen, és az emberek az egész rezsim leváltását követelik, nem csak 151 törvényét. Én a szegedi tüntetést követtem ott is ez hangzott el.
Tudják ezt az emberek,kérdés hogy mennyire összetartóak a pártok, a szakszervezetek és az emberek.Ne hátráljanak meg, mert már nincs hova. A Vár után le fogja zárni majd a Hősök terét meg a Kossuth teret is?
dr. prédikátor
Remélem az O1G nél félóránként cserélnek liberót, mert a mocsok össze szarja magát.de majd a rühelke megoldja a liberó cserét!!!
karma1
@Commenter: Igen, ezt mar hallottam (hogy most mar nemcsak a rabszolgatorveny ellen demonstralnak), nagyon remelem, hogy kitartoak es sikeresek lesznek, bar a ket arulo szakszervezet miatt felek attol, hogy lesznek sztrajktorok,...:o((((
Pálinkás Pál
Tüntetés kevés...általános bénító sztrájk!!!
Commenter
@karma1: én nemcsak a szakszervezetek miatt félek, hiszen az ellenzék sem egységes, még így sem. Én a választásokkor azt írtam hogy a Jobbik meg a LMP sötét ló, persze akkor ki hitte volna hogy elcsalják a választásokat...A Jobbiknak megszavazta a Stop Sorost, és most a Fidesz vádolja őket azzal hogy idegengyűlölőek? Persze, csak a Fidesz már jobban az. Kérdés hogy ezek a teljesen különböző pártok meddig maradnak így egységben.Mindenki sokat vár a tüntetésektől de félti az ember a tüntetőket, mind az ellenzéket, mind az embereket.
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Így igaz! Addig kell folytatni az általános országos bénító sztrájkot, amíg ezt a bűnöző, politikai prostituált bandát végleg nem küldjük a történelem szemétdombjára, a bűnösöket meg a börtönbe!
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: Ezt mondom én is...ezek a vonulgatások kakit sem érnek...kiderült eddig...
Eladott Ország
@karma1: Itt már sokkal többről van szó mint a rabszolgatörvényről...
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: A tüntetésen, amit a rabszolgatörvény ellen szerveztek a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke bejelentette, hogy a nagy monstre-demonstráció majd január 19-én szombaton lesz. Egy országos sztrájkra tényleg a szombat lenne a legjobb alkalom? Vagy megint csak igazolni sikerült, hogy a szakszervezeti vezetők Orbán kottájából fütyülik a néphülyítést? A szombat és vasárnap kivételével, bármelyik nap is alkalmasabb lett volna. Addig szarakodnak, hogy a munkahét hét munkanapból fog állni. Igaz már jelenleg is a túlóratörvénnyel hatnapos a munkahét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.