Kövér László házelnök az országgyűlési törvényben, valamint a NATO parlamenti közgyűlés alapszabályában rögzített jogkörével élve december 21-én visszavonta Demeter Márta képviselő NATO parlamenti közgyűlési tagságát, egyben felkérte Keresztes László Lóránt frakcióvezetőt, hogy jelöljön a frakcióból új tagot, hogy az LMP közgyűlésbeli képviselete a jövőben is megvalósulhasson – írta a Magyar Idők. A kormánypárti lap emlékeztet arra, hogy az LMP társelnöke egy iratbetekintésre hivatkozva azzal vádolta meg Orbán Viktort, hogy lányát a honvédség repülőgépével utaztatta, ám kiderült, hogy összekeverte a miniszterelnök lányát a Cipruson szolgálatot teljesítő Orbán L. százados Flóra nevű lányával.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kövér László portás, aki valamiért erkölcsi világítótoronynak hiszi magát és ezt a többiek ismeretlen okból ráhagyják, fontosnak érezte, hogy az új esztendő első napjaiban lefektesse a morális vakvágányokat, amin tovább dübörög a fidesz. Azonban látszik, hogy Kövér szellemi állapotában nem állt be javulás az elmúlt időszakban. Sem. A hataloméhség a fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebbezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Eladott Ország: Az ellenzéknek ugyanolyan érdeke azt elhallgatni. Nem gondolod, Seggfej?
justhpeter
@durbincs: @verőce21: Addig tart a tánc, míg az ellopható pénz. Elfogy a pénz, bajba kerül a gazdaság, a fideSS azzal a magát kereszténynek mondó kdnp-s csürhével és követőikkel úgy el fog tűnni mint a büdösség.
Eladott Ország
@verőce21: Zseniális indoklás. Nos elmész te büdös 3,14csába! Siessél a narancskeltetőbe.
verőce21
A hazai internacionalistáink kísérletet sem tesznek arra, hogy megértsék a magyar embereket, és a kitartó munka helyett mindig kívülről várják a felszabadító csapatokat.
Előkészületben nekik egy kis Lenin, akit hazaküldenek nekik is Svájcból leplombált vagonban.
justhpeter
@durbincs: Amikor a köre senkikké fog válni nem fog rá emlékezni, de én szóltam.
Gauntlet
Mint valami rossz házmester ! Fasiszta tempó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.