A közmédia épületében december 17-én törvényesen tartózkodtak parlamenti politikusok, ám mozgásukat fegyveres őrök akadályozták, akik többek között ki akarták vezetni az épületből Varju László DK-s országgyűlési képviselőt, ám az nem hagyta magát: a dulakodásban meg is sérült.

Brutális videó lett nyilvános: így nyomták le a fegyveresek az országgyűlési képviselőt az MTVA-ban

Most a 444 nyilvánosságra hozott egy olyan videót, amit az MTVA készített az épületen belül, de végül nem mutatták be. Ezen jól látszik, hogy a dulakodás során a fegyveresek nehezen bánnak el az ezek szerint jó erőben lévő országgyűlési képviselővel:

Az MTVA-ban ellenzéki pártok parlamenti képviselői a tüntetők öt pontját akarták beolvastatni, de erre nem voltak hajlandók a szerkesztők. Az öt pont egyike az, hogy a közmédiát ne a kormánypártok irányítsák, hanem legyen szabad és független.

(444.hu)

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Szívesen olvasnám ezügyben pintér és polpot hernyó elvtársak véleményét!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerinted ahogy az ellenzék elindult a rabszolgaszlogennel majd átcsapott különböző fordulatokkal elért oda, hogy álljon le az ország, ez hová akar vezetni vagy kinek akar jobbat teremteni ?
..valami építő jellegű ötletekre volnék kíváncsi nem arra amit most hangoztattok, hogy le kell cserélni a kormányt a semmire...mert hőbörgés az van de fogalmatok sincs ki lenne megfelelő...
Commenter
@papa.49: ahogy a Liget balhénál ezek is Valtonosok voltak. Igazat mondott Gyurcsány: "aki képviselőt ver, az a népet veri. Így igaz, Varjú László a DK szavazóit, az ellenzék szavazóit képviseli.
SystemError
@Csizmás Kond: Na tovàbbi jó "munkàt" ! :)
SystemError
@Commenter: Ezek nem Valtonosak voltak vagy, de? Amúgy ez rémísztõ, ha belegondoltok, hogy w vàlasztàsi irodàs kopaszok is Kubatov odaküldött kutyàk voltak.. Arról, hogy meddig ér a demokràcia leget vitatkozni, de arról nem, hogy mi egy būnszervezet és ez az..!
Commenter
@SystemError: ha nem a Valtonosok voltak, akkor rosszul emlékszem. De a Liget botránynál valóban ők ütöttek meg egy aktivistát, ráadásul nőt, olyan erősen, hogy a földre esett és megsérült az állkapcsa.De az biztos, hogy a MTVA-t épületet őrző biztonsági cég kormányközeli lehet.Amit itt tettek, az testi sértés, kórházba is vitték a képviselőt. Képviselőtársai szolidarításból vetették magukat a földre tarkóra tett kézzel, így védekezve az erőszak ellen.
Elad0tt 0rszág
@Horizont: Attól még hogy ugyanaz a neved lehetsz hülye:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.