Nemzetközi körözést adott ki csütörtökön a román rendőrség Olosz Gergely ellen. A Romániai Magyar Demokratikus Szövetség volt Kovászna megyei szenátorát tavaly december 20-án ítélte három év letöltendő szabadságvesztésre korrupcióért a román legfelsőbb bíróság - írta a Népszava. A román sajtóban már december 21-én megjelent, hogy a Kovászna megyei rendőrség nem találja a politikust, aki nem jelentkezett a büntetés végrehajtására. Legismertebb támogatójának Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Orbán Viktor miniszterelnök számít. A politikus még gimnazistaként került kapcsolatba a KDNP ifjúsági tagozatával, majd politikusként személyesen Semjén Zsolttal. Amint a román média is említi, azóta is szoros kapcsolatban áll Semjén Zsolttal, akit többször látott vendégül székelyföldi otthonában, és vadásztak együtt a székelyföldi hegyekben. Orbán Viktor pedig már 2011-ben nyíltan Olosz Gergelyt támogatta, hogy átvegye az RMDSZ vezetését, de ez végül kudarcba fulladt. A román sajtó...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Mehetnek rénszarvasra vadászni, aztán lehet ám Való világi is csak egy maradhat talpon az az egy mindet visz / autót, 10 milliót, lakást / kérdés mi a tét ?
kokopelli
@Szeparepa2: van egy tanácsom!Ne ß@rozd be sem a kezed,sem a kesztyűdet!
nevemnick
Szerintem a gennyes székely csicska már hetedhét határon túl van, az is előfordulhat, hogy tömjén stafírozta ki, hogy legyen pénze.
kokopelli
@Szeparepa2: ..csak a higéniára gondoltam!..nekem vagy egy "nyolcnapon túl gyógyuló"
Rawlings haverom "adirondack fenyőből" ami jó társaság olyankor!
F_Viktor
Ahogyan egy jól felépített diktatúrában szokás, jönnek menedékért szép számmal a korrupt, népnyomorgató politikusok a világ minden tájáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.